|
Nu esti logat.
Proba orala luni..pls help#1 2010-02-11 23:05:55
proba orala luni..pls helpBuna fetelor...am niste nelamuriri in privintza informatiei care am capatat-o in ultimele zile...ma refer invatzatul la romana...ma descurc de minune la stilurile functionale..dar am probleme la stilul beletristic...stiu ca este un stil al literaturii..nu prea pot sa imi dau seama daca textul este subiectiv,narativ,descriptiv...imi puteti da mici exemple?...va multumesc...si bfta la toate fetele care dau bacul!!! I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN... Offline #2 2010-02-11 23:08:58
Re: proba orala luni..pls helpexista deja un topic, uita-te aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t2543 … R----.html Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-02-11 23:09:12) Offline #3 2010-02-11 23:10:50
Re: proba orala luni..pls helptrebuia sa postezi la topicul "bac, bac..." Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-02-11 23:14:39
Re: proba orala luni..pls helpn-am vazut topicul..scz..multumesc oricum fetelor...am emotii.. I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|