|
Nu esti logat.
Ra fetelor...#1 2010-02-15 22:20:02
ra fetelor...*** Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-03-10 01:29:12) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #2 2010-02-15 22:31:09
Re: ra fetelor... stiu cum e alessya..si eu am trecut prin exact aceeasi chestie..si acum totul e mai bine..dupa o "asa numai pauza de 2 zile" ...lasal putin sa se descarce..sa se simte putin mai liber cateva zile..si daca te iubeste o sa iti simta lipsa..si o sa se intoarca la tine.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #3 2010-02-15 22:37:40
Re: ra fetelor...esti sigura ca vrea asta?..poate zice asa ca sa te determine pe tine sa te schimbi..sau poate vrea doar cateva zile fara intrebari.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #4 2010-02-15 22:39:37
Re: ra fetelor...eu nu am inteles in toata discutia cu ce ai gresit tu? Offline #5 2010-02-15 22:40:43
Re: ra fetelor...Okey, tu ai facut greseala mare cu gelozia dar nici ce ti-a spus el acum nu e tocmai dragut. La urma urmei ati facut sex impreuna si nu singura. Asta daca nu iei pastile pentru ca atunci iti revine tie grija de a le lua la timp. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-15 22:41:14
Re: ra fetelor...Cati ani ai allesya? Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #7 2010-02-15 22:43:56
Re: ra fetelor...stiu cum is baietii astia..vor schimbari peste noapte asa..si daca le faci pe parcurs nu observa nimic •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #8 2010-02-15 22:45:32
Re: ra fetelor...gata alessya o sa va impacati si o sa fie bine..si chiar daca nu va fi asa..baieti sunt destui Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-15 22:46:52) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2010-02-15 22:47:30
Re: ra fetelor...Alessya, dar voi cu ce vă protejaţi? Prez. sau anticoncepţionale? Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-15 22:51:07) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #10 2010-02-15 22:49:09
Re: ra fetelor...o fi doar o perioada mai proasta..nu te mai invinui atat doar pe tine..de obicei intr-un cuplu aman2 au o parte din vina..si oricum nu cred ca o sa se termine aici..consider ca nu sunt motive asa grave incat sa se ajunga la despartire..s-a acumulat o tensiune intre voi si o sa treaca •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2010-02-15 22:52:35
Re: ra fetelor...Sa le punem in ordine: ai fost oarecum posesiva si sacaitoare, geloasa cu sute si mii de intrebari..ok, deci el, ca sa iti castige increderea si sa te calmeze trebuia sa faca 1 sg lucru: sa te asculte, sa Comunice cu tine si sa va calmati amandoi. O relatie e baza pe incredere, iar comunicarea e vitala. Esti sigura ca baiatul asta stie ce vrea? Te iubeste? Atunci cum poate sa renunte asa usor...mai ales sa iti vorbeasca asa? E drept ca are si el nevoie de spatiul lui, de un timp al lui..dar..se poate rezolva prin vorbe..Si eu am aproape 18 ani, am trecut oarecum prin ce ai trecut tu, nu eram chiar asa..dar..da , aveam intrebari, si stiam ca ma iubeste, de aia a fost mereu alaturi si mi-a calmat orice nelamurire..pentru ca e intelegator. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #12 2010-02-15 22:52:46
Re: ra fetelor...Multi inainte alessia.Stai linistita, nu e vina ta si nici a lui.Stii...si noi am patit o cand s a rupt prezervativul...eu am intrat in panica si am aruncat totul asupra lui, am facut o mica criza de nervi..si avem 22,respectiv 28....el a fost calm.Asa ca stai linsitita, o sa se calmeze is o sa va impacati.La stres se spune mulet vorbe neadevarate. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #13 2010-02-15 22:53:02Re: ra fetelor...mie nu mi se pare deloc normal sa te faca pe tine sa te simti atat de prost. o relatie ar trebui sa iti aduca fericire, nu sa te faca sa te simti ca ultimul om. propun sa dicuti cu el, sa ii spui sincer cum te simti cand el iti spune unele chestii si vezi cum reactioneaza. daca nu isi cere scuze ca te-a facut sa suferi (si nu isi indreapta comportamentul) propun sa iei o pauza permanenta de el. Offline #14 2010-02-15 22:58:20
Re: ra fetelor...Alessya, cum ţi-am spus şi mai sus: există perioade şi perioade. Nu poate totul să fie roz şi bine. Chestiile astea (certuri, discuţii) fac parte din procesul de maturizare şi tu ar trebui să analizezi tot ceea ce se ?nt?mplă ?n jurul tău şi să vezi ce poţi culege bun, ce poţi ?nvăţa, ca pe viitor să ştii cum să manevrezi o situaţie de genul. Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-15 22:59:22) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #15 2010-02-15 23:09:54
Re: ra fetelor...Hai mai ca nu e capat de lume acum.....important e sa te calmezi, sa nu te stresezi ca o sa vina, sa il lasi sa se calmeze si apoi sa vb cu calm..si mai ales ,sa nu iei lucrurile asa in tragic.Tragedie e cand esti ep cale sa mori sa mai stiu eu ce...nu cand te ai certat cu iubitul si ai crize ca mama nu ti cumpara nush ce .... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #16 2010-02-15 23:13:16
Re: ra fetelor...Mai, cu atitudinea asta depresiva si pesimista mai rau faci. Nici mie ca barbat nu mi-ar placea o iubita care se smiorcaieste in halu asta. Fii si tu mai tare, daca faci asa la fiecare cearta... Offline #17 2010-02-15 23:13:35
Re: ra fetelor...alessya trece, o să vezi. chiar dacă nu vei răm?ne acum cu el, ?n timp va fi altul pe care-l vei iubi Offline #18 2010-02-15 23:17:33
Re: ra fetelor...
nu stiu cu ce ai gresit fata atat....ca doar nu ti-ai tras-o singura...el de ce e ma rog asa de nevinovat? Offline #19 2010-02-15 23:17:35
Re: ra fetelor...alessya, in primul si in primul rand, inceteaza sa te invinuiesti si sa te consideri proasta/nenorocita/etc. si daca va veti desparti, vei trece peste. mie mi se pare ca a renuntat prea usor la tine , dar cum nu stiu ce relatie ai tu, poate gresesc.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|