homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent ganglion

#1 2010-02-13 19:18:14

EMMA- TESS
New member
Inregistrat: 2010-01-28

urgent ganglion

buna  fetelor. am si eu o problema.cam de o saptamana am senzatia de ''nod in gat''  nu trece deloc  . acum vreo 2 sapatamani am avut infectie pe amigdale si in prima faza am luat ampicilina , mi-a trecut  si dupa 2 zile iar am facut infectie si am luat de data asta eritromicina.  am fost deja si la endocrinolog si am facut  ecograf la tiroida  si e  normala. acum m-am uitata in oglinda  si am vazut ca am  o mica umflatura pe  trahee  fix in dreptul ''omusorului''. am intrat in panica rau....posibil sa fi fost slabe antibioticele?  va ros astept  pareri  ca pana luni  cand merg la medic  mor de stress va multumesc

#2 2010-02-13 21:01:59

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: urgent ganglion

da, este posibil. Ampicilina si eritromicina deja sincer sunt cam depasite..........
Eu ti-as recomanda sa te dai 10 zile pe locul umflaturii cu diclofenac gel sau ketonal gel sau ceva crema antiinflamatoare, si in plus sa iei ceva antiinflamator, Ketonal, AUlin, Celebrex, Falmexin (asta ar fi cela mai indicat un pliculet pe zi dizolvat intr-un pahar cu apa) tot asa 7-10 zile .Daca nu scade in dimensiuni sau sa dispara de tot, trebuiesc analize suplimentare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.