homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trusa manichiura..pareri va rog..

#1 2010-02-09 22:01:16

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

trusa manichiura..pareri va rog..

buna..are cineva de aici trusa manichiura in genul la aceasta http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal … emId=15943  (sper sa nu o considerati reclama pt k nu e)...as vrea sa-mi achizitionez una in genu' insa as vrea sa ma aflu niste pareri..ati folosit vreodata asa ceva??..dak da ce parere v-a facut?..merita sa o cumpar?

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#2 2010-02-09 22:27:52

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: trusa manichiura..pareri va rog..

are matusa-mea.. mie imi place cum ies unghiile cu ea big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2010-02-09 22:40:14

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

ai incercat-o?

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#4 2010-02-10 08:02:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu am avut.am cumparat-o acu cativa ani din selgros dar stiu ca am dat maxim 50lei pe ea.era pe portocaliu si in loc de forma asta era ovala.dar aceleasi lucruri avea
eu zic ca e buna de ceva
dar eu am folosit(cat am avut-0)doar chestia aia subtire subtire pt cuticule.era buna
dar ma speria ingrozitor sa nu ating unghia, sa nu ma doara..nu stiu..eu am dat-o altcuiva sper sa o fi folosit mai bine ca mine

#5 2010-02-10 10:22:00

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

si eu am la fel cum ai avut tu, annabel. tot din selgros cumparata. eu am folosit-o de maxim 5 ori de cand o am

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.