|
Nu esti logat.
Dilemă relatie...#1 2010-02-14 21:10:00
dilemă relatie...nu prea am obiceiul sa cer "consiliere" privitor la sentimente, dar de data aceasta sunt depasită de situatie... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #2 2010-02-14 21:25:53
Re: dilemă relatie...parerea mea e ca asta nu e o relatie in care cineva sa isi permita scene de gelozie. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2010-02-14 21:56:27
Re: dilemă relatie...cred ca ai facut greseala acceptand ca dupa despartire sa mai fii cu el.ce sa inteleaga tipu?ca accepti in continuare conditiile lui.adica o relatie fara comunicare( nici prin sms pana la urma),bazata pe ce??nu exista "nu am timp"intr-o relatie...cand tii la cineva sau iubesti o persoana abia astepti sa ii auzi vocea,sa ii vezi chipul,lasi toata treaba si suni sau fugi pana la ea...evident el nu avea asemenea sentimente si urmarea altceva....uita de el,nu te mai gandi la reprosurile lui ca nu e indreptatit sa le faca.si mai ales nu repeta greseala din nou. Offline #4 2010-02-14 22:14:01
Re: dilemă relatie...asta fac, incerc sa uit de el, inca de atunci, dar uneori ne re?nt?lnim şi dacă suntem singuri, el are o atitudine ciudată se comporta de parca am fi ?mpreună şi eu ?i răspund... apoi legătura se rupe iar şi tot aşa la nesf?rşit de aproape un an de zile... azi am decis ca nu mai vreau aşa şi voi renunţa la activităţile din organizaţie... şi la tot ce ar putea să ne aducă faţă ?n faţă, p?nă voi fi pregătită să-i răspund cu indiferenţă Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #5 2010-02-14 22:16:33
Re: dilemă relatie...Pai singura varianta e sa nu`i mai raspunzi cand se comporta de parca ati fi impreuna - aici e partea ta de vina. Si poate ar trebui sa`i comunici ca nu aveti nicio relatie, nu atata timp cat va vedeti din joi in paste ... poate omul e convins ca tu esti de accord cu relatia asta si iti convine; trebuie sa`i spui clar ca nu sunteti impreuna ... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-14 22:22:04
Re: dilemă relatie...i-am zis de multe ori ca pt mine faptul ca ne vedeam din paste-n craciun nu e nici de cum o relatie si ca avem opinii diferite ds cum ar trebui sa fie o relatie si chiar azi i-am repetat ca atat timp cat eu sunt singura si nu am obligatii ce naiba n-am dreptul si eu la o aventura si el a zis ca credea ca lucrurile stau altfel... cum altfel... ce fel de relatie e asta cand tu esti mai amabil si comunici mai mult cu celelalte fete... Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 22:22:56) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #7 2010-02-14 22:26:44Re: dilemă relatie...nu renunta la activitatile tale din organizatie pentru un tip. pur si simplu nu-l mai baga in seama, si data viitoare cand mai petreceti o noapte impreuna fii clara ca noaptea aia se rezuma la sex si nimic mai mult. Offline #8 2010-02-14 22:31:55
Re: dilemă relatie...da, dar eu mereu am fost clara in situatii dintr-astea, chiar i-am zis ca <vreau sa te am o data> asa mai in gluma si el a zis ca pe dansul nu l-a avut nimeni niciodata si ca s-a simtit ofensat, cum e posibil asa ceva, dar s-a-ntamplat atunci a doua noastra partida de sex de cand ne-am cunoscut, dupa juma' de an de la despartire, iar atunci el mi-a vb ds copii, cum ca dintre noi ar iesi un copil superb... eu i-am zis ca nu... Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 23:19:42) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #9 2010-02-14 22:49:13
Re: dilemă relatie...daca nu ar fi fost geloziile, nu as fi vazut nimic rau in 'relatia' asta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #10 2010-02-14 22:55:24
Re: dilemă relatie...pai eu mi-as fi dorit sa fiu cu el, dar nu asa cum vrea el, cu toate bune... planuri de viitor, copii, dar sa ne vedem cand are el chef si timp, in acest caz ds ce viitor mai poate fi vb, de asta si am vrut sa dau bir cu fugitii, dar n-am avut suficienta vointa ... si daca pan' acum am fost slaba, de'acum nu, va fi nu Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 22:56:44) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #11 2010-02-15 10:10:29
Re: dilemă relatie...ieir mi-a scapat faptul ca in timp ce eram impreuna, atunci cand i-am facut aluzie ca ne vedem rar si mai ales ca nu facem sex, mi-a zis ca sunt obsedata sexual..., iar acum a zis ca poate "mi-am tras-o cu ala" pt ca nu-mi ajunge sex... Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-15 10:11:14) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #12 2010-02-15 10:40:20
Re: dilemă relatie...mai bine ai căuta un bărbat normal la cap, ăsta sigur are ceva probleme, din moment ce te numește obsedată sexual că o faceți de 2 ori pe an și te pl?ngi. și-n orice caz, ce-ați avut voi nu era relație, era tot aventură datorată conjuncturii, că erați nevoiți să vă tot vedeți la organizație. Offline #13 2010-02-15 10:45:22
Re: dilemă relatie...apoi stai putin.. open relationship ok cat vrei.. dar el sa faca ce vrea, sa vina cand vrea ecc si tu nu? vrea sa faca ce vrea cand vrea? ok, atunci si tu vrei si mai ales, ai dreptul!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #14 2010-02-15 11:37:57Re: dilemă relatie...Ca sa fiti impreuna pentru sex (sa fiti fuck-buddies) s-ar presupune ca faceti sex Si s-ar presupune ca faceti sex cat de cat des ca sa puteti intretine o relatie bazata pe sex (nu, nu de 2 ori pe an!). Daca aveti o relatie normala, atunci ar trebui sa faceti toate lucrurile care trebuie sa sustina normalitatea intr-o relatie (nu, nu sa faceti de 2 ori pe an sex si sa va dati cate un sms o data la 5 luni)! Offline #15 2010-02-15 11:49:31
Re: dilemă relatie...ia ignora-l total sa vezi ce te cauta..dar dupa ce ti-a facut,... te-a pacalit, cu "relatia" asta.... nu merita absolut nimic.... Esti mult prea inteligenta ca sa stai cu cineva ca el....de ce sa te simti vinovata? Offline #16 2010-02-15 14:27:05
Re: dilemă relatie...sa inteleg ca ceea ce ati avut voi s-a numit "relatie"? inseamna ca respectivul habar n-are de ceea ce inseamna cuvantul respectiv. ia intreaba-l daca dintr-o astfel de "relatie" s-a nascut si el, daca parintii lui se vedeau o singura data pe luna si petreceau sarbatorile separat! cu atat mai deplasata mi se pare atitudinea lui de om jignit in amorul propriu, de gelos.... la modul asta ar putea fi gelos si pe relatia vanzatoarei de la hypermarket, pe ea sigur o intalneste mai des decat pe tine. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #17 2010-02-15 19:35:54
Re: dilemă relatie...
da-mi voie sa te intreb ceva: tu ce cautai in seara aia cu celalalt baiat?o aventura?intreb pt ca m.sus am vazut ca ii spuneai lui ca ai si tu dreptul la o aventura...nu,tu ai dreptul la o relatie!!!!o aventura poti numi ce ai avut cu el.si daca in seara aia cautai o aventura cu un alt baiat,atunci inseamna ca tu vrei aventuri iar el are dreptate(cum numesti o femeie careia ii plac aventurile?)...imi pare rau sa spun asta dar vezi tu voi nu aveti o relatie ci aventuri,el o stie,si la jignit faptul ca tu cauti si alte aventuri. ia spune-i tu ca tu vrei o relatie adevarata, si vrei sa fii cu cineva zilnic,sa-ti fie aproape si ca nu mai cauti aventuri.ca daca de acum te vede cu alt baiat este pt ca incerci sa-ti faci o relatie adevarata de viitor.si mai spune-i ca nu te intereseaza opiniile lui cu privire la o relatie sau la persoana ta, pt ca opiniile lui sunt departe de ale unui om normal,langa care sa merite sa stai.si ar fi bine nu numai sa-i spui ci mai ales sa crezi tu insati asta. Offline #18 2010-02-15 21:08:51
Re: dilemă relatie...
in primul rand, nu a dat de inteles ca ii plac aventurile, dar si daca i-ar placea, NU inseamna ca el are dreptae si ea e usuratica. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|