Retete in imagini - 5-50
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Re: Retete in imagini - 5
bv.si eu am facut o data din ala la cutie si a iesit f bun acum ma uit dupa retete sa aleg un tort pe care sa-l fac pt maine
- jucaria nimanui
- Full member
- De la: plec pe marte...
- Inregistrat: 2008-03-15
stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Multumesc mult de tot, Annabel! Daca mai ai vreo reteta de chec/pandispan te rog sa mi-o spui si mie.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- annabel
- Diamond member
mai era asta Chec cu nuca de la Camish
Ingrediente: - 6 oua - 22 linguri zahar - 24 linguri lapte - 6 linguri ulei - 1 lingurita bicarbonate stins sau un praf de copt stins - 17 linguri faina - Sare, vanilie, cacao, nuca Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, iar peste galbenusuri se pun 2 prafuri de sare. Albusurile se bat cu mixerul iar cand incepe sa se formeze spuma se puna jumatate din zahar, in ploaie, si zaharul vanilat. Galbenusurile se bat cu mixerul cu restul de zahar, apoi se toarna peste albusuri si se pune praful de copt stins cu otet. Se amesteca cu telul si se pune si uleiul. Apoi se pun alternativ laptele si faina, cand un pic de lapte, cand un pic de faina. Cand e omogena compozitia se pun nucile taiate mai marunt si se amesteca Cam 3 sferturi din coca se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina In restul de coca se pun 2 linguri de cacao, se amesteca, si se pune apoi cate o lingura de coca maro in tava, din loc in loc. Apoi se amesteca usor cu lingura in tava, pentru a crea modelul. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu (150 grade) aprox. 40 de minute. Dupa ce se raceste se pudreza cu zahar
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Bai ce pofta de chec mi-ati facut...Saptamana viitoare fac si eu !
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Love iti multumesc mult...bafta sa castigi (te-am votat ieri:). Annabel inca o data mii de multumiri si pt reteta de la Camysh.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Mic dejun pentru iubi: omleta cu sunca de pui, ceapa rosie si masline Ingrediente: 3 oua, 20 g sunca de pui, 50 g masline, jumatate de ceapa rosie...toate facute pe teflon la foc mic cu capac
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
Iubesc si sunt iubita
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Ficat de porc cu legume - 339 calorii Ingrediente 170 g ficat de porc o lingurita ulei de masline 170 g amestec de vara Dujardin cimbru
Se pune uleiul intr-o tigaie de teflon, se adauga ficateii taiati cuburi si spalati bine. Se lasa putin sa se rumeneasca, se adauga apa si cimbru si se acopera. Cand sunt aproape gata se adauga legumele, se acopera din nou si se mai lasa 5-10 minute pe foc.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Budinca de clatite cu cacao, banane, rom si miere (http://savalaura.blogspot.com/2007/02/b … cacao.html)
Ingrediente pentru 8 portii: - 100 g. faina - 2 oua, batute usor - 300 ml. lapte obisnuit sau batut (aprox) - 15 g. unt, topit - 2 linguri cacao - ulei pentru prajit
Puneti faina si cacaua (amestecate) intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine astfel incat sa obtineti o compozitie fara cocoloase. Adaugati treptat laptele ramas, untul si putina sare. Bateti pana obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea 1 ora. Prajiti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros. Intoarceti dupa 40- 60 secunde, apoi mai lasati-le inca 30- 40 secunde.
Pentru umplutura: - 8 banane, taiate rondele - 3 linguri rom (nu am pus ca nu am avut, am pus 3 linguri de lapte in loc) - 1 lingura zahar - 1/2 portocala, zeama si coaja rasa (eu am pus doar zeama)
Pentru sosul de miere: - 25 g. unt - 25 g. faina - 300 ml. lapte - 1 lingura miere - 15 g. fulgi migdale sau cocos (mai ales daca alegeti sa faceti varianta cu bucatele de ananas) (nu am pus)
Incalziti cuptorul la semnul 5 sau 190 grade C. Taiati bananele rondele. Amestecati intr-un vas bananele, romul (esenta de rom), zaharul si zeama de portocale si turnati "sosul" peste bucatile de banane. Intindeti clatitele pe masa si puneti umplutura in parti egale pe fiecare clatita. Rulati clatitele si taiati-le in bucati de 2,5 cm lungime (fiecare clatita va fi taiata in 4 bucati). Aranjati bucatile de clatite intr-un vas termorezistent, tapetat in prealabil cu unt.
Pentru sosul alb: incalziti untul intr-o tigaie, adaugati faina si prajiti 1 minut, amestecand incontinuu. Luati apoi tigaia de pe foc si adaugati laptele treptat, amestecand bine. Puneti tigaia inapoi pe foc, lasati sa dea in clocot, amestecand bine si lasati sa fiarba la foc mic 2 minute, pana se ingroasa sosul. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati mierea, amestecand bine. Turnati sosul peste clatite, presarati coaja de portocala.
Inainte sa le bag la cuptor:
Dupa ce le-am scos:
Bagati vasul in cuptor si coaceti 12-15 minute. Serviti fierbinte sau rece.
Pofta buna!
- camysh
- Moderator
- annabel
- Diamond member
ce interesanta e prajitura aia camish
- camysh
- Moderator
si e f buna annabel
- camysh
- Moderator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|