|
Nu esti logat.
Sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bang#1 2010-02-05 17:56:42
sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangAsta e un topic dedicat celor care nu au ce face sau , mai bine spus, nu au cine sa iasa. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #3 2010-02-05 18:07:06
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangde unde esti ? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-02-05 18:07:42
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangdin maretul bucuresti. Nope, unic copil Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #5 2010-02-05 18:09:43
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangvleau si eu..vleau si eu.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-05 18:16:51
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bang
Hai sa iesim la o cafea or something "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2010-02-05 18:19:34
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangm-ati emotionat... Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #8 2010-02-05 18:21:49
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangEu asa ma gandesc ca in maretul Buc nu ai voie sa te plictisesti..Si daca boyfriendul/sotul nu vrea sa vina cu tine zbing zbang *emoticonul cu biciul nu-l gasesc acum* I love you. Remember. They cannot take it Offline #9 2010-02-05 18:21:55
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bange cu _ sau cu - ? mersi mult fetelor va trimit id-ul meu dc vreti Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #10 2010-02-05 18:23:21
ohooo si inca cum te plictisesti... nu e ca boyfriendul nu vrea sa vina, dar nu mai vreau eu sa vina vreau si eu o prietena , sa pot vorbi si eu de dureri menstruale si baieti draguti, ca intre fete sa am o gura de aer Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #11 2010-02-05 18:32:13
in cazul acesta e foarte intuitiv avatarul tau "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #12 2010-02-05 18:35:47
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangHai mai fetele ca vin si eu la cafea daca vreti. Cu mare drag chiar!! Failure teaches Success! Offline #13 2010-02-05 18:36:01
lasa ca e si el bun la ceva Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #14 2010-02-05 18:40:10
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangnu vreti sa dati o raita si prin alte tari/continente la o cafea? fac cinste ca sunt in aceeasi situatie. abia astept sa vin inapoi acasa.. dar mai e mult pana atunci, asa ca va astept cu draga inima Offline #15 2010-02-05 18:41:29
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing bangnu ati ajuns pe la munte anul asta? cum e sa mergi iarna la munte? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #16 2010-02-05 18:42:09
te asteptam cu drag acasa pe unde umbli tu? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #17 2010-02-05 18:43:30
Re: sunt singurel(-ica) bing bang...prin orasel bing banginscrie-te la un curs de dans, salsa, dute la aerobic, la sala si o sa ajungi sa cunosti si sa te imprietensti cu mai multa lume.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #18 2010-02-05 18:44:44
la sala merg, dar e asa rece lumea, numai cu antrenorii ce mai poti vorbi din cand in cand si nu se pune problema de prietenie. Suna interesant un curs de dans Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #19 2010-02-05 18:44:59
honey ... it`s Bucharest , not fuckin` New York "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|