|
Nu esti logat.
Daca se poate, va rog :)#1 2010-02-10 22:42:29
daca se poate, va rog :)Am mai postat aceasta intrebare acum 2 zile. Am inceput sa iau ac luna asta, insa nu am mai avut menstra, decat cateva picaturi. Am in continuare durerile de burta ca si cum ar trebui sa-mi vina. Care ar putea fi explicatia? Offline #2 2010-02-10 22:44:18
Re: daca se poate, va rog :)ai inceput AC din prima zi a menstruatiei? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-10 22:47:14
Re: daca se poate, va rog :)La mine menstra nu a fost niciodata din prima sange. Deci, am luat din prima zi, adica at cand am avut scurgerea maronie (asa incepe la mine de-obicei). Offline #4 2010-02-10 22:48:49
Re: daca se poate, va rog :)si au trecut cele 7 zile de pauza si n-ai avut numai cateva picaturi?daca da...le-ai luat corect? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-02-10 22:50:44
Re: daca se poate, va rog :)Nu am avut inca zile de pauza. Sunt abia la a 9-a pastila. Nu am uitat pana acum nicio pastila. Ultima oara a fost editat de Cuukie (2010-02-10 22:51:46) Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-10 22:58:19
Re: daca se poate, va rog :)
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-02-10 23:02:20
Re: daca se poate, va rog :)Aham. Deci e normal... Nu credeam ca nu o sa mai am menstra. Ma asteptam sa curga mai putin etc...dar chiar asa... Si e oare corect faptul ca eu de fapt prima pastila din blister am luat-o la scurgerea aceea maronie? Nu am gresit? Offline #8 2010-02-10 23:07:03
Re: daca se poate, va rog :)nu ai gresit se considera prima zi cand apare primul semn al menstruatiei...la tine fiind scurgerea maronie. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2010-02-10 23:11:01
Re: daca se poate, va rog :)Okay, multumesc din suflet si o noapte buna Offline #10 2010-02-10 23:27:36
Re: daca se poate, va rog :)cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|