homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubite in zona pubiana

#1 2010-02-10 19:20:18

mari@petro
New member
Inregistrat: 2010-02-10

bubite in zona pubiana

Mi-au aparut niste bubite in zona pubiana....nu stiu ce ar putea fi,avand in vedere faptul ca nu am intretinut raporturi sexuale... la ce medic ar trebui sa ma adresez?

Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume.

#2 2010-02-10 19:25:57

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Re: bubite in zona pubiana

Pai mergi la ginecolog...macar ca sa te asiguri ca nu e herpes (sau sa-l tratezi daca e)...ca herpesul il poti face si fara sa fi avut raporturi sexuale, daca ai virusul..

Sanatate!

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#3 2010-02-10 19:57:51

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Pai la medicul ginecolog...Dar cauta pe net putin si intereseaza-te...poate fi o simpla iritatie,sau daca te epilezi in aceea zona poate sa iti apara mici cosulete...le ai de mult?da-mi ctv indicii...te mananca?te doare?..sau mai st eu..

#4 2010-02-10 20:33:55

mari@petro
New member
Inregistrat: 2010-02-10

le am cam de vreo 2 saptamani.... m-am gandit si eu la o posibila iritatie...nu ma mananca,nu ma deranjeaza sub nicio forma...

Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume.

#5 2010-02-10 22:17:34

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

poate sa-ti apara si de la candidoza... (cu care te pricopsesti chiar daca nu ai relatii sexuale)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-02-13 16:28:06

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

m-a rugat o prietena sa postez o intrebare pt ca ea nu se poate inregistra.

acesta este mesajul de la ea: "prietenul meu este plecat in strainatate de o luna.astazi dimineata i-a aparut o inroseala pe penis,este umflat putin in partea de sus,are o senzatie usoara de durere si secreta un lichid alb-transparent.nu a avut contact sexual de o luna.dar mai sta cu un baiat si folosesc acelasi wc si hainele le spala in aceesi masina in acelasi timp.nu este medic in apropierea locului de munca si nu poate merge la un consult.va rog din suflet sa ma ajutati,este ceva grav?se poate sa fi luat o infectie de la acel baiat?"

Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-02-13 16:28:24)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#7 2010-02-13 20:49:28

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Probabil...pate fi vb de o infectie cu candida sau...nush nu sunt medic...spune-i sa consulte un medic ginecolog cat mai repede

#8 2010-02-13 23:18:48

YoHanna
Insomniac member

Deutzika...barbatii nu merg la ginecolog ...ci la urolog smile
maryahs... eu zic sa se dea cu crema clotrimazol si sa ia si o tableta de Flucovim 150,iar daca in 2-3 zile nu se amelioreaza...neaparat sa mearga la doctor. Tratamentul este pt candidoza...ceea ce cred eu ca are.
Pe forum nu se dau tratamente...insa avand in vedere ca nu poate merge la doctor...trebuie sa se faca o exceptie.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#9 2010-02-13 23:54:59

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

multumesc mult yohanna puss  o sa ii transmit, sper sa gaseasca acolo crema si medicamentul

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#10 2010-02-14 15:10:43

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.