homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in timpul actului sexual-5

#77 2010-05-14 12:39:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Durere in timpul actului sexual

mergi la ginecolog si fa un examen de secretie, sa nu ai o infectie

#78 2010-05-14 13:15:55

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

ceea ce pare sa si fie sad

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#79 2010-05-14 19:04:05

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

app de dureri in timpul actului sexual....si io am niste dureri.la inceput nu doare..apoi in timpul penetrarii undeva mai adanc simt o durere..pfff...foarte urata in kt nu mai putem sa continuam..sa fie oare rana pe col  neutral  sad  sad  neutral

Ultima oara a fost editat de raluk mihaela (2010-05-15 20:46:35)

#80 2010-05-15 22:35:02

onyca
Sr. member

inca mai persista mancarimea...e tare naspa...si e si scurgere parca albicoasa...si ce e mai rau e ca si prietenul se plange de mancarime si usturime sad

#81 2010-05-15 23:03:14

onyca
Sr. member

peste 2 saptamani de amu..ca saptamana care vine trebuie sa-mi vina problemele...uff...si pana obtin si programare la medicul de familie..

Publicitate

loading...

#82 2010-05-16 20:59:55

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Ce poate fi daca in timpul contactului ma doare efectiv (e ca si cum as fi foarte stramta) nu am usturimi, mancarimi, scurgeri dubioase. Prietenului ii apar dupa contact ca un fel de zgarieturi micute care in cateva ore trec. Nu il ustura/doare, nimic. Problema de lubrifiere nu e, ca folosim lubrifiant. Ma duc la control miercuri dar pana atunci as vrea sa stiu niste pareri sad

#83 2010-05-16 21:03:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Nu e vreo reactie la lubrifiant? Folositi marca de mult timp?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#84 2010-05-16 21:06:32

sushi
Hero member

Nu, l-am luat cam de 2 saptamani, e de la TIS, natural. Dar daca ar fi de la lubrifiant as avea usturimi, mancarimi ceva, nu durere ca si cum mi-ar baga o sticla... lol

#85 2010-05-16 21:20:58

yoyolina
Moderator

Stiu, dar ma gandeam ca poate a contractat ceva pe acolo, si de aia ai impresia ca esti mai "stramta". In afara de asta, nu stiu ce sa zic, sorry.

#86 2010-05-23 22:28:26

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Piie, sa stii ca poate sa fie de la lubrifiant sau de la prezervativ, poate si de la pozitie. Oricum mergi la un control, e cel mai bine.

Am avut si inca am si eu o problema asemanatoare, am scris mai sus, doar ca la mine e si cu niste infime scurgeri de sange din cand in cand. Am fost sa fac PAP, a iesit totul perfect, desi cand m-a consultat mi-a zis ca am colul iritat si ca se poate sa fie reactie la prezervativ/lubrifiant=> sa renunt la ele. Nu am renuntat si nu o sa o fac, nu stiu daca am ceva mai grav, ma gandesc ca ar fi trebuit sa iasa ceva, orice, la PAP daca era, nu?

#87 2010-05-23 22:42:30

sushi
Hero member

De la lubrifinat nu cred ca e ca am folosit multe modele pana acum iar prezervativ nu folosesc. Pozitii folosim multe, dar dupa 10 minute deja incepe sa ma doara, poate e psihic, nu stiu...

#88 2010-05-23 23:25:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Treci cumva printr-o perioada un pic mai stresanta, chiar si fara sa-ti dai seama? lol

Eu una, cand sunt obosita, sau am niste chestii pe cap, ma stramtez, adica efectiv imi sunt atat de incordati muschii vaginali incat il doare si pe el. Si la mine se manifesta ori cu durere - dar nu din aceea constanta, doar ca cateodata simt ca ori e prea mare, ori e prea groasa, ori efectiv ma jeneaza si mi se pare ca ma apasa pe undeva lol

Si la mine chestia asta se intampla dupa cateva minute, pentru ca la inceput sunt excitata si in forta, dupa care din greseala imi scapa mintea la altceva ... si s-a dus smile

#89 2010-05-23 23:29:54

sushi
Hero member

Pai cam asa e. De la o vreme nu am mai avut deloc orgasm si chiar daca actul in sine e foarte placut si nu am neaparata nevoie de orgasm mi se duce mintea fix la el. Sau se intampla sa ma distraga tot felul de chestii si cu greu ma concentrez.
Cand stau in anumite pozitii si eu o simt foarte mare, am impresia ca imi ajunge pana in stomac lol cred ca pana la urma nu e nimic fizic, e doar in mintea mea

#90 2010-05-24 09:52:06

Sheri
Full member

Da, e foarte probabil sa nu fie ceva fizic. Daca esti stresata inseamna ca te lubrifiezi mai putin si am inteles ca lubrifiantii sintetici nu te ajuta prea tare in ceea ce priveste lubrifierea in "interior, iar daca aia lipseste sau dispare, e logic sa doara. Exact aceleasi "simptome" le am si eu si ti-am zis, PAP-ul a iesit in limite normale si doctorita nu a avut recomandari in ceea ce-l priveste.

Pe mine ma ingrijoreaza ca inca mai "sangerez" uneori dupa actul sexual. Nu pot sa identific sursa, doctorita asta nu a avut nimic de zis decat "ai colul putin cam iritat, renunta la prezervativ/lubrifianti". Nu stiu daca sa ma duc in alta parte la o consultatie si sa refac PAP. Explicatia ei mi se pare foarte superficiala. Aveti idee ce investigatii as mai putea face? Sau are vreun rost sa fac alte investigatii daca PAP-ul e bun?

#91 2010-05-24 21:26:59

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

si eu am usturimi sau dureri la intrare si ultima data am vazut ca imediat dupa contact, cand am fost la baie am avut un firicel de sange in secretie.am facut PAP si alte analize de sceretie in decembrie si a iesit bacili gram pozitivi sau cam asa ceva.am urmat tratament si doctorita mi-a spus la fel sa renunt la prezervativ si sa folosesc spermicide...nu am incercat pana acum de teama,insa l-am lasat sa intre fara prezervativ si nu mai simteam durere.apoi,eu nu pot folosi tampoane interne ca ma irit imediat,cred ca asta patesc si de la prezervativ, ca dupa, cam 2 zile simt usturimi si iritatie...poate ca si la tine e iritatie..

#92 2010-05-24 22:24:54

Sheri
Full member

Mda, aceleasi simptome, dar PAP curat. Ma ajuta intr-un fel sa aud ca ai primit aceeasi recomandare pentru problema asta. Cu toate astea, eu una am plecat extrem de nervoasa de la cabinet dupa ce am auzit sugestia ei. Si inca nu imi vine sa cred ca sunt atatea tipe inconstiente care nu se protejeaza deloc si eu care sunt la polul opus, extrem de precauta si restu, sunt nevoita sa renunt la prezervativ ca ma irita. Ironia sortii forgetit.  Iar mie nu imi vine sa renunt deloc la el, nu stiu care sunt consecintele pe termen lung daca folosesc in continuare, dar efectiv, nu pot altfel, chit ca initial am luat in considerarea si varianta asa, dar bineinteles, cu conditia ca prietenul meu sa se duca sa-si faca analizele si sa fiu sigura ca nu are nimic.

Ce vroiam sa te intreb insa e daca ai de gand sa mai faci alte investigatii pentru a afla de unde "sangerarea"?

Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-05-24 22:26:33)

#93 2010-05-25 20:06:25

yoyolina
Moderator

Nu zice nimeni sa nu te protejezi... va faceti analize, treci pe pastile. Decat sa suporti durerea/usturimea si la un moment dat in viitor sa devii reticenta la ideea de sex, mai bine combati...nu?

#94 2010-05-25 20:07:26

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Asa e.nici mie nu-mi vine sa renunt la prezervativ,mai ales ca nu pot lua anticonceptionale din cauza mastozei.partea cu analizele, e bine sa le faca chiar daca nu  renuntati la prezervativ.la noi s-a intamplat sa se rupa,deci...nu,nu mai fac alte analize.e ok,a fost foarte putin si nu s-a mai repetat.iar acea iiritatie apare de fiecare data...dar tu suporti tampoanele interne?

#95 2010-05-25 23:42:40

Sheri
Full member

ally: Nu folosesc tampoane interne decat foarte rar, dar atunci cand o fac, nu am nici o problema.

yoyolina: Ai si tu dreptate, stiu asta, dar nu pot, nu ma simt ok dpdv psihic sa nu folosesc. Si totusi AC nu lupta impotriva BTS. Nu e vorba ca nu am incredere in prietenul meu, dar nu stii niciodata si nu am chef sa ma trezesc cu cine stie ce.

Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-05-25 23:47:09)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.