homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ra fetelor...

#1 2010-02-15 22:20:02

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

ra fetelor...

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-03-10 01:29:12)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-02-15 22:31:09

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: ra fetelor...

puss stiu cum e alessya..si eu am trecut prin exact aceeasi chestie..si acum totul e mai bine..dupa o "asa numai pauza de 2 zile" ...lasal putin sa se descarce..sa se simte putin mai liber cateva zile..si daca te iubeste o sa iti simta lipsa..si o sa se intoarca la tine.. par
si eu sunt la fel de geloasa..de la niste lucruri f marunte..incerc sa ma abtin,dar nu mereu pot..
puss

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-02-15 22:37:40

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

esti sigura ca vrea asta?..poate zice asa ca sa te determine pe tine sa te schimbi..sau poate vrea doar cateva zile fara intrebari..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2010-02-15 22:39:37

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu nu am inteles in toata discutia cu ce ai gresit tu? spranceana

#5 2010-02-15 22:40:43

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Okey, tu ai facut greseala mare cu gelozia dar nici ce ti-a spus el acum nu e tocmai dragut. La urma urmei ati facut sex impreuna si nu singura. Asta daca nu iei pastile pentru ca atunci iti revine tie grija de a le lua la timp.
De ce ai o viata nefericita ? Pai tu singura ti-ai facut-o. E normal ca omu sa se sature de neincredere si atata scepticism din partea ta. Asta nu dispare peste noapte chiar daca acum spui ca te-ai schimbat.
Lasa atitudinea asta negativista si cu nesuportatu pierderii ca nu e asa. O sa vezi ca o sa suporti mult si bine daca chiar va despartiti.
Sfatul meu e sa-l lasi liber putin, sa-l lasi 2-3 zile sa se calmeze, fara sa-l suni sau sa-l contactezi si poate sunt doar cuvinte spuse la nervi. Insa daca a ajuns sa se sature pe bune si chiar sa nu te mai suporte nu poti sa faci altceva decat sa-i respecti hotararea si sa inveti ceva din asta. Hai, capu sus ca nu e sfarsitu lumii orice s-ar intampla intre voi acum.

Publicitate

loading...

#6 2010-02-15 22:41:14

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Cati ani ai allesya?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#7 2010-02-15 22:43:56

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

stiu cum is baietii astia..vor schimbari peste noapte asa..si daca le faci pe parcurs nu observa nimic
...

#8 2010-02-15 22:45:32

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

gata alessya puss o sa va impacati si o  sa fie bine..si chiar daca nu va fi asa..baieti sunt destui par
asa e si al meu..la mine vede orice greseala...dar eu cand ii spun lui ca a gresit(chiar daca cateodata nici macar nul cert..doar ii spun sa stie sa numai faca asa..sau macar sa stie ca ma deranjat)se enerveaza..sau zice ca mereu il fac sa se simta prost..

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-15 22:46:52)

#9 2010-02-15 22:47:30

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Alessya, dar voi cu ce vă protejaţi? Prez. sau anticoncepţionale?
Nu te mai g?ndi la chestiile astea negative. Cu toţii avem perioade proaste ?n viaţă dar asta e, trebuie să mai fie şi din astea, nu se poate să existe numai lapte şi miere. Priveşte partea bună a lucrurilor: cu ocazia asta ai conştientizat şi tu problemele pe care le aveai ?n legătură cu ?ncrederea, g?ndurile nefondate etc şi pe viitor vei şti cum să te fereşti de ele smile.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-15 22:51:07)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#10 2010-02-15 22:49:09

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

o fi doar o perioada mai proasta..nu te mai invinui atat doar pe tine..de obicei intr-un cuplu aman2 au o parte din vina..si oricum nu cred ca o sa se termine aici..consider ca nu sunt motive asa grave incat sa se ajunga la despartire..s-a acumulat o tensiune intre voi si o sa treaca

#11 2010-02-15 22:52:35

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Sa le punem in ordine: ai fost oarecum posesiva si sacaitoare, geloasa cu sute si mii de intrebari..ok, deci el, ca sa iti castige increderea si sa te calmeze trebuia sa faca 1 sg lucru: sa te asculte, sa Comunice cu tine si sa va calmati amandoi. O relatie e baza pe incredere, iar comunicarea e vitala. Esti sigura ca baiatul asta stie ce vrea? Te iubeste? Atunci cum poate sa renunte asa usor...mai ales sa iti vorbeasca asa? E drept ca are si el nevoie de spatiul lui, de un timp al lui..dar..se poate rezolva prin vorbe..Si eu am aproape 18 ani, am trecut oarecum prin ce ai trecut tu, nu eram chiar asa..dar..da , aveam intrebari, si stiam ca ma iubeste, de aia a fost mereu alaturi si mi-a calmat orice nelamurire..pentru ca e intelegator.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#12 2010-02-15 22:52:46

Kleo
Insomniac member

Multi inainte alessia.Stai linistita, nu e vina ta si nici a lui.Stii...si noi am patit o cand s a rupt prezervativul...eu am intrat in panica si am aruncat totul asupra lui, am facut o mica criza de nervi..si avem 22,respectiv 28....el a fost calm.Asa ca stai linsitita, o sa se calmeze is o sa va impacati.La stres se spune mulet vorbe neadevarate.
In ceea ce priveste gelozia, calmeaza te..si eu aveam la inceput niste crize.Pe parcurs mi am dat seama ca reactionez ca o nebuna

#13 2010-02-15 22:53:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

mie nu mi se pare deloc normal sa te faca pe tine sa te simti atat de prost. o relatie ar trebui sa iti aduca fericire, nu sa te faca sa te simti ca ultimul om. propun sa dicuti cu el, sa ii spui sincer cum te simti cand el iti spune unele chestii si vezi cum reactioneaza. daca nu isi cere scuze ca te-a facut sa suferi (si nu isi indreapta comportamentul) propun sa iei o pauza permanenta de el.

exista si abuz psihic, si din car am citit asta face el momentan. pentru mine persoana de langa tine trebuie sa te faca sa te simti implinita, multumita cu cea ce esti, dorind sa fii mai buna (dar nu pentru el, ci pentru tine).

#14 2010-02-15 22:58:20

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Alessya, cum ţi-am spus şi mai sus: există perioade şi perioade. Nu poate totul să fie roz şi bine. Chestiile astea (certuri, discuţii) fac parte din procesul de maturizare şi tu ar trebui să analizezi tot ceea ce se ?nt?mplă ?n jurul tău şi să vezi ce poţi culege bun, ce poţi ?nvăţa, ca pe viitor să ştii cum să manevrezi o situaţie de genul.
Uite, problema cu gelozia ai rezolvat-o. Ce te face să crezi că nu vei rezolva şi restul problemelor?

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-15 22:59:22)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#15 2010-02-15 23:09:54

Kleo
Insomniac member

Hai mai ca nu e capat de lume acum.....important e sa te calmezi, sa nu te stresezi ca o sa vina, sa il lasi sa se calmeze si apoi sa vb cu calm..si mai ales ,sa nu iei lucrurile asa in tragic.Tragedie e cand esti ep cale sa mori sa mai stiu eu ce...nu cand te ai certat cu iubitul si ai crize ca mama nu ti cumpara nush ce ....

#16 2010-02-15 23:13:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Mai, cu atitudinea asta depresiva si pesimista mai rau faci. Nici mie ca barbat nu mi-ar placea o iubita care se smiorcaieste in halu asta. Fii si tu mai tare, daca faci asa la fiecare cearta...  roll

#17 2010-02-15 23:13:35

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

alessya trece, o să vezi. chiar dacă nu vei răm?ne acum cu el, ?n timp va fi altul pe care-l vei iubi
nu e un capăt de lume, deși știu că acum doare ?ngrozitor

#18 2010-02-15 23:17:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Alessya_13 a scris:

doare cumplit, doare cumplit mai ales ca toate sunt din vina mea, eu am distrus totul....grater

imi doresc enorm de mult sa vada faptul ca nu sunt chiar asa cum a spus el, ca am capul pe umeri, sa fie totul ca inainte, asta imi doresc....dragostea noastra sa nu moara, nu asa, nu din vina mea

nu stiu cu ce ai gresit fata atat....ca doar nu ti-ai tras-o singura...el de ce e ma rog asa de nevinovat? skitarg

#19 2010-02-15 23:17:35

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

alessya, in primul si in primul rand, inceteaza sa te invinuiesti si sa te consideri proasta/nenorocita/etc. si daca va veti desparti, vei trece peste. mie mi se pare ca a renuntat prea usor la tine , dar cum nu stiu ce relatie ai tu, poate gresesc..
linisteste-te si incearca sa vorbesti cu el. suna-l si cere-i sa va intalniti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.