homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce cauta baietii pe forumul asta?-2

#20 2010-02-19 15:31:22

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?

PillBlast a scris:

Oameni buni, hai sa nu dezbatem pe free si jessica, nu despre asta e topicul, a fost un topic intreg legat de ei.

Dacă nu ar fi făcut gură una lume, ?ncă mai exista. Acum vorbim despre noi pe unde apucăm şi noi.

#21 2010-02-19 15:32:55

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ba da, a existat si era o tipa chiar simpatica ...de-aia ma si uimeste ca tu continui sa ne minti in fata ca jessica e tot jessica, fiind evident ca si-a schimbat complet felul de a scrie si chiar de a gandi... acum seamana izbitor de mult cu felul lui free de a gandi si a scrie wink...sau poate chiar ai intalnit-o si i-ai facut un "brain wash" sau ceva de genu'?! rotfl
va rog sa tina cineva cont de parerea lui free de a mi se da ban! el, care pana acum a catalogat in fel si chip toate fetele de la topicul "marimea conteaza"! spranceana
din pacate, nu mai am timp sa dezbat acest subiect, oricat placere mi-ar face tongue...am lucruri mai interesante de facut in compania logodnicului meu REAL!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#22 2010-02-19 15:34:37

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Da, mentionez ca i-am facut brain wash la personajul meu imaginar numit Jessica_M. Cat de penibil suna?

#23 2010-02-19 15:35:19

Sonia_Simona
Insomniac member

Mă, c?t timp tipa aia a existat, nu s-a trezit nimeni să spună"eşti simpatică" rotfl2 nu ?nţeleg ce aveţi acum.

#24 2010-02-19 15:37:46

free
Banat

E invidioasa lumea.

Publicitate

loading...

#25 2010-02-19 15:42:38

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

sunteti offf total

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#26 2010-02-19 15:45:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ba mai terminati cu "e invidioasa lumea" !!! yo nu vad pe nimeni invidios pe-aici...ci doar satul/satula de abureli!
si reveniti ontopic ca din cauza subiectului Free-Jessica iar se inchide topicul.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#27 2010-02-19 15:45:37

free
Banat

Draga wild. Tu esti si mama si matura. Spune-mi si mie cum as putea sa fiu decat offtopic atat timp cat unele fete de pe forum ma eticheteaza drept penibil/bla bla si au impresia ca eu am furat cumva contul lui jessica_m si mi-o tot repeta offtopic pe la diverse topicuri. Ce as putea sa fac? Sa tac si sa inghit? Nu pot, macar sa spun ce am de spus si sa ma aparat, astfel or sa creada toti ca sufar de cine stie ce nebunie.

^ Oricum topicul asta ar trebui sa fie inchis pentru ca da si altora idei si asa nu sunt baietii de aici misogini, doar o deranjeaza pe PillBlast ca exista tipi ca mine care se exprima liber, deloc jignitor si nu neaparat offtopic - decat atunci cand sunt provocat, dar toate o fac aici oricum. Ideea este ca nu pot sa fac atat timp cat toata lumea comenteaza ca am furat nu stiu ce cont si ca ma dau drept x si y si sunt penibil.

Ultima oara a fost editat de free (2010-02-19 15:48:54)

#28 2010-02-19 15:48:58

Sonia_Simona
Insomniac member

YoHanna a scris:

ba mai terminati cu "e invidioasa lumea" !!! yo nu vad pe nimeni invidios pe-aici...ci doar satul/satula de abureli!
si reveniti ontopic ca din cauza subiectului Free-Jessica iar se inchide topicul.

Păi c?nd nu au despre ce să vorbească ?ncep să spună că Free şi Jessica sunt o singură persoană şi că Free e nebun.
G?ndiţi şi voi ?nainte să vorbiţi. Dacă el i-ar fi furat contul tipei, tipa ar fi intrat la un moment dat pe forum şi ar fi spus chestia asta, nu?

#29 2010-02-19 15:49:24

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

free daca lumea e invidioasa tu cum esti? roll

jessica draga ...nu ar fi primul caz...finesse a procedat la fel soooo....tongue

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-19 15:50:12)

#30 2010-02-19 15:51:53

free
Banat

Daca a existat un caz la Finesse asta nu inseamna ca eu sunt nebun si i-am furat contul tipei. Argumentele tale sunt nule. Hai ca am deschis topic separat sa nu zica lumea ca facem offtopic ..

#31 2010-02-19 15:53:40

Sonia_Simona
Insomniac member

Voi mă comparaţi cu alte tipe să ?nţeleg. Ca să fiu sinceră nu ştiu exact ce s-a ?nt?mplat cu Fine. Mie mi s-a părut o tipă de treabă, dar nu ştiu ce a determinat-o să facă asta.

MissO, noi, adică eu şi Free te-am invitat ?n oraş. Tu ai refuzat. Aia era cea mai bună ocazie ca să demonstrăm că suntem 2 persoane diferite.

#32 2010-02-19 15:55:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Pill, cauta ceea ce cautam si noi aici.
Noi de ce nu scriem doar la vreau sa aflu??

Ps:nu am citit tot topicul, doar am raspuns la prima intrebare.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#33 2010-02-19 15:56:38

YoHanna
Insomniac member

sincer si eu is satula pana peste cap sa ma mai contrazic cu voi/cu tine...ca nici mie nu mi-s inclare multe lucruri...dar o las balta ca nu ajung absolut nicaieri...si nici n-am nimik de castigat.

si is de parere ca ne-am contrazis destul la topicul vostru...si ar fi cazu sa lasam balta acel subiect Free-Jessica si sa revenim ontopic.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#34 2010-02-19 15:58:53

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

free, am zis ca sunt misogini, pentru ca de multe ori ati spus chestii aiurea (nu tu neaparat, dar baietii de pe aici) uita-te la ce chestii a scris abandoned, sau tipul ala parasit de iubita, sau extra care repeta de 1000 de ori ca barbatul e capul familiei, ca e pus sa dirijeze familia.

#35 2010-02-19 16:01:30

Sonia_Simona
Insomniac member

Extra ne apără pe toţi rotfl2 Aşa că lasă-l că-i bun

#36 2010-02-19 16:02:08

free
Banat

Nu sune neaparat misogini. Eu de exemplu sunt glumet si poate un pic realist. Extra e cu treaba si religia lui, nu ai ce-i face, stim cu totii ca nu o spune cu rautate. Abandoned nu a iesit vreodata cu o fata in oras, deci faptul ca el zice una alta despre fete, nu inseamna ca o face cu rautate, ci doar in necunostiinta de cauza. Corect?

#37 2010-02-19 16:05:58

YoHanna
Insomniac member

ei i se pare ciudat...cum de un barbat e in stare de anumite afirmatii cand pe forumul asta e pliiiin de femei care oricand pot sa-i sara in cap...
de ex...e ca si cum as intra eu pe un site plin de culturisti si as zice k muschii nu-s foarte importanti,sau ca sportul e o pierdere de vreme...pai iti dai seama ce-ar sari toti cu gura pe mine? lol

#38 2010-02-19 16:07:25

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

PillBlast a scris:

Inteleg ce cauta la vreau sa aflu, etc. dar ma intreb ce cauta la discutii diverse =Pentru ca sunt discutii diverse
sau totul despre sex? cesafac   nustiu  forgetit
Sau mai bine zis cum de isi permit sa fie misogini pe un forum plin de fete? =Sper ca intrebarea aceasta nu este valabila si pentru mine. Nu ma consider misogin; voi da?  cesafac  nustiu 

Cu foarte mari exceptii baietii starnesc mari controverse. Eu cred ca majoritatea cauta scandal ca niste tate. Voi ce parere aveti? Si mai mult, baietii de pe forum, cum va motivati prezenta pe un forum predominant pentru fete?

Eu am zis -si cred- ca topicul acesta ma ocoleste. Niciodata nu am iscat certuri intre voi; ba din contra, am incercat sa stapanesc spiritele incinse. Iar daca au fost neintelegeri intre mine si voi, cunoasteti destul de bine ca acestea s-au datorat lucrurilor necunoscute voua despre care v-am vorbit. Lucrarea mea nu are de-a face nici cu misogismul si nici cu o alta caracteristica a firii pamantesti.
Oamenii au fost creati sa fie impreuna. E-adevarat si ca topicul acesta este unul (categoric!) majoritar problemelor voastre; si inteleg frustrarea multora dintre voi -chiar o inteleg(chiar ma gandesc ca multe fete nu posteaza problemele lor intime din pricina baietilor  nustiu ). Totusi, lucrul acesta tine de moderatori si de admin. Sa se specifice sexul la inregistrare pe forum?!  Nu stiu, spune-ti si voi. In ce ma priveste, daca mi se va spune sa ies de pe forum, nu voi astepta sa mi se zica a doua oara.

Totusi, nu cred ca PillBlast s-a referit la mine. Cu toate controversele religioase, nu cred ca ma vedeti aici: "Cu foarte mari exceptii baietii starnesc mari controverse. Eu cred ca majoritatea cauta scandal ca niste tate.smile

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.