homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilemă relatie...

#1 2010-02-14 21:10:00

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

dilemă relatie...

nu prea am obiceiul sa cer "consiliere" privitor la sentimente, dar de data aceasta sunt depasită de situatie...

anul trecut am fost implicată ?ntr-o relaţie, dacă poate fi numită astfel, pt ca eu şi iubitul meu ne vedeam o data pe luna, sau chiar mai rar, pt ca el ar fi fost ocupat, comunicam uneori prin sms. sarbatorile nu le-am petrecut impreuna, iar sex am facut o singura dată... adică după felul cum se derulau lucrurile era tot ce vrei dar nu o relaţie... de fapt eu ?ncetasem să mai cred ca asta ar fi, dar de fiecare dată c?nd noi ne ?ntalneam, el accentuia ideea cum ca ar fi ceva mai mult ?ntre noi, adică o relaţie serioasă ... oricum eu am ?ncetat a mai crede ?n el pt ca nu comunicam aproape de loc şi la un moment dat c?nd el m-a cautat am vrut să pun punctele pe i, el mi-a zis ca consideră ca suntem ?ntr-o relaţie şi că nu vrea să mă piardă, să piardă ce?, dacă nu m-a avut niciodata, atunci a ?ncetat comunicarea noastră, eu am zis ca nu mai vreau sa fim ?mpreuna, şi totul s-a ?ncheiat, cel puţin pt mine.

Totuşi aveam periodic activităţi ?mpreuna ?ntr-o organizaţie, de fapt acolo mai aveam ocazia să ne ?nt?lnim anterior ?n presupusa noastra relaţie... caci dacă nu erau aceste activităţi cred ca aveam sa ne vedem trimestrial şi atunci ?n fugă, pt că na, omul e ocupat, dar oricum eu sunt iubita lui, "pe h?rtie"...
?ntre timp s-au petrecut destule (după despărţire, aprilie), fiecare şi-a vazut de viaţa lui, dar l-a un moment dat s-a ?ntamplat sa ne petrecem noaptea impreuna asta dupa juma' de an de la despărţire... atunci nu am vb nimic ds noi, care noi, după fiecare şi-a vazut de activităţile sale, la fine anului am serbat Anul nou ?n cadrul organizaţiei... acolo ne-am distrat, dar mi s-a părut puţin suspectă atitudinea lui... oricum eu fiind singură, am cunoscut pe cineva, acel cineva s-a dat la mine şi mi-a făcut careva aluzii, ne-am retras ?n fumuar şi chiar m-am gandit ca aş putea sa-mi permit o aventura at?t timp c?t sunt singură şi nu am obligaţii faţă de nimeni... dar n-a fost să fie... ?n timp ce spiritele se ?ncinseseră, şi eram ?mbrăţişaţi a intrat cineva (prietenul lui), care ne-a văzut... nu era nimic ?ncă, ulterior am mers să i-au un prezervativ, dar nu s-a ?nt?mplat nimic pt că el a eşuat... n-a avut erecţie suficientă şi na... o dată ?n viaţă am vrut şi eu o aventură şi nimic...

am, ajuns şi la final, ulterior am aflat de la ex-ul meu că cel care a dat peste noi cand eram imbraţişaţi i-a zis ca atunci ne-am tras-o (eu cu celalalt) şi că ar vrea să ştie cine sunt... şi nr. meu de tel. deşi prietenul lui il avea, astfel ex-ul mi-a reproşat că eu mi-am permis să ma distrez cu altcineva (sa-l ?nşel), că mulţi din apropiaţii lui consideră că noi suntem ?mpreuna şi m-au vazut cu ăla şi i-am ştirbit reputaţia, că eu sunt o uşuratică... cum a fost posibil eu sa vreau o aventură dacă noi suntem iubiţi şi asta crede lumea...

acum eu ce să mai cred... mai ales că atunci seara el m-a ?ntrebat ce-a fost ?n fumuar şi eu i-am zis că nu s-a-nt?mplat nimic chiar dacă eu mi-am dorit, şi n-a reacţionat nici cum... ba chiar am fost ?mpreună p?nă dimineaţă, acum zice că nu-şi aminteşte discuţia şi că crede ce i-au zis băieţii şi de acum presupusa noastră relaţie s-a rupt...

mă doare cel mai mult că el nu ştie ce vrea, ce spune, şi tare aş fi vrut să fi ştiut si eu că noi eram ?ntr-o relaţie serioasă... ca sa nu-mi permit aventuri...

fetelor şi baieti vreau parerea voastră vis-a-vis de problema mea

P.S. saptamana asta e putin incarcata, dar seara voi fi aici... dupa as vrea sa sterg topicul... mi-e ca sunt prea multi curiosi in jurul meu...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#2 2010-02-14 21:25:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: dilemă relatie...

parerea mea e ca asta nu e o relatie in care cineva sa isi permita scene de gelozie.
si tu nu ar trebui sa ii dai voie sa spuna despre tine ca esti o usuratica! eu i-as f fi ars una in bot!
adica tu ai voie sa vii sa mi-o tragi cand vrei, pt ca esti ocupat (by the way, am vazut barbati insurati, cu copii cu afacere si alt job pe langa afacere care aveau timp si de amanta. da, 3 ore la 2-3 zile, dar o data pe luna, nici daca esti bill gates, nu ai nicio scuza), dar altu' nu are voie. de ce?
de ce ar trebui sa iti fiu eu fidela in conditiile in care tu nu dai niciun semn cu saptamanile?
de unde pana unde ma jignesti tu pe mine???

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2010-02-14 21:56:27

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

cred ca ai facut greseala acceptand ca dupa despartire  sa mai fii cu el.ce sa inteleaga tipu?ca accepti in continuare conditiile lui.adica o relatie fara comunicare( nici prin sms pana la urma),bazata pe ce??nu exista "nu am timp"intr-o relatie...cand tii la cineva sau iubesti o persoana abia astepti sa ii auzi vocea,sa ii vezi chipul,lasi toata treaba si suni sau fugi pana la ea...evident el nu avea asemenea sentimente si urmarea altceva....uita de el,nu te mai gandi la reprosurile lui ca nu e indreptatit sa le faca.si mai ales nu repeta greseala din nou.

#4 2010-02-14 22:14:01

kristall
Full member

asta fac, incerc sa uit de el, inca de atunci, dar uneori ne re?nt?lnim şi dacă suntem singuri, el are o atitudine ciudată se comporta de parca am fi ?mpreună şi eu ?i răspund... apoi legătura se rupe iar şi tot aşa la nesf?rşit de aproape un an de zile... azi am decis ca nu mai vreau aşa şi voi renunţa la activităţile din organizaţie... şi la tot ce ar putea să ne aducă faţă ?n faţă, p?nă voi fi pregătită să-i răspund cu indiferenţă

#5 2010-02-14 22:16:33

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Pai singura varianta e sa nu`i mai raspunzi cand se comporta de parca ati fi impreuna - aici e partea ta de vina. Si poate ar trebui sa`i comunici ca nu aveti nicio relatie, nu atata timp cat va vedeti din joi in paste ... poate omul e convins ca tu esti de accord cu relatia asta si iti convine; trebuie sa`i spui clar ca nu sunteti impreuna ...

Publicitate

loading...

#6 2010-02-14 22:22:04

kristall
Full member

i-am zis de multe ori ca pt mine faptul ca ne vedeam din paste-n craciun nu e nici de cum o relatie si ca avem opinii diferite ds cum ar trebui sa fie o relatie si chiar azi i-am repetat ca atat timp cat eu sunt singura si nu am obligatii ce naiba n-am dreptul si eu la o aventura si el a zis ca credea ca lucrurile stau altfel... cum altfel... ce fel de relatie e asta cand tu esti mai amabil si comunici mai mult cu celelalte fete...

adica eu i-am zis totul verde-n ochi dar omul o tine pe a lui

si da aveti dreptate e si vina mea ca ii raspundeam, dar am inteles abia acum...

Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 22:22:56)

#7 2010-02-14 22:26:44

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

nu renunta la activitatile tale din organizatie pentru un tip. pur si simplu nu-l mai baga in seama, si data viitoare cand mai petreceti o noapte impreuna fii clara ca noaptea aia se rezuma la sex si nimic mai mult.

#8 2010-02-14 22:31:55

kristall
Full member

da, dar eu mereu am fost clara in situatii dintr-astea, chiar i-am zis ca <vreau sa te am o data> asa mai in gluma si el a zis ca pe dansul nu l-a avut nimeni niciodata si ca s-a simtit ofensat, cum e posibil asa ceva, dar s-a-ntamplat atunci a doua noastra partida de sex de cand ne-am cunoscut, dupa juma' de an de la despartire, iar atunci el mi-a vb ds copii, cum ca dintre noi ar iesi un copil superb... eu i-am zis ca nu...

iar azi cand mi-a zis ca sunt o usuratica a zis ca atunci cand individul ala i-a vb ds mine "s-a simtit avut" si a abia atunci si-a amintit vb mele

Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 23:19:42)

#9 2010-02-14 22:49:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

daca nu ar fi fost geloziile, nu as fi vazut nimic rau in 'relatia' asta.
open relation. dar atunci cand apar jigniri, nu mai merge!
ah, si degeaba ii spuneai tu ca nu, daca te comportai ca 'da' smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#10 2010-02-14 22:55:24

kristall
Full member

pai eu mi-as fi dorit sa fiu cu el, dar nu asa cum vrea el, cu toate bune... planuri de viitor, copii, dar sa ne vedem cand are el chef si timp, in acest caz ds ce viitor mai poate fi vb, de asta si am vrut sa dau bir cu fugitii, dar n-am avut suficienta vointa ... si daca pan' acum am fost slaba, de'acum nu, va fi nu

si apropo nici vb de open relation, cum adica, pt el asa ceva...

Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-14 22:56:44)

#11 2010-02-15 10:10:29

kristall
Full member

ieir mi-a scapat faptul ca in timp ce eram impreuna, atunci cand i-am facut aluzie ca ne vedem rar si mai ales ca nu facem sex, mi-a zis ca sunt obsedata sexual..., iar acum a zis ca poate "mi-am tras-o cu ala" pt ca nu-mi ajunge sex...

ori sa faci sex o data, de doua ori pe an e suficient... si daca vrei mai mult e deja obsesie... nu mai stiu ce sa cred...

Ultima oara a fost editat de kristall (2010-02-15 10:11:14)

#12 2010-02-15 10:40:20

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mai bine ai căuta un bărbat normal la cap, ăsta sigur are ceva probleme, din moment ce te numește obsedată sexual că o faceți de 2 ori pe an și te pl?ngi. și-n orice caz, ce-ați avut voi nu era relație, era tot aventură datorată conjuncturii, că erați nevoiți să vă tot vedeți la organizație.

#13 2010-02-15 10:45:22

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

apoi stai putin.. open relationship ok cat vrei.. dar el sa faca ce vrea, sa vina cand vrea ecc si tu nu? vrea sa faca ce vrea cand vrea? ok, atunci si tu vrei si mai ales, ai dreptul!!
oricum, parere personala.. e ciudat tare baiatul asta! lasa-l, sunt altii mult mai buni pe lumea asta!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#14 2010-02-15 11:37:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ca sa fiti impreuna pentru sex (sa fiti fuck-buddies) s-ar presupune ca faceti sex smile Si s-ar presupune ca faceti sex cat de cat des ca sa puteti intretine o relatie bazata pe sex (nu, nu de 2 ori pe an!). Daca aveti o relatie normala, atunci ar trebui sa faceti toate lucrurile care trebuie sa sustina normalitatea intr-o relatie (nu, nu sa faceti de 2 ori pe an sex si sa va dati cate un sms o data la 5 luni)!
Ce aveti voi nu e relatie, de niciun fel. Poate o aventura repetata foarte rar, cum spunea si Ana, dar relatie...?
Si mi se pare perfect normal sa vrei sa faci sex mai mult de 2 ori pe an. Evident, asta nu te face obsedata sexual, te face un om normal smile

Nu inteleg de ce iti pasa ce zice un om care te vede mai rar de din an in paste! Si de ce stai sa dai explicatii si sa-l mai si impaci ca vai, s-a suparat! El, barbat fiind, simte ca orgoliu il scoate afara din piele si te si vede proprietatea lui... spune-i (o data e suficient) ca daca vrea sa fie posesiv cu tine, sa si dovedeasca faptul ca il determina ceva sa fie asa (si nu, sexul de 2-3 ori pe an nu-ti da absolut niciun drept sa fii gelos, decat daca ai niste probleme la cap)!

#15 2010-02-15 11:49:31

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

ia ignora-l total sa vezi ce te cauta..dar dupa ce ti-a facut,... te-a pacalit, cu "relatia" asta.... nu merita absolut nimic.... Esti mult prea inteligenta ca sa stai cu cineva ca el....de ce sa te simti vinovata?

#16 2010-02-15 14:27:05

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

sa inteleg ca ceea ce ati avut voi s-a numit "relatie"? inseamna ca respectivul habar n-are de ceea ce inseamna cuvantul respectiv. ia intreaba-l daca dintr-o astfel de "relatie" s-a nascut si el, daca parintii lui se vedeau o singura data pe luna si petreceau sarbatorile separat! cu atat mai deplasata mi se pare atitudinea lui de om jignit in amorul propriu, de gelos.... la modul asta ar putea fi gelos si pe relatia vanzatoarei de la hypermarket, pe ea sigur o intalneste mai des decat pe tine.
eu zic sa uiti tot episodul asta si sa-ti vezi de viata ta. daca te simti slaba si crezi ca-l vei incuraja in continuare in ideile lui absurde, mai bine faci o pauza la respectiva organizatie (gasesti tu sigur un pretext).

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#17 2010-02-15 19:35:54

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

kristall a scris:

i-am zis de multe ori ca pt mine faptul ca ne vedeam din paste-n craciun nu e nici de cum o relatie si ca avem opinii diferite ds cum ar trebui sa fie o relatie si chiar azi i-am repetat ca atat timp cat eu sunt singura si nu am obligatii ce naiba n-am dreptul si eu la o aventura si el a zis ca credea ca lucrurile stau altfel... cum altfel... ce fel de relatie e asta cand tu esti mai amabil si comunici mai mult cu celelalte fete...
adica eu i-am zis totul verde-n ochi dar omul o tine pe a lui
si da aveti dreptate e si vina mea ca ii raspundeam, dar am inteles abia acum...

da-mi voie sa te intreb ceva: tu ce cautai in seara aia cu celalalt baiat?o aventura?intreb pt ca m.sus am vazut ca ii spuneai lui ca ai si tu dreptul la o aventura...nu,tu ai dreptul la o relatie!!!!o aventura poti numi ce ai avut cu el.si daca in seara aia cautai o aventura cu un alt baiat,atunci inseamna ca tu vrei aventuri iar el are dreptate(cum numesti o femeie careia ii plac aventurile?)...imi pare rau sa spun asta dar vezi tu voi nu aveti o relatie ci aventuri,el o stie,si la jignit faptul ca tu cauti si alte aventuri. ia spune-i tu ca tu vrei o relatie adevarata, si vrei sa fii cu cineva zilnic,sa-ti fie aproape si ca nu mai cauti aventuri.ca daca de acum te vede cu alt baiat este pt ca incerci sa-ti faci o relatie adevarata de viitor.si mai spune-i ca nu te intereseaza opiniile lui cu privire la o relatie sau la persoana ta, pt ca opiniile lui sunt departe de ale unui om normal,langa care sa merite sa stai.si ar fi bine nu numai sa-i spui ci mai ales sa crezi tu insati asta.

#18 2010-02-15 21:08:51

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

da-mi voie sa te intreb ceva: tu ce cautai in seara aia cu celalalt baiat?o aventura?intreb pt ca m.sus am vazut ca ii spuneai lui ca ai si tu dreptul la o aventura...nu,tu ai dreptul la o relatie!!!!o aventura poti numi ce ai avut cu el.si daca in seara aia cautai o aventura cu un alt baiat,atunci inseamna ca tu vrei aventuri iar el are dreptate(cum numesti o femeie careia ii plac aventurile?)...

in primul rand, nu a dat de inteles ca ii plac aventurile, dar si daca i-ar placea, NU inseamna ca el are dreptae si ea e usuratica.
in al doilea rand, cu el nu a avut o "aventura". a incercat sa aiba o relatie, dar pentru el relatie insemna sa se vada cand isi face el timp, adica mai niciodata.
mie nu mi se pare gresit ce a facut ea. oricum el nu merita ceva mai bun, ea era libera ca pasarea cerului. unde e problema ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.