|
Nu esti logat.
...#1 2010-02-10 02:38:10
...am si eu o intrebare......luna trecuta am uitat sa iau marvelon(au trecut cam 20 de ore:P)...dupa care trebuia sa ma protejez suplimentar 7 zile...nu?...Problema e ca eu m-am protejat doar 6(pt ca atate pastilutze mai aveam pe blister)...dupa care in perioada de pauza mi-a venit ciclu normal...iar cand am inceput celalalt blister am luat 3 pastilutze dupa care am avut contact neprotejat(nu s-a terminat in mine...dar oricum nu ma bazez pe asta)....deci e vreun risc?... Offline #3 2010-02-10 08:41:06
Re: ...
Trebuia protectie suplimentara si in timpul celor sase pastilute pe care le mai aveai pe folie, in perioada pauzei si inca 7 zile dupa inceperea noului blister. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-02-10 18:40:38
Re: ...de ce ? Offline #5 2010-02-10 22:16:11
Re: ...pentru ca protectia se reinstaleaza dupa 7 pastile inghitite..tu ai luat 6, apoi pauza...apoi 3 pana la contactul sexual...nu se pune prima pastila dupa pauza ca fiind a 7a...acum depinde si de cat timp iei ac...daca iei de mult, e posibil sa nu se fi intamplat nimic, mai ales daca nu a terminat in tine... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-10 22:21:27
Re: ...
trebuie sa fie 7 pastile (7 zile) inghitite una dupa alta...fara intreruperi (pauza). In cazul in care intervine pauza si nu s-au implinit acele 7 zile..este indicat sa unesti foliile daca nu vrei sa te protejezi suplimentar mult mai multe zile. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-02-11 19:12:27
Re: ...multumesc pt raspunsuri...am avut noroc de data asta si nu s-a int nimic...pt ca mi-am facut niste analize de sange din care reiesea si asta...stiu ca trebuiau 7 zile...dar ma gandeam ca poate si-a facut efect de 90% si cu 6...mai ales ca iau de mai mult de un an...ms mult oricum:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|