|
Nu esti logat.
Iritatie gura...#1 2010-02-16 18:22:18
iritatie gura...Buna fetelor.iubitul meu are o durere in cerul gurii,mai exact il ustura sus intr-o parte de vreo 3 zile...mai ales daca mananca sau bea ceva cald,ii trece usor cu apa rece doar...ma gandeam k ar fi baut ceva prea fierbinte si s-a oparit putin si il ustura zona aceea...dar tot nu ii mai trece.l-am dat cu miere,ceai de musetel,extract de polen,ii trece pe moment dar tot are o jena acolo,revine si noaptea..are o chestie de 1 cm mai bej asa..ca o besica sparta ar arata...aveti idee ce sa fie sau ce sa-i mai fac? Offline #2 2010-02-16 22:58:51
Re: iritatie gura...take.me, si eu patesc asa cateodata, dar trece de la sine Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2010-02-17 09:41:22
Re: iritatie gura...probabil e o afta Offline #4 2010-02-17 22:25:41
Re: iritatie gura...l-a mai lasat durerea putin,o sa continui cu propolisul.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|