|
Nu esti logat.
Intrebare urgenta#1 2010-02-12 20:17:29
Intrebare urgentaBuna! Ma numesc Georgiana si am 18 ani. Acum cateva saptamni am decis sa-mi incep viata sexuala alaturi de prietenul meu. Desi la inceput, virgina fiind, nu ma simteam deplin pregatita, cu timpul mi-am dat seama ca este o persoana deosebita, care ma respecta si la care tin foarte mult. Prima noastra incercare a fost pe data de 28, la doua zile dupa ce mi se terminase menstruatia. A fost initial o etapa de atingeri, in scopul lubrifierii mele pentru a nu ma durea foarte tare, apoi mi-a introdus un deget in vagin. Vazand ca lucrurile se indreapta vertiginos catre ?punctul culminant?, l-am rugat pe prietenul meu sa-si puna prezervativul, deoarece stiu cat de importanta este contraceptia. Dupa ce a facut acest lucru, mi-a introdus din nou degetul in vagin, insa lucrurile nu au mers mai departe deoarece imi era teama, asa ca am decis sa o lasam pe alta data. A 2-a incercare a fost la cateva zile dupa prima, insa penetrarea nu a mers pana la capat deoarece ma durea destul de mult. La cateva zile dupa aceasta a 2-a incercare, au inceput sa ma doara sanii destul de rau, o durere asemanatoare cu cea premenstruala, insa azi este 12 feb si durerea inca persista. Am citit ca durerea de sani este unul dintre primele simptome ale unei sarcini. Reluand succesiunea intamplarilor, mi-am pus intrebarea daca nu cumva pe degetul pe care mi l-a introdus prietenul meu in vagin dupa ce si-a pus prezervativul se afla lichid preejaculator, care contine spermatozoizi. Teoretic, nu eram in perioada fertila, insa durerile de sani ma ingrijoreaza.As putea fi insarcinata? Sa fie ele efectul schimbarilor din organism ce se petrec o data cu inceperea vietii sexuale(chiar daca partiala, ce e drept), cauza unui dezechilibru hormonal? Mentionez ca orice urma de acnee de pe fata a disparut, insa durerile de sani,cu intensitati mai mari sau mai mici nu-mi dau pace. Multumesc anticipat pentru raspunsurile si parerile dvs. Offline #2 2010-02-12 20:54:47
Re: Intrebare urgentaeu zic sa stai linistita. nu prea exista sanse. si in nici un caz nu ar aparea simptome dupa 2 zile de la "asa zisul contact" Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-02-12 20:56:11) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2010-02-12 21:03:10
Re: Intrebare urgentasincer nu cred ca e sarcina..probabilitatea e minima...relax Offline #4 2010-02-12 21:18:13
Re: Intrebare urgentaPosibilitatea e nula,de fapt. Nu esti. Stai calma. Offline #5 2010-02-12 21:21:10
Re: Intrebare urgentainsarcinata nu esti.... iar sanii s-ar putea sa fie inflamati si durerosi datorita faptului ca atunci cand o femeie face sex, se elibereaza o canitate mare de estrogeni, cu care probabil corpul tau nu e obisnuit, si asta e felul in care ractioneaza organismul tau Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-12 21:21:27
Re: Intrebare urgentapostez aici ca sa nu mai deschid alt topic..mi-a venit ciclul in ziua in care trebuia..adica acum cateva zile,dar curge f putin.folosim prezervativul insa de cateva ori a fost cate o penetrare neprotejata la inceput,dar nu si-a dat drumu.poate fi ciclu peste sarcina? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #7 2010-02-12 21:30:56
Re: Intrebare urgentacantitatea de menstruatie e posibil sa difere de la o luna la alta, deci stai calma. si daca vrei sa dormi linistita noaptea, eu te sfatuiesc cu draga inima sa nu va mai jucati fara prezervativ daca nu vreti un copil. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2010-02-12 22:31:13
Re: Intrebare urgenta-=-baby_pink-=- exista ciclu peste sarcina.Am intalnit un caz in care a fost ciclu 4 luni dupa concepere Offline #9 2010-02-12 22:44:25
Re: Intrebare urgentapai stiu ca exista..dar acum nustiu daca e si in cazul meu..nu prea cred da vroiam si alte pareri •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #10 2010-02-12 22:54:24
Re: Intrebare urgenta
Daca vrei sa fii sigura si sa nu mai stai cu stres,fa un test,e simplu Offline #11 2010-02-12 23:14:07
Re: Intrebare urgenta
stai linistita! Nu ramai insarcinata daca ti-a introdus degetul chiar daca l-a atins de ,,amicul lui". E normal sa fi agitata pentru ca e prima experienta sexuala si la varsta asta imi imaginez ca nu vrei un copil. Iar durerile de sani pot fi provocate de schimbarile hormonale. ca sa fi sigura, mergi la farmacie si cere un test de sarcina. In cateva minute scapi de dubii! Se face usor si nici nu e scump. Ultima oara a fost editat de camelialia (2010-02-12 23:15:50) Offline #12 2010-02-15 22:50:44
Re: Intrebare urgentaStai calma,nu prea ai cum fi insarcinata...relaxeaza-te! Offline #13 2010-03-30 02:06:30
Re: Intrebare urgentakre stiti cum este faza cu calendaru eu nu iau nici pastile si nici nu folosesc prezervativ sunt maritata de 6 ani am fost domnisoara si am facut decat 1 copil si nici un avort dar vreau sa stiu si eu chestia aia cu calendaru sa stiu cand poate si el sa se simta bine sa isi dea drumu in vagin:D va rog spunetim si mie Offline #14 2010-04-02 10:23:57
Re: Intrebare urgentaBună ziua! Am o mare problemă. ultimul meu ciclu a fost de pe data de 14 martie 2010 pană pe data de 20 martie 2010.... ?n februarie ?mi ţinuse ciclu de pe 13 februarie 2020 pană pe 19 februarie 2010, iar ?n ianuarie de pe 16 ianuarie 2010 pană pe 22 ianuarie 2010. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|