|
Nu esti logat.
Te poti dezvirgina cu Ob-urile?-4#58 2010-02-11 23:17:09
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?din cate am auzit eu, menopauza nu e chiar asa dezirabila. Offline #59 2010-02-11 23:22:45
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Pai nu e,ca are si eliberarea aia de hormoni rolul ei. Offline #60 2010-02-11 23:31:08
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Shine ... nu e deloc indicat sa iei tratamente care iti prelungesc menstra. Este groaznic. Iti induce niste stari de iti vine sa bati pe cineva, ca sa nu mai vorbesc de hormoni. Bleah. Tot ce poti face este sa te impaci cu ideea asta si sa iei suplimente alimentare si paf! Offline #61 2010-02-12 01:09:04
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?mie nu mi-a curs prima data....cateodata am avut impresia ca si prietenul meu s-a uitat asa...gen ca nu a fost primul?...i-am taiat-o repde...daca nu are incredre e problema lui Offline #62 2010-02-12 11:40:39
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Apropo de asta cu himenul...eu de curioasa mi-am introdus un varf de deget si dupa ce imi trecuse menstruatia sa vad daca simt ceva si nu mi-a curs sange..deci nu cred ca m-am dezvirginat din asta...plus ca citeam undeva ca de la prima mestruatie fetele se pot uita cu oglinda si sa isi vada singure himenul. eu am incercat da sunt prea "stramta" ca sa pot vedea ceva acolo. Ma batea gandu sa merg la medic sa vad, dar daca mi-ar zice ca nu il am apoi as avea impresia ca orice baiat cu care as fi ar crede ca incerc sa fac pe cumintica cand nu sunt. Cand logic noi fetele vedem lucrurile altfel...adica de ce as astepta atata daca nu as fi...mai ales ca nu suntem pe vremea lui bunica sa nu te mai ia nimeni asa The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-12 11:42:35
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?asta cu oglinda ma face tare sa rad Offline #64 2010-02-12 11:44:57
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Apropo chiar am avut o prietena care a gasit un baiat super de treaba si ii placea asa de mult de el, dar el era cuminte si isi dorea o fata la fel langa el, iar ea o facuse cu mai multi, asa ca s-a gandit sa pretinda ca nu a facut nimic, insa prin prieteni comuni lui ii spusese un tip a ea o petrecut o noapte cu ea cand s-au imbatat. Asa ca ea a trimis o prietena virgina la ginecolog sa ii dea hartie ca e si sa ii arate lui...Asta chiar mi s-a parut cea mai mare prostie. De ce sa pretinzi in halul asta ceva ce nu esti? Cam jalnic dar sunt fete care chiar fac asta / The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #65 2010-02-12 11:51:33
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Eu i-am spus actualului ca nu mai eram virgina... a facut urat at first,dar dupa aceea a fost ok... oricum,mi s-ar fi parut ingrozitor sa il mint. Offline #66 2010-02-12 11:51:54
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?da logic...prima data nu e cu un tampon...adica cu himen sau nu...prima data inseamna primul act adevarat The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #67 2010-02-12 11:57:52
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Ah,nu... eu ma refeream ca chiar nu mai eram virgina. Fostul a fost primul,actualul e al doilea,pentru amandoi eu am fost prima si singura,bla bla. Well,mi-am dorit foarte mult ca actualul sa fi fost primul,pentru ca el mi-a aratat ca sexul poate fi placut si frumos si pentru mine,nu numai pentru el... el ar fi meritat sa fie primul. Dar... nu a fost sa fie. Oricum,nu l-as fi mintit sub nicio circumstanta,nici macar cu riscul de a fi parasita. Mi se pare lipsa de respect sa iti minti in felul asta partenerul. Offline #68 2010-02-12 11:57:56
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Dar apropo ce parere aveti de ovulele alea care se introduc la fete de mici cand fac o ciuperca. Daca ob-uri ar fi periculoase intr-o oareceare masura atunci si alea ar trebui sa fie nu? The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #69 2010-02-12 12:13:01
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Eu am avut doi fosti cu care am stat mai mult timp si nu am vrut sa o fac dar am ajuns la haine date jos saruturi dar nimic mai mult. Dar era o chestie de care imi era cam jena sa o spun cuiva. Pe actualul dupa ce eram de 2 luni impreuna la o cabana cand a vrut sa mergem mai departe i-am spus ca sunt virgina. El era asa bucuros ca a intalnit o persoana ca mine ca ma tot intreba pana unde am ajuns si eu nu vroiam sa discut de asta ca imi era jena si ziceam ca nu am facut nimic. Dupa jumate de an am inceput sa simt ca merita sa discut toate astea cu el si i-am zis pana unde am ajuns. L-a durut super tare ca l-am mintit in fata cu faza asta si ca el nu stia cum sa ma ia de teama sa nu ma simt eu prost la faza cu hainele jos, dar i-am explicat ca imi era jena sa discut despre asta. A fost un moment tare naspa ca ma simteam prost si mi-am dat seama ca nu trebuia sa imi fie jena de la inceput. Cateva zile a fost cam nesigur pt ca l-am mintit, dar am reusit sa il asigur ca nu am facut altceva ce nu i-am zis gen oral/anal si ca de data asta am fost chiar sincera. Acum e totul ok, dar daca nu eram virgina cu siguranta i-as fi spus de la inceput! The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #70 2010-02-12 12:13:02
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?vaiiii in legatura cu virginitatea...imi pov o colega ca acum mai nou te poti coase sa fi again virgina...si o colega de a ei cik facuse asta de vreo 2-3 ori...la fiecare nou partener tipa vroia sa fie vrigina...si intr-o zi se intalnesc 2 dintre "primi" si unul spune: "uite pe aia am f***-o si eu si era virgina" Offline #71 2010-02-12 12:19:30
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?da stiu de faza cu cusutul...dar sincer pt mine asta e o chestie psihica cu care sa ma simt eu ca e ok k e prima data...degeaba ma cos daca eu stiu ca nu e nimic special...mi se pare o prostie prin care unele fete vor sa fie ce nu sunt..si pentru ce? ca unii baieti chiar isi doresc fete cu experienta. Parerea meae ca sunt 2 cai..ori faci cum vrei si iti cauti un baiat sa te iubeasca asa, ori nu faci si iti cauti un baiat care sa admire asta, din 2 una. Nu ca azi cuminte maine nu ca apoi ma cos The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #72 2010-02-12 12:36:07
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?sa mai spun ca mie mi se pare o imbecilitate??? pai mai bine stergeti memoria ca in filmul ala...ca poate asa uiti cum se face si esti virgina...tampenii de gagici cu bani... Offline #73 2010-02-12 12:40:27
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Perfect de acord cu tine Miss The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #74 2010-02-12 16:39:28
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Dar apropo ce parere aveti de ovulele alea care se introduc la fete de mici cand fac o ciuperca. Daca ob-uri ar fi periculoase intr-o oareceare masura atunci si alea ar trebui sa fie nu? The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #75 2010-02-12 16:53:04
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Se prescriu ovule virginelor ? Eu cand am fost in situatia asta am primit doar pastile si crema Offline #76 2010-02-12 17:04:54
Re: Te poti dezvirgina cu Ob-urile?Am o prietena care e virgina si careia i s-au prescris pastile, nu ovule, tocmai din acest motiv. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|