|
Nu esti logat.
Durere in timpul actului sexual-8#134 2010-11-23 10:19:37
Re: Durere in timpul actului sexualoff! si eu patesc la fel din cauza sexului in exces...acuma sunt in situatia asta, ma simt foarte uscata inauntru si simt o jena la intrarea in vagin... When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #135 2010-11-23 10:22:39
Re: Durere in timpul actului sexualnu cred... o fi fost de la contractiile induse de orgasm; sangele ala oricum era acolo, doar ca pana "iesea" singur se facea maro, asa daca a fost fortat sa iasa, a fost rosu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #136 2010-11-23 13:27:00
Re: Durere in timpul actului sexual
cred ca nu e nimic grav...cel mai probabil ar fi ce a spus yoyo; sau faptul ca nu te-ai lubrifiat bine a provocat vreo rana mica pe undeva...inauntru fucking perfect... Offline #137 2010-11-23 14:25:40
Am patit-o si eu . Iubitu' meu e plecat in afara si cand vine ies scantei In schimb mancarimi nu am avut Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #138 2010-11-23 15:49:57
Re: Durere in timpul actului sexualnici eu nu am mancarimi, dar usturimi si imflamari cat cuprinde tot asa de la prea mult sex. saptamana asta am cam facut excese a fost prima data cand am zis ca nu mai pot efectiv ma simteam asa bine, dar in acelasi timp nu mai puteam. eh.. eram noi prea inflacarati si a durat muuuult si nu mai eram asa de lubrifiata si na.. sper sa-mi treaca repede ca e tare aiurea senzatia Offline Publicitateloading...
#139 2010-11-23 17:44:51
Re: Durere in timpul actului sexualuite inca o chestie pe care noi tre' sa o suportam, iar barbatii nu mama lor daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #140 2010-11-23 18:27:47
Re: Durere in timpul actului sexualexact, si eu simt ca sunt lubrifiata, dar daca partidele sunt lungi, la fel, la un momentdat apare senzatia asta tin minte ca prima data cand mi s-a intamplat asta m-am speriat si am inceput sa dau vina pe el saracu nu stia ce sa mai spuna, ca el a continuat, normal, daca a vazut ca ma simt bine Offline #141 2010-11-24 14:17:03
Re: Durere in timpul actului sexualtare bine mi-a mai facut discutia asta...e asa de nasol ca nu te poti opri ) chiar daca stii ca 3 zile iti vine sa te urci pe pereti ca nu ti mai trece iritatia. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #142 2010-12-06 15:27:02
Re: Durere in timpul actului sexualacum 2 zile am facut'o cu prietenul meu si m'a durut foarte tare, cam la fel de tare ca prima data m'a durut si la primul contact cu el, dar si la urmatoarele 2, desi mi a trecut incet dupa cateva minute. sa fie doar din cauza ca nu am mai facut sex de ceva timp sau sa fie si altceva? sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #143 2010-12-06 15:59:59
ce era pana la urma emm ? If you take it personal, that's ok! Offline #144 2010-12-06 19:14:53
ce inseamna "de ceva timp"? o saptamana sau 1 luna? daca a trecut intr-adevar mult timp este posibil sa te doara, eu patesc la fel. dar de la o luna in sus.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #145 2010-12-06 19:45:04
Re: Durere in timpul actului sexualceva timp insemnand un an sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #146 2010-12-06 20:50:56
Re: Durere in timpul actului sexualatunci eu zic ca asta e posibil sa fie eu dupa doar o luna de pauza am dureri, nu am avut niciodata pauza mai lunga de atat dar presupun ca m-ar durea bine de tot daca insa se continua si la urmatoarele contacte ar fi bine sa iti faci o analiza de secretie ca sa elimini orice dubii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #147 2010-12-06 20:52:39
Re: Durere in timpul actului sexualsper sa fie doar asta multu sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|