|
Nu esti logat.
Durere in timpul actului sexual-5#77 2010-05-14 12:39:22
Re: Durere in timpul actului sexualmergi la ginecolog si fa un examen de secretie, sa nu ai o infectie Offline #78 2010-05-14 13:15:55
Re: Durere in timpul actului sexualceea ce pare sa si fie vrreau si eu sa fiu miresica Offline #79 2010-05-14 19:04:05
Re: Durere in timpul actului sexualapp de dureri in timpul actului sexual....si io am niste dureri.la inceput nu doare..apoi in timpul penetrarii undeva mai adanc simt o durere..pfff...foarte urata in kt nu mai putem sa continuam..sa fie oare rana pe col Ultima oara a fost editat de raluk mihaela (2010-05-15 20:46:35) Offline #80 2010-05-15 22:35:02
Re: Durere in timpul actului sexualinca mai persista mancarimea...e tare naspa...si e si scurgere parca albicoasa...si ce e mai rau e ca si prietenul se plange de mancarime si usturime vrreau si eu sa fiu miresica Offline #81 2010-05-15 23:03:14
Re: Durere in timpul actului sexualpeste 2 saptamani de amu..ca saptamana care vine trebuie sa-mi vina problemele...uff...si pana obtin si programare la medicul de familie.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline Publicitateloading...
#82 2010-05-16 20:59:55
Re: Durere in timpul actului sexualCe poate fi daca in timpul contactului ma doare efectiv (e ca si cum as fi foarte stramta) nu am usturimi, mancarimi, scurgeri dubioase. Prietenului ii apar dupa contact ca un fel de zgarieturi micute care in cateva ore trec. Nu il ustura/doare, nimic. Problema de lubrifiere nu e, ca folosim lubrifiant. Ma duc la control miercuri dar pana atunci as vrea sa stiu niste pareri Offline #83 2010-05-16 21:03:43
Re: Durere in timpul actului sexualNu e vreo reactie la lubrifiant? Folositi marca de mult timp? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #84 2010-05-16 21:06:32
Re: Durere in timpul actului sexualNu, l-am luat cam de 2 saptamani, e de la TIS, natural. Dar daca ar fi de la lubrifiant as avea usturimi, mancarimi ceva, nu durere ca si cum mi-ar baga o sticla... Offline #85 2010-05-16 21:20:58
Re: Durere in timpul actului sexualStiu, dar ma gandeam ca poate a contractat ceva pe acolo, si de aia ai impresia ca esti mai "stramta". In afara de asta, nu stiu ce sa zic, sorry. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #86 2010-05-23 22:28:26
Re: Durere in timpul actului sexualPiie, sa stii ca poate sa fie de la lubrifiant sau de la prezervativ, poate si de la pozitie. Oricum mergi la un control, e cel mai bine. Offline #87 2010-05-23 22:42:30
Re: Durere in timpul actului sexualDe la lubrifinat nu cred ca e ca am folosit multe modele pana acum iar prezervativ nu folosesc. Pozitii folosim multe, dar dupa 10 minute deja incepe sa ma doara, poate e psihic, nu stiu... Offline #88 2010-05-23 23:25:23
Re: Durere in timpul actului sexualTreci cumva printr-o perioada un pic mai stresanta, chiar si fara sa-ti dai seama? Offline #89 2010-05-23 23:29:54
Re: Durere in timpul actului sexualPai cam asa e. De la o vreme nu am mai avut deloc orgasm si chiar daca actul in sine e foarte placut si nu am neaparata nevoie de orgasm mi se duce mintea fix la el. Sau se intampla sa ma distraga tot felul de chestii si cu greu ma concentrez. Offline #90 2010-05-24 09:52:06
Re: Durere in timpul actului sexualDa, e foarte probabil sa nu fie ceva fizic. Daca esti stresata inseamna ca te lubrifiezi mai putin si am inteles ca lubrifiantii sintetici nu te ajuta prea tare in ceea ce priveste lubrifierea in "interior, iar daca aia lipseste sau dispare, e logic sa doara. Exact aceleasi "simptome" le am si eu si ti-am zis, PAP-ul a iesit in limite normale si doctorita nu a avut recomandari in ceea ce-l priveste. Offline #91 2010-05-24 21:26:59
Re: Durere in timpul actului sexualsi eu am usturimi sau dureri la intrare si ultima data am vazut ca imediat dupa contact, cand am fost la baie am avut un firicel de sange in secretie.am facut PAP si alte analize de sceretie in decembrie si a iesit bacili gram pozitivi sau cam asa ceva.am urmat tratament si doctorita mi-a spus la fel sa renunt la prezervativ si sa folosesc spermicide...nu am incercat pana acum de teama,insa l-am lasat sa intre fara prezervativ si nu mai simteam durere.apoi,eu nu pot folosi tampoane interne ca ma irit imediat,cred ca asta patesc si de la prezervativ, ca dupa, cam 2 zile simt usturimi si iritatie...poate ca si la tine e iritatie.. Offline #92 2010-05-24 22:24:54
Re: Durere in timpul actului sexualMda, aceleasi simptome, dar PAP curat. Ma ajuta intr-un fel sa aud ca ai primit aceeasi recomandare pentru problema asta. Cu toate astea, eu una am plecat extrem de nervoasa de la cabinet dupa ce am auzit sugestia ei. Si inca nu imi vine sa cred ca sunt atatea tipe inconstiente care nu se protejeaza deloc si eu care sunt la polul opus, extrem de precauta si restu, sunt nevoita sa renunt la prezervativ ca ma irita. Ironia sortii . Iar mie nu imi vine sa renunt deloc la el, nu stiu care sunt consecintele pe termen lung daca folosesc in continuare, dar efectiv, nu pot altfel, chit ca initial am luat in considerarea si varianta asa, dar bineinteles, cu conditia ca prietenul meu sa se duca sa-si faca analizele si sa fiu sigura ca nu are nimic. Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-05-24 22:26:33) Offline #93 2010-05-25 20:06:25
Re: Durere in timpul actului sexualNu zice nimeni sa nu te protejezi... va faceti analize, treci pe pastile. Decat sa suporti durerea/usturimea si la un moment dat in viitor sa devii reticenta la ideea de sex, mai bine combati...nu? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #94 2010-05-25 20:07:26
Re: Durere in timpul actului sexualAsa e.nici mie nu-mi vine sa renunt la prezervativ,mai ales ca nu pot lua anticonceptionale din cauza mastozei.partea cu analizele, e bine sa le faca chiar daca nu renuntati la prezervativ.la noi s-a intamplat sa se rupa,deci...nu,nu mai fac alte analize.e ok,a fost foarte putin si nu s-a mai repetat.iar acea iiritatie apare de fiecare data...dar tu suporti tampoanele interne? Offline #95 2010-05-25 23:42:40
Re: Durere in timpul actului sexualally: Nu folosesc tampoane interne decat foarte rar, dar atunci cand o fac, nu am nici o problema. Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-05-25 23:47:09) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|