|
Nu esti logat.
Detoxifierea organismului#1 2010-02-19 13:06:50
Detoxifierea organismuluiBuna dragele mele.Am deschis un subiect pe aceasta tema pentru ca nu am vazut nimic concret despre asta. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #2 2010-02-19 13:13:37
Re: Detoxifierea organismuluiMelania, exista produse cu efect detoxifiant, mi-a fost laudat detoxifiantul de la Dacia Plant, dar eu nu l-am incercat Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-19 13:13:46) Offline #3 2010-02-19 13:19:40
Re: Detoxifierea organismuluiMelania innebuneste fara dulciuri "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2010-02-19 13:32:59
Re: Detoxifierea organismului
Iui..cum ma dai tu pe mine de gol...fara dulciuri..recunosc ca nu pot sa traiesc...asa ca mai ciugulesc din cand in cand...ca se pare ca ma lasa gastrita Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #5 2010-02-19 13:45:07
same here "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-19 14:14:08
Re: Detoxifierea organismuluiei prapadito "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-02-19 20:41:27
Multumesc frumos Pau pentru interesul tau . Dar eu vreau lucruri concrete de la voi.In sensul ca vreau sa imi raspunda si persoane care au facut cure de detoxifiere sa ne spuna cu ce anume si cum si daca au avut rezultate bune. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #8 2010-02-19 20:48:08
eu am urmat un tratam pt detoxifiere dar recomandat de un medic ....... med erau p bazade plante si se numea "detoxiplant " dar si antioxidanti Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #9 2010-02-19 21:50:24
Re: Detoxifierea organismuluieu fac o data pe an (primavara - de obicei in luna aprilie) o cura bazata pe trei din sarurile lui Schu?ler (Nr. 4, Nr. 9 si Nr. 10) - cura dureaza sase saptamani timp in care beau foarte multe ceaiuri de plante, mananc extrem de multe fructe si supe plus miscare (multi km cu bicicleta si sport cu rolele de doua ori pe saptamana). Ultima oara a fost editat de baciu (2010-02-19 21:59:53) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2010-03-22 16:50:41
Re: Detoxifierea organismuluiEu sunt in toiul unei cure de detoxifiere cu ColonHelp. Produsul mi-a fost recomandat de un medic gastroenterolog de la Fundeni. Il iau de o luna si ma simt grozav - nu mai am probleme cu constipatia, beau multa apa si implicit imi curat rinichii, mananc mai sanatos si am pierdut si 2 kilograme in greutate. Ce m-a determinat sa folosesc ColonHelp a fost faptul ca este natural, adica tubul contine numai plante maruntite (oregano, chimen, psyllium, in, patrunjel), far acoloranti sau conservati. Offline #11 2010-04-07 07:31:29
de lepicol am auzit si eu ca e bun.sunt si produse mult mai scumpe de genul acesta colonhelp,colonix.pe mine ma bate gandul sa fac o astfel de in luna mai © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|