homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Detoxifierea organismului

#1 2010-02-19 13:06:50

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Detoxifierea organismului

Buna dragele mele.Am deschis un subiect pe aceasta tema pentru ca nu am vazut nimic concret despre asta.

Dupa ce am facut un tratament cu antibiotice si alte medicamente ma gandeam sa incep o cura de detoxifiere a organismului.

Ceea vreau sa aflu de la voi este ce ati luat in acest sens, cum ati procedat mai bine spus, daca vi s-au recomandat de catre cineva avizat sau nu, si cum v-ati simtit dupa aceasta cura?

Multumesc mult anticipat pentru raspunsurile voastre.

O zi frumoasa tuturor !!

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#2 2010-02-19 13:13:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Detoxifierea organismului

Melania, exista produse cu efect detoxifiant, mi-a fost laudat detoxifiantul de la Dacia Plant, dar eu nu l-am incercat
Argila ar mai avea un astfel de efect, dar nu e recomandata chiar tuturor... eu am luat si n-am simtit nimic
Cel mai bine e sa incerci sa faci lucrul asta prin dieta, sa renunti la prajeli, dulciuri, alimente prelucrate din comert, si sa mananci legume si fructe proaspete, carne foarte slaba (pui sau peste), sa bei multa apa, ceai si daca poti, o zi pe saptamana sa mananci doar fructe... cu siguranta o sa te simti mai bine

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-19 13:13:46)

#3 2010-02-19 13:19:40

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Melania innebuneste fara dulciuri lol
cum bine zici heimdall...f importanta ii alimentatia...si cei 2-3 litri de lichide pe zi.
Iar daca ai posibilitatea sa iei si ceva suplimente nutritive..atunci cu siguranta se vor produce niste schimbari.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2010-02-19 13:32:59

Melania_Mely
Full member

YoHanna a scris:

cum bine zici heimdall...f importanta ii alimentatia...si cei 2-3 litri de lichide pe zi.
Iar daca ai posibilitatea sa iei si ceva suplimente nutritive..atunci cu siguranta se vor produce niste schimbari.

Iui..cum ma dai tu pe mine de gol...fara dulciuri..recunosc ca nu pot sa traiesc...asa ca mai ciugulesc din cand in cand...ca se pare ca ma lasa gastrita  rotfl2
YoHanna innebuneste fara muraturi sa stiti  rotfl2 Mi-a spus ea.. retas 

Atunci sa vorbim despre suplimente nutritive...tu mi-ai zis de Lepicol YoHanna.. si ai zis ca ai vazut si rezultate de la el ....altcineva? altceva?

Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs

#5 2010-02-19 13:45:07

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

offtopic

Melania_Mely a scris:

tummenupp same here angel  lol

ontopic -> cateva sfaturi utile http://www.eva.ro/sanatate/gastroentero … 29073.html

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Publicitate

loading...

#6 2010-02-19 14:14:08

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ei prapadito tongue
ia sa vedem te tii de cura care ti-a trimis-o AwesomeAngel lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2010-02-19 20:41:27

Melania_Mely
Full member

pau a scris:

un topic frumos si util smile eu am gasit urmatorul articol :

Detoxifierea se face periodic la fiecare schimbare de sezon sau cel putin la interval de 6 luni, toamna si primavara.
Pentru eliminarea deseurilor si toxinelor din organism este bine sa adopti citeva reguli simple pe o perioada de 7-14 zile.
Recomandari pentru detoxifierea periodica a organismului:
    * Nu consuma alimente prajite
    * Nu consuma alimente conservate sau afumate
    * Evita pe cit posibil alimentele din supermarket care contin E-uri: coloranti, conservanti si alti amelioratori
    * Nu consuma carne si mezeluri
    * Inlocuieste dulciurile cu fructe
    * Elimina fainoasele albe. Consuma cereale, piine neagra, de secara, de tarite
    * Consuma fructe, legume proaspete si proteine vegetale(soia, ciuperci)
    * Consuma cel putin 2 l de apa pe zi
    * Nu consuma: zahar, cafea, alcool si bauturi racoritoare sintetice
    * Inlocuieste zaharul cu miere
    * Pentru energizare consuma ceai verde in locul cafelei
    * Consuma multe sucuri naturale si ceaiuri de plante
    * Bea in fiecare seara inainte de culcare si dimineata la sculare urmatoarea bautura: un pahar de apa plata cu sucul de la 1 jumatate de lamiie si 1 lingurita de miere
    * Consuma lactate proaspete: iaurt, sana, chefir. Studiaza eticheta: sa nu contina E-uri, coloranti si conservanti
    * Pentru detoxifierea vezicii biliare si a ficatului, bea in fiecare dimineata pe stomacul gol: 1 lingura de ulei de masline amestecat cu putin suc de lamiie(apoi stai 20-30 minute culcat pe partea dreapta) Efectele sunt extraordinare. Crizele de dischinezie biliara vor disparea definitiv
    * Exercitiile fizice, mersul activ, stimuleaza actiunea sistemului cardiovascular si procesele metabolice in organism, intensificand functiile naturale de depuratie
    * Incearca cel putin 1 zi saptamina sa maninci numai alimente nutritive in stare naturala: fructe, legume, sucuri naturale, nuci, stafide, smochine, curmale, cereale integrale, apa, ceaiuri etc

Multumesc frumos Pau pentru interesul tau . Dar eu vreau lucruri concrete de la voi.In sensul ca vreau sa imi raspunda si persoane care au facut cure de detoxifiere sa ne spuna cu ce anume si cum si daca au avut rezultate bune.

#8 2010-02-19 20:48:08

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Melania_Mely a scris:

Buna dragele mele.Am deschis un subiect pe aceasta tema pentru ca nu am vazut nimic concret despre asta.

Dupa ce am facut un tratament cu antibiotice si alte medicamente ma gandeam sa incep o cura de detoxifiere a organismului.

Ceea vreau sa aflu de la voi este ce ati luat in acest sens, cum ati procedat mai bine spus, daca vi s-au recomandat de catre cineva avizat sau nu, si cum v-ati simtit dupa aceasta cura?

Multumesc mult anticipat pentru raspunsurile voastre.

O zi frumoasa tuturor !!

eu am urmat un tratam pt detoxifiere dar recomandat de un medic ....... med erau  p bazade plante si se numea "detoxiplant " dar si antioxidanti
oricine poate apelaa la un medic pt asa ceva in farmaciile d la hofigal consultul este gratis

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#9 2010-02-19 21:50:24

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu fac o data pe an (primavara - de obicei in luna aprilie) o cura bazata pe trei din sarurile lui Schu?ler (Nr. 4, Nr. 9 si Nr. 10) - cura dureaza sase saptamani timp in care beau foarte multe ceaiuri de plante, mananc extrem de multe fructe si supe plus miscare (multi km cu bicicleta si sport cu rolele de doua ori pe saptamana).
Vara prin luna iulie beau zece zile sucuri proaspat stoarse (acasa, de mine). Folosesc pentru suc: sfecla rosie, telina, morcovi, un cartof si ridiche neagra. Beau 500 ml suc / zi. Acest suc curata si fortifiaca organismul.
Iarna beau de obicei aproape zilnic bitter suedez diluat in apa si iau pastile de propolis cu vitamina C. Cand ma satur de ele fac o pauza de cateva zile si pe urma reiau.

Toate astea la un loc m-au ajutat pana acum sa raman sanatoasa desi am zilnic de-a face cu bolnavii.

Ultima oara a fost editat de baciu (2010-02-19 21:59:53)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#10 2010-03-22 16:50:41

Neira
Membru
Inregistrat: 2010-02-15

Eu sunt in toiul unei cure de detoxifiere cu ColonHelp. Produsul mi-a fost recomandat de un medic gastroenterolog de la Fundeni. Il iau de o luna si ma simt grozav - nu mai am probleme cu constipatia, beau multa apa si implicit imi curat rinichii, mananc mai sanatos si am pierdut si 2 kilograme in greutate. Ce m-a determinat sa folosesc ColonHelp a fost faptul ca este natural, adica tubul contine numai plante maruntite (oregano, chimen, psyllium, in, patrunjel), far acoloranti sau conservati.

#11 2010-04-07 07:31:29

daenarys
Vizitator

Melania_Mely a scris:

YoHanna a scris:

Iui..cum ma dai tu pe mine de gol...fara dulciuri..recunosc ca nu pot sa traiesc...asa ca mai ciugulesc din cand in cand...ca se pare ca ma lasa gastrita  rotfl2

Atunci sa vorbim despre suplimente nutritive...tu mi-ai zis de Lepicol YoHanna.. si ai zis ca ai vazut si rezultate de la el ....altcineva? altceva?

de lepicol am auzit si eu ca e bun.sunt si produse mult mai scumpe de genul acesta colonhelp,colonix.pe mine ma bate gandul sa fac o astfel de in luna mai smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.