|
Nu esti logat.
Rezultat papanicolau ingrijorator?#1 2010-02-12 20:26:36
Rezultat papanicolau ingrijorator?Buna fetelor,am fost si mi`am luat rezultatul de la testul papanicolau si dna doctor mi`a zis ceva de genu "rezultatul asta nu ar fi trebuit sa`l aibe nici o femeie de 80 de ani" Offline #2 2010-02-12 22:03:12
Re: Rezultat papanicolau ingrijorator?prezenta celulelor polimorfonucleare indica o infectie insa nu stiu de care.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-13 10:32:25
Re: Rezultat papanicolau ingrijorator?Multumesc pentru raspuns YoHanna ,sper sa nu fie nimic grav. O sa incerc saptamana viitoare si alt doctor. Offline #4 2010-02-13 15:20:15
Re: Rezultat papanicolau ingrijorator?va rog mult daca puteti sa`mi mai dati cateva sfaturi.Am citit pe net ca rezultatul la pap daca e clasa 3 inseamna ca e un inceput de cancer ? Offline #5 2010-02-13 15:27:30
Re: Rezultat papanicolau ingrijorator?FRONTIU CU MODIFICARI CELULARE BENIGNE indica faptul ca nu e nimik malign(cancer),insa prezenta acelor celule de care ziceam mai sus...indica prezenta unei infectii...dar nu specifica de care...si de-aceea ori va trebui sa refaci acelasi test in alta parte,ori va trebui sa faci (tot in alta parte) o analiza de secretie. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-13 15:30:48) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|