|
Nu esti logat.
In dubii#1 2010-02-09 13:15:22
In dubiiBuna!Am si eu niste dubii,mai degraba indoilei...am fost la un cabinet de planning si mi s-a recomandat sa iau yaz si am vrut sa mai vad si alte pareri pro sau contra ca sa pot lua o decizie infromata asura corpului meu si am dat peste niste topicuri si mesaje cutremuratoare pe net cum ca de la yaz si in general antic faci tromboze ba chiar poti muri,iar cum istoricul familiei mele din punct de vedere al sanatatii nu e foarte roz:cam toti bunicii mei au sufeit de tensiune,inima,colesterol,ficat erc ma simt in pericol...eu am tensiunea cam mica,in fine...vroiam sa imi mai spuneti si voi opinii in privinta anticc si mai ales yaz.Va multumesc! Offline #2 2010-02-09 17:53:19
Re: In dubiipai, poti sa faci niste analize de sange. cu analizele astea te duci la un cabinet de planning si cei de acolo iti pot spune daca e ok sa iei ac sau nu. Offline #3 2010-02-10 16:59:41
Re: In dubii
Chiri, rostul mersului la cabinetul de planning e tocmai acela de a lua o decizie informata... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-02-10 17:23:05
Re: In dubiiAm inteles:)Multumesc pentru raspuns!Am mai discutat si cu mama mea si am decis ca sa fac si un control ginecologic si niste analize de sange si apoi sa iau yaz si vroiam sa va intreb daca stiti cumva nr de telefon al doamnei doctor Degeratu caci am vazut mesajele in legatura cu consultatiile dumneaei si as vrea sa merg si eu cu o trimitere de la dcotorul de familie pentru un consult:) Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-12 16:40:00
Re: In dubiidr. degeratu rodica ? Offline #7 2010-02-12 17:21:12
Re: In dubiibuna seara. Offline #8 2010-02-12 17:22:56
Re: In dubiite-ai incadrat in cele 12 ore de intarziere, e ok, nu e nevoie de protectie suplimentara Offline #9 2010-02-12 20:46:14
Re: In dubiifetelor ce se intampla daca pastilele se tot intrerup adica daca cineva ia o luna sau doua apoi le intrerupe peste ceva timp le ia iar si tot asa Stiu ca pot exista dereglari hormonale dar e posibil ca pastilele sa nu isi mai faca efectul 100 % ? intreb pentru ca am citit fel de fel de discutii pe diverse forumuri si nu mai stiu raspunsul life is like a game you must be the best Offline #10 2010-02-12 21:48:38
Re: In dubiiin afara de dereglari hormonale(si riscul de a nu te simti bine cu ele cand le reiei a doua sau a treia oara) nu se int nimik... Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-12 21:49:07) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2010-05-12 08:08:05Re: In dubiiBuna , in ultima vreme am avut ceva probleme si am fost mai tot timpul suparata , sunt pe la jumatatea foliei de yasmine si aseara am uitat sa iau pastila pe la 9 si am luat dimineata la ora 6 , cu doua zile am avut contact cu sotul , oare e posibil sa raman insarcinata ? Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim. – Eugene O’Neill Offline #12 2010-05-12 08:23:23
Re: In dubiinu sunt sanse de sarcina stai linistita.te-ai incadrat si in intervalul de 12 ore deci nu trebuie nici protectie suplimentara 7 zile #13 2010-05-12 08:42:20Re: In dubiiMs mult ,doamne ce m-am speriat , imi voi dori un copil dar totusi nu e momentul potrivit. Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim. – Eugene O’Neill Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|