homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu lasati libertatea sa dispara!

#1 2010-02-05 18:47:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu lasati libertatea sa dispara!

AM deschis acest topic strict pentru a va atrage atentia legat de ce se intampla in lume. Va rog, NU JIGNITI MUSULMANII, daca nu aveti ceva productiv de spus abtineti-va.

Vreau doar sa va atrag atentia la un proces care are loc in Olanda in acest moment. Un politician este judecat pentru ca a avut "tupeul" sa atraga atentia asupra violentelor pe care le fac musulmanii si modul in care multe capete religioase promoveaza ura in cadrul acestei religii. Nu imi vine sa cred ca il judeca pentru asa ceva. Unde s-a dus libertatea de exprimare?

Stiu ca ura pe care o simt ei fata de noi nu poate fi rezolvata prin ura, dar desi sunt o persoana pacifista, nu imi vine sa cred cum aceste fiinte care au fost acceptate cu drag in societatea europeana, li s-a permis libertatea religioasa, i-au lasat sa isi infasoare femeile n batic pana la nas, acum vor ca nici macar sa nu putem semnala ce este de semnalat. Ura naste ura, si desi as vrea sa spun ca nu simt asa ceva in suflet, chiar asta simt. Imi pare atat de rau ca din cauza unor persoane "fruntase" simt acest lucru fata de un grup asa mare de oameni. Am prieteni/e musulmani/e si sunt niste persoane deosebite, dar modul in care actioneza mai marii lor si modul in care vor sa ne limiteze libertatea de exprimare ma infurie.

http://blogs.telegraph.co.uk/news/dougl … the-truth/ -acesta este articolul in care se prezinta povestea mai pe lung, in engleza

- acesta este filmul pentru care este nenea judecat in Olanda.

aici vorbeste Pat Condell (un ateu convins, dar foarte amuzant) despre acest proces. Tot aici puteti gasi o multime de petitii pe care va recomand sa le semnati.

Va recomand sa cititi, si sa fiti revoltate, pentru ca nu se stie cand o sa se intample si in Romania asa ceva, cand o sa incerce sa ne fure si noua libertatea de exprimare.

Ca sa fiti si mai revoltate va recomand sa cititi documentul acesta http://www.religlaw.org/interdocs/docs/ … am1990.htm o parte care se discuta daca sa fie sau nu adaugata la drepturile UNIVERSALE ale omului desi e bazata numai pe legea islamica.

Aici vorbesc eu despre aceasta declaratie timp de vre-o 50 de minute foarte revoltata.

Sper ca prin acest post sa va atrag atentia la probleme ceva mai mari decat se discuta pe acest forum. Va rog insistent, nu stergeti topicul daca oamenii nu spun lucruri rautacioase, lasati sa vada mai multi, ca sa poata semna petitia, poate sa iti roage si prietenii sa semneze.

#2 2010-02-05 20:50:40

Monica999
Hero member
Site

Re: Nu lasati libertatea sa dispara!

up, up, poate mai citesc si altii

#3 2010-02-05 21:39:36

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Poate sa`mi spuna si mie cineva,pe scurt ideea.Sunt ft obosita si efectiv nu vad sa citesc supa

eu,tu si restul lumii...

#4 2010-02-05 22:38:07

Monica999
Hero member
Site

Un tip este dat in judecata pentru ca a spus ca musulmanii au facut chestii violente. Adica e dat in judecata pt ca a spus adevarul, i se limiteaza libertatea de exprimare. Chiar merita sa citesti maine daca poti.

#5 2010-02-06 08:46:45

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Am depus un mega efort aseara si am citit asa pe sarite.Thx anyway.

Ontopic:Bai ce cretini?Da` e posibil asa ceva??Eu credeam ca numai daca paseste pe teritoriul lor au dreptu`

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#6 2010-02-06 08:51:06

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Constituţia noastră interzice acele exprimări care urmăresc: prejudicierea demnităţii, onoarei, vieţii particulare a persoanei şi dreptul său la propria imagine, defăimarea ţării şi a naţiunii, ?ndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, manifestări obscene, contrare bunelor moravuri. De aici se desprinde ideea de  protecţie constituţională a unor importante valori umane, statale, publice.

nu esti chiar liber sa spui orice, #libertatea# de exprimare este ingradita totusi

Ultima oara a fost editat de Monya (2010-02-06 08:52:52)

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#7 2010-02-06 11:52:27

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Are oarecum legatura cu subiectul ... si e important de vizualizat

#8 2010-02-06 13:35:20

Monica999
Hero member
Site

Wow, mai repede ca iepurii frate neutral Cred ca o sa incep sa invat araba pnm lol

#9 2010-02-06 13:36:48

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Pill, e tragic neutral

#10 2010-02-06 13:39:09

Monica999
Hero member
Site

Pe mine nu ma deranjeaza oamenii in sine, ci religia cu care vin dupa ei. Si nu penrtu ca e alta religie decat a mea, ci pentru ca o impun. O sa ajunga ca ungurii din romania lol

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-02-06 13:43:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.