|
Nu esti logat.
Clinica privata#1 2010-02-14 23:07:22
Clinica privataBuna, am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta...caut si eu o clinica particulara buna...am niste probleme medicale care se pare k nu vor sa treaca indiferent de ce tratament as urma....am fost pana acum la 4 medici ginecologi care nu su reusit sa ma ajute si sincer a sa fiu problema pe care o am dureaza de peste un an...va rog dak imi puteti da vreun sfat sau imi puteti recomanda o clinica buna v-as fi foarte recunoscatoare...va multumesc Offline #2 2010-02-15 10:39:25
Re: Clinica privataO clinica particulara buna in Bucuresti este Gynecoland...si bine ar fi daca te-ar vedea chiar dr Stoian care e seful clinicii....eu am fost acolo insa nu la dansul si am fost foarte multumita....Alta clinica buna e MedLife Offline #3 2010-02-15 21:15:16
Re: Clinica privatamultumesc frumos pentru raspuns...si as mai avea o intrebare...atunci cand te duci la consultatie am auzit mai multe variante..cum ca ar fi bine sa te speli inainte de consultatie si alte persoane mi-au spus ca nu trebuie ca in felul asta se recolteaza mai bine probe...deci pana la urma cum este? Offline #4 2010-02-15 21:16:08
Re: Clinica privatanu te speli in interior inainte de recoltare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|