Retete in imagini - 5-122
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Re: Retete in imagini - 5
mirik,chiar mi-ar facea placere sa vii pe la noi...poate cand i-om avea pe bebei,sa se joace si ei...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
liliana83 a scris:mirik,chiar mi-ar facea placere sa vii pe la noi...poate cand i-om avea pe bebei,sa se joace si ei...
ce frumos suna
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- Bun_Bun
- Full member
- De la: House of pain
- Inregistrat: 2007-01-06
syd a scris:Gherutza a scris:Pfoai...am facut hamsiile syd, dar nu le-am mai pozat. Eu le-am facut la cuptor, hamsii crocante. Tata a zis ca sunt f bune si i le-am dat toate la pachet.
vroiam sa te intreb daca au oase? si unde le gasesti de cumparat?la kg sau congelate,cum?
Eu nu mananc peste in general, dar din ce stiu, ele au oase f subtiri care nu se mai simt odata ce le prajesti/coci. Le-am luat la kg din Carrefour, erau proaspete si ff sarate. Sa stii ca se gasesc si congelati, la punga.
Failure teaches Success!
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
Summer & syd,totul arata super delicios
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
fetele, se pune drojdie in sucul de soc facut in casa?
Iubesc si sunt iubita
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
buna fetele! am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta cu o reteta buna de pizza. m-a rugat al meu sotior sa ii fac.. si nu ma incred in retele de pe net. as vrea ceva ce e testat deja. noua ne place cu blat subtire. stiu ca s-a mai discutat pe aici.. insa mi-e cam lene sa rasfoiesc atatea zeci de pagini
Daria Ioana - 06.08.2010
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
aceasta este reteta postata de love_t, dupa care au facut mai multe fete
-un plic de drojdie uscata sau un cubulet de drojdie proaspata -un pahar (250 ml)de apa calduta sau la temperatura camerei(atentie sa nu fie apa prea calda,se distruge aluatul) -ulei aprox 100ml(de masline e cel mai indicat,merge si de floarea-soarelui) -zahar-o lingura -sare-o lingurita -500 gr faina Intr-un castron, punem faina, dar nu pe toata... cam 460 de grame... apoi, in alt castron se dizolva drojdia in apa calduta, se pune zaharul, uleiul, sarea, se amesteca bine. apoi se adauga peste faina...se framanta cam 5 minute pana se obtine un aluat elastic ,dar nu lipicios! La nevoie se mai adauga putina faina, pentru obtinerea aluatului corespunzator. Se lasa o ora la crescut (intr-un loc ferit de curent si caldut... eu acopar castronul cu un prosop curat si il pun in cuptor.) Apoi se intinde cu facaletul si se pune in tava. Eu nu ung tava cu nimic, pt ca aluatul are faina si nu se lipeste. Aluatul iese pufos si bun, merita sa il incercati.
iubesc si sunt iubita
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
multumesc mult mult de tot
Daria Ioana - 06.08.2010
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
sanca am facut-o de mai multe ori dupa reteta lui love_t si a iesit etraordinara,poti sa o incerci,sunt si poze pe paginile anterioare
- sunshine16
- Banat
- Site
175 grame biscuiti digestivi sau puteti pune si biscuiti cu cacao. Daca folositi biscuiti fara cacao, adaugati si 2 linguri de cacao. 75 grame unt 60 grame ciocolata cu 39% cacao. 2 linguri apa 1 pliculet de cafea instant ( gen 3 in 1 ) 2 linguri Baileys 230 grame branza Philadelphia 130 grame zahar 2 linguri faina 1 lingurita vanilie 4 oua
Aprindeti cuptorul la 180 grade. Pisati biscuitii sau ii dati prin blender.
Amestecati cu untul topit.
Intr-o tava cu pereti detasabili puneti biscuitii si intindeti un strat pe fundul tavii dar si pe marginile acesteia.
Intr-o cratita mica adaugati ciocolata, apa si cafeaua instant.
lasati la foc mic pana cand ciocolata incepe sa se topeasca. Luati de pe foc si amestecati, adaugati si baileys si amestecati pana devine o compozitie omogena. Lasati la racit.
Intr-un castron mai mare adaugati branza, zaharul, faina si vanilia.
Bateti cu mixerul aprox 5 minute.
Adaugati cele 4 oua si bateti la viteza mica pana incorporati ouale.
Din aceasta compozitie opriti cam 2 polonice si bagati intr-un castron la frigider. In compozitia ramasa, adaugati crema de ciocolata, amestecati si apoi turnati in tava tapetata cu biscuiti.
Dati la cuptor pt aprox 25 de minute, ( cu 10 minute inainte sa o scoateti de la cuptor, scoateti compozitia din frigider ) si adaugati compozitia ramasa dar numai pe margini si incet incet catre centru ( eu am turnat-o cu polonicul )
Bagati iar la cuptor pt 15 minute.
Scoateti de la cuptor si lasati sa se raceasca pt 10 minute pe un gratar, apoi puteti scoate peretii tavii.
Lasati sa se raceasca si apoi acoperiti cu o punga si bagati la frigider pt aprox 4 ore.
Puteti decora cu topping de ciocolata sau orice topping vreti voi.
Ultima oara a fost editat de love_t (2010-05-24 20:20:18)
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
car de bine arata
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
am pus si eu sa fac pizza cu aluatul lui love_t...eu pana acum faceam cu aluat de paine si iesea bun da am zis sa incerc si altceva...cum o sa iasa nu stiu da o sa va zic impresiile lui iubi k eu nu mananc
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
super arata cheesecake-ul. parca as papa si eu putin
- sunshine16
- Banat
- Site
Saru' mana fetelor!
O sa pun reteta mai arziu ca acum nu am timp.
Garga, poti sa mananci si tu, ca se baga la cuptor, nu are oua crude
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
vai ce bine arata.astept reteta
expect the worst , hope for the best!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|