homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent...pls

#1 2010-02-16 00:06:54

larisutza19
New member
Inregistrat: 2009-03-01

urgent...pls

am si eu o intrebare(nu e pt mine:D)...din analizele normale de sange si urina reiese daca esti sau nu insarcinata? sau trebuie cerut separat hcg?

Si dupa cat timp se poate depista daca esti sau nu insarcinata daca iti faci analize de hcg?

Ultima oara a fost editat de larisutza19 (2010-02-16 00:09:07)

#2 2010-02-16 00:27:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: urgent...pls

larisutza19 a scris:

am si eu o intrebare(nu e pt mine:D)...din analizele normale de sange si urina reiese daca esti sau nu insarcinata? sau trebuie cerut separat hcg?

Si dupa cat timp se poate depista daca esti sau nu insarcinata daca iti faci analize de hcg?

Din analizele uzuale nu reiese daca esti insarcinata sau nu, exista modificari asociate sarcinii, dar ele nu pun "diagnosticul" de sarcina, ci mai degraba il insotesc.

Testele din urina sunt insa extrem de eficiente, nu stiu de ce te gandesti direct la testele de sange. Poate pentru ca sunt mai exacte si pot fi folosite un pic mai devreme. Teoretic prin analiza de sange se poate decela sarcina undeva la 6-8 zile dupa ovulatie, dar asta chiar depinde un pic de metoda.

#3 2010-02-17 15:05:34

gaya
New member
Inregistrat: 2009-02-16
Site

BUNA..vreau sa aflu urgent daca trebuie sa imi vina menstruatia si maine ma operez de pietre la fiere are vreo legatura cu operatia ce trebuie sa fac...urgent va rog

.MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine,MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii…par si :k�ra: produce par

#4 2010-02-17 16:26:35

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

gaya a scris:

BUNA..vreau sa aflu urgent daca trebuie sa imi vina menstruatia si maine ma operez de pietre la fiere are vreo legatura cu operatia ce trebuie sa fac...urgent va rog

Nu e nici o problema, stai linistita. E bine sa anunti anestezistul, sa stie si el, sa nu se sperie de vreo sangerare smile, dar in principiu chiar nu e nici o problema.

Succes.

#5 2010-02-17 16:44:10

gaya
New member
Inregistrat: 2009-02-16
Site

moksha a scris:

gaya a scris:

Nu e nici o problema, stai linistita. E bine sa anunti anestezistul, sa stie si el, sa nu se sperie de vreo sangerare smile, dar in principiu chiar nu e nici o problema.

Succes.

mersyk sjuk

.MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine,MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii…par si :k�ra: produce par

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.