|
Nu esti logat.
Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?#1 2010-02-09 10:56:26
Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Buna ziua. Iau AC LAurina de 8 luni si as vrea sa le schimb cu Jeanine. Problema e ca nu stiu cand sa incep noul blister de la Jeanine, mai ales ca laurina este un Ac combinat trifazic si Jeanine nu e..... Fac acele 7 zile de pauza si incep normal cu celelate Ac? Sau incep din prima zi de ciclu? Daca le schimb, trebuie sa iau masuri suplimentare de contraceptie si daca da, pentru cat timp? Offline #2 2010-02-09 16:53:02
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Faci acele 7 zile de pauza si le incepi normal, cum faceai si cu Laurina. Offline #3 2010-02-09 18:14:14
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?eu cand am facut trecere de la marvelon21 la yasmin mi s-a spus sa nu mai fac pauza, ca sa fiu protejata. Offline #4 2010-02-09 18:55:53
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Depinde de la doctor la doctor. Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-02-09 18:56:09) Offline #5 2010-02-09 18:59:28
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Da, ambele metode sunt bune Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-10 08:34:42
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Multumesc mult. Mi-ati fost de ajutor! Offline #7 2010-02-10 08:56:10
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Mai am o nelamurie..... am cautat prospectul de la jeanine pe internet si acolo scrie ca atunci cand se trece de la un alt Ac combinat la Jeanine, ar trebui sa incep noul blister imediat dupa ce am terminat cu cel vechi si sa nu las interval intre cele doua. Daca fac asa, o sa imi mai apara menstruatia sau practic o aman pana cand voi face acele 7 zile de pauza? Offline #8 2010-02-10 12:05:19
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?In prospectul de la Jeanine nu scrie asta neaparat. Offline #9 2010-02-10 12:57:35
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?mersi, nu stiu ce am inteles eu... o sa mai citesc o data mai atenta Offline #10 2010-02-10 15:11:31
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?N-ai pt ce. Offline #11 2010-02-10 15:12:10
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?diana, fa pauza de 7 zile si apoi incepe jeanine. protectia se mentine Offline #12 2010-02-11 09:42:56
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Ca sa fiu sincera le iau de capul meu. Sa nu ma certati , dar la mine in Arad, nu am gasit un cabinet unde sa ti se prescrie Ac dupa analize. Am fost la 2 doctori gine si mi-au recomandat Ac fara sa ma intrebe nimic despre sanatate. Am fost la un cabinet de plainning, mi-au zis sa le iau pe alea de la care nu ma simt rau. Asa ca... vreau sa renunt la Laurina pt ca imi taie pofta de facut dragoste de tot. Si va rog sa ma credeti ca nu din cauza iubitului meu. Am observat ca acum cativa ani cand am luat Laurina, iar n-am mai avut pofta de sex dupa o perioada. Am zis ca e de vina prietenul meu de atunci. Pe urma dupa ce l-am cunoscut pe actualul, am luat Diane si n-am avut probleme. Am renuntat la ele pt ca documentandu-ma am aflat ca de fapt se folosesc in anumite tratamente. Am inceput sa iau iar Laurina si acum iar am probleme cu libidoul....... Stiu ca toate Ac pot influenta libidoul, dar sper sa le gasesc pe acelea care nu ma influenteza asa tare ca astea. Si va mai rog sa nu-mi spuneti ca mi-a trecut pofta de sex pt ca deja sunt de ceva vreme cu iubitul meu (3 ani) si e normal sa nu-mi mai doresc de 5 ori pe zi dragaleala, cu nu va cred. Pt ca sunt o persoana careia ii place sa faca dragoste, isi iubeste partenerul, iar acesta nu mai stie ce sa-mi faca ca sa ma simt bine. Asa ca.... sper sa ma simt bine de la jeanine si sa gasesc pana la urma un cabinet unde sa mi se faca si analize pt prescrierea AC Offline #13 2010-02-11 10:04:10
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?diana... iti doresc doar sa nu dai in alte belele... Offline #14 2010-02-11 10:44:13
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Daca va zic ca nu m-a intrebat nimeni nimic.... doar cati ani am. Atat. Sunt constienta de faptul ca fac experiente pe propriul corp, si ca bag in mine niste hormoni, dar chiar nu mai stiu ce sa fac. Mi-e dor de zilele in care eram pofticioasa. Sper sa fie bine. Va multumesc si va pup! Offline #15 2010-02-11 14:37:13
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?
De ce nu prea am eu incredere in doctorii de planning: 3 prietene de-ale mele au fost la acelasi doctor. Tuturor le-a prescris acelasi tip de AC. Si le-a intrebat pe fuga ce si cum. Offline #16 2010-02-11 15:20:00
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?pai de asta ai tu incredere in ginecolog, pt ca ai dat peste unul bun. insa nu toti sunt asa. pe majoritatea ii depaseste endocrinologia si ft multi prescriu AC la fel ca medicul de planning mentionat de tine. Offline #17 2010-02-11 15:27:52
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?@ anca90: subscriu. Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-02-11 15:29:39) Offline #18 2010-02-11 16:01:33
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?Mda... As vrea sa dau si eu peste asa doctor. Cum am mai spus si mai sus, am fost la 2 doctori diferiti si nici unul nu m-a intrebat nimic inainte de a-mi prescrie AC. Am mai intrebat cateva prietene si mi-au zis ca la fel s-a intamplat si cu ele. Iar referitor la Ac, exact asta ziceam si eu, sper sa gasesc acele Ac care sa nu-mi mai taie din pofta de viata Offline #19 2010-02-11 16:21:48
Re: Cum trec la un alt tip de anticonceptionale?diana, imi pare rau ca situatia ma determina sa spun asta, dar... incercari poti sa faci si singura, nu ai nevoie de bajbaielile unui asa-zis "doctor" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|