|
Nu esti logat.
Incaltaminte facuta pe comanda#1 2010-02-11 09:31:37
incaltaminte facuta pe comandabuna fetelor , cine stie cizmarie unde imi poate face incaltaminte la comanda ? ... adrese , numere de telefon eventual...doar din Bucuresti . Thx Offline #2 2010-02-11 09:57:16
Re: incaltaminte facuta pe comandala et. 1 in magazinul Victoria e un magazinas al unei fabrici de incaltaminte, Carmine se cheama, fac la comanda in sensul ca, daca iti place un model, iti fac ce marime / culoare / tip de piele vrei si sunt gata in cateva zile Offline #3 2010-02-11 10:15:47
Re: incaltaminte facuta pe comandaveronesse, tot ?n victoria ?i găsești, la etajul 1 sau poți intra la ei pe pagină și vezi unde mai au magazine Offline #4 2010-02-11 10:20:10
Re: incaltaminte facuta pe comandaeu vreau sa ma duc cu o pereche de cizme si sa imi faca ei identic dupa aia , nu vreau modelele lor ca de-aia fac pe comanda si mai am o preche de sandale din piele albe super dar care au talpa din pluta si vreau sa le pun eu talpa din cauciuc...nu fac daca le duc cizma mea? Offline #5 2010-02-11 10:38:52
Re: incaltaminte facuta pe comandaeu nu stiu sa existe asa ceva... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-11 10:49:41
Re: incaltaminte facuta pe comandanu se poate face asta la firme de ?ncălțăminte obișnuite, pentru că se lucrează după modelele lor, ?n serie. poate dacă găsești o fabrică ce lucrează totul manual, dar trebuie să te aștepți la prețuri de peste 1000 lei perechea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|