|
Nu esti logat.
Adenomioza?#1 2010-02-19 12:11:15
Adenomioza?Va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati cu o interpretare a unei ecografii transvaginale 4d. Mentionez ca am 38 ani si imi doresc cu disperare un copil de si as vrea sa stiu daca este foarte grav si ma impiedica sa raman insarcinata. UTER: in AVF diametru anteroposterior 3.5 cm diametru transversal 3.8 cm diametru longitudinal 4.3 cm contur regulat ecostructura usor difuz neomogena prezentand in miometrul anterior si posterior 4 plaje transonice omogene fara semnal doppler in interior cu contur usor neregulat (2 cu diametrul de 4 mm in miometrul anterior si 2 in miometrul posterior cu diametre una de 6 mm si alta de 10 mm). Plajele posterioare imping spre anterior endometrul La nivel corporeofundic anterior submucos se mai vizualizeaza o calcificare cu diametrul 4mm. Endometru 7 mm in faza secretorie concordat cu ultima menstruatie. Lama de lichid 10 mm in fundul de sac douglas. od 2.4/2.7 cu aspect folicular periferic (foliculi cavitari periferici decalati evolutiv cu diametre 4-7 mm) os 1.8/2.6 cm cu acelasi aspect folicular periferic. Deasemenea mentionez ca am trompa dreapta infundata. Va multumesc mult de tot pentru ajutor. Offline #2 2010-02-19 13:57:51
Re: Adenomioza?
Ai fost la medic, el ce ti-a spus? Alte analize ai facut? . Offline #3 2010-02-19 14:21:04
Re: Adenomioza?Multumesc mult pentru raspuns... cea care mi-a facut ecografia transvaginala 4d era medic ecograf si nu a putut sa imi dea mai multe informatii.. medicul genicolog nu prea a stiut ce sa imi zica mi-a zis doar ca nu ar fi ceva grav sa repet ecografia imediat dupa incetarea menstrei... si am intrat in panica.. plang in continuu...in rest am facut urmatoarele analizele posibile pt a ramane insarcinata si au iesit bine: examen urina, colposcopie, pap clasa 2, identificare tulpini HPV negativ, analizele hormonale de ziua 3, 14 si 21, cele de tiroida si au iesit bine si se pare ca ovulez, anticorpi Ig G, Ig A, Listeria negativ, ureaplasma, mycoplasma absente.. a mai ramas sa fac AMH pe care il fac saptamana viitoare.. sunt tare confuza pt ca m-am documentat pe internet despre adenomioza si se pare ca asta ar fi dar eu nu am uterul marit si din cate mi s-a spus in timpul ecografiei (doctorita nu mai vazuse in viata ei asa ceva) cele 4 plaje transonice gasite erau pline de lichid.. ori adenomioza presupune ceva solid daca am inteles eu bine de pe internet.. sunt tare confuza si nu stiu ce sa fac...va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns...va multumesc anticipat. Offline #4 2010-02-19 14:32:20
Re: Adenomioza?cred ca va trebui sa rugam o moderatoare sa lase link doctoressei...poate te ajuta ea cu ceva concret "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-02-19 14:40:53
Re: Adenomioza?multumesc mult de tot .. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-19 16:49:03
Poate te ajuta doctoreasa. Ar trebui sa gasesti un medic bun in probleme de infertilitate, la care sa mergi si sa nu disperi. Totul are o rezolvare, nu mai plinge capul sus si fii ,,barbata'' Sa revii cu vesti bune. . Offline #7 2010-02-19 18:34:41
Re: Adenomioza?va multumesc mult inca o data si mai ales pt incurajari... Offline #8 2010-02-19 19:25:48
Re: Adenomioza?Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2010-02-22 10:29:05
intr-adevar cred ca ar fi bine sa mai intrebi si alt medic. cu o trompa infundata sansele de sarcina scad nitel, cred ca stii si tu asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-02-22 17:53:21
Re: Adenomioza?va multumesc mult de tot pentru raspuns ... am facut ecografia 4d de la mine.. sa zic asa, pt ca in octombrie am avut o hemoragie care s-a oprit tocmai in decembrie si dupa vizite la 3 doctori in strainatate si la alti 4 in romania in decembrie, dupa numeroase analize si ecografii, toti mi-au spus ca nu am nimic am decis sa fac ecografia 4 d sa vada mai bine... in orice caz va multumesc din suflet pt raspuns si ajutor ....si o sa va ascult sfatul... Offline #11 2010-02-24 20:00:08
Re: Adenomioza?in urma unei ecografii transvaginale am avut urmatorul rezultat : Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|