|
Nu esti logat.
Menstruatie de culoare foarte inchisa#1 2010-02-07 20:09:57
menstruatie de culoare foarte inchisabuna ziua,sunt noua pe acest forum..si as avea 2 probleme.am menstruatia ft inchisa la culoare ap neagra...si de scurta durata,2 zile aprox 3..in care nu am ft mut lichid...si sunt cam ingrijorata...mentoinez ca iau anticonceptionale de 1 an logest...sa fie din aceasta cauza?ar trebui sa fac o pauza de cateva luni si pe urma sa incep din nou?sau la cat timp este necesara o pauza de cateva luni...??multumesc astept rasp Offline #2 2010-02-07 20:27:45
Re: menstruatie de culoare foarte inchisae din cauza anticonceptionalelor! nu trebuie sa faci nicio pauza, le opresti doar daca ai probleme de sanatate, vrei bebe sau optezi pt alta metoda contraceptiva "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-02-10 18:59:51
Re: menstruatie de culoare foarte inchisanu vreau bebe:d am numai 18 ani...am auzit k dp o anumita perioada trebuie o pauza...nu stiu daca e adevarat..ms pt rasp:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|