|
Nu esti logat.
Ce cauta baietii pe forumul asta?-2#20 2010-02-19 15:31:22
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?
Dacă nu ar fi făcut gură una lume, ?ncă mai exista. Acum vorbim despre noi pe unde apucăm şi noi. Offline #21 2010-02-19 15:32:55
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?ba da, a existat si era o tipa chiar simpatica ...de-aia ma si uimeste ca tu continui sa ne minti in fata ca jessica e tot jessica, fiind evident ca si-a schimbat complet felul de a scrie si chiar de a gandi... acum seamana izbitor de mult cu felul lui free de a gandi si a scrie ...sau poate chiar ai intalnit-o si i-ai facut un "brain wash" sau ceva de genu'?! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #22 2010-02-19 15:34:37
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Da, mentionez ca i-am facut brain wash la personajul meu imaginar numit Jessica_M. Cat de penibil suna? Offline #23 2010-02-19 15:35:19
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Mă, c?t timp tipa aia a existat, nu s-a trezit nimeni să spună"eşti simpatică" nu ?nţeleg ce aveţi acum. Offline #24 2010-02-19 15:37:46
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?E invidioasa lumea. Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-19 15:42:38
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?sunteti offf total VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #26 2010-02-19 15:45:01
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?ba mai terminati cu "e invidioasa lumea" !!! yo nu vad pe nimeni invidios pe-aici...ci doar satul/satula de abureli! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2010-02-19 15:45:37
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Draga wild. Tu esti si mama si matura. Spune-mi si mie cum as putea sa fiu decat offtopic atat timp cat unele fete de pe forum ma eticheteaza drept penibil/bla bla si au impresia ca eu am furat cumva contul lui jessica_m si mi-o tot repeta offtopic pe la diverse topicuri. Ce as putea sa fac? Sa tac si sa inghit? Nu pot, macar sa spun ce am de spus si sa ma aparat, astfel or sa creada toti ca sufar de cine stie ce nebunie. Ultima oara a fost editat de free (2010-02-19 15:48:54) Offline #28 2010-02-19 15:48:58
Păi c?nd nu au despre ce să vorbească ?ncep să spună că Free şi Jessica sunt o singură persoană şi că Free e nebun. Offline #29 2010-02-19 15:49:24
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?free daca lumea e invidioasa tu cum esti? Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-19 15:50:12) Offline #30 2010-02-19 15:51:53
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Daca a existat un caz la Finesse asta nu inseamna ca eu sunt nebun si i-am furat contul tipei. Argumentele tale sunt nule. Hai ca am deschis topic separat sa nu zica lumea ca facem offtopic .. Offline #31 2010-02-19 15:53:40
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Voi mă comparaţi cu alte tipe să ?nţeleg. Ca să fiu sinceră nu ştiu exact ce s-a ?nt?mplat cu Fine. Mie mi s-a părut o tipă de treabă, dar nu ştiu ce a determinat-o să facă asta. Offline #32 2010-02-19 15:55:56
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Pill, cauta ceea ce cautam si noi aici. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #33 2010-02-19 15:56:38
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?sincer si eu is satula pana peste cap sa ma mai contrazic cu voi/cu tine...ca nici mie nu mi-s inclare multe lucruri...dar o las balta ca nu ajung absolut nicaieri...si nici n-am nimik de castigat. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #34 2010-02-19 15:58:53Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?free, am zis ca sunt misogini, pentru ca de multe ori ati spus chestii aiurea (nu tu neaparat, dar baietii de pe aici) uita-te la ce chestii a scris abandoned, sau tipul ala parasit de iubita, sau extra care repeta de 1000 de ori ca barbatul e capul familiei, ca e pus sa dirijeze familia. Offline #35 2010-02-19 16:01:30
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Extra ne apără pe toţi Aşa că lasă-l că-i bun Offline #36 2010-02-19 16:02:08
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?Nu sune neaparat misogini. Eu de exemplu sunt glumet si poate un pic realist. Extra e cu treaba si religia lui, nu ai ce-i face, stim cu totii ca nu o spune cu rautate. Abandoned nu a iesit vreodata cu o fata in oras, deci faptul ca el zice una alta despre fete, nu inseamna ca o face cu rautate, ci doar in necunostiinta de cauza. Corect? Offline #37 2010-02-19 16:05:58
Re: Ce cauta baietii pe forumul asta?ei i se pare ciudat...cum de un barbat e in stare de anumite afirmatii cand pe forumul asta e pliiiin de femei care oricand pot sa-i sara in cap... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #38 2010-02-19 16:07:25
Eu am zis -si cred- ca topicul acesta ma ocoleste. Niciodata nu am iscat certuri intre voi; ba din contra, am incercat sa stapanesc spiritele incinse. Iar daca au fost neintelegeri intre mine si voi, cunoasteti destul de bine ca acestea s-au datorat lucrurilor necunoscute voua despre care v-am vorbit. Lucrarea mea nu are de-a face nici cu misogismul si nici cu o alta caracteristica a firii pamantesti. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|