homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Recomandare magazin online/societate cu bijuterii pietre semipretioase-2

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Recomandare magazin online/societate cu bijuterii pietre semipretioase

#20 2010-02-22 12:50:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Recomandare magazin online/societate cu bijuterii pietre semipretioase

nu te-am vazut pt ca noi am stat intre 6 jumate si 8 asa parca sa zic...in plus eu tot spuneam lu iubi ca mi-as dori sa vad dansuri mai seriose un pic...de oameni mari...ca aia mici dansau foarte frumos dar deh...nu erau mari chicot vai ce rau imi pare ca nu te-am intrebat unde te duci la concurs... grater

ati castigat ceva?

#21 2010-02-22 13:01:19

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Noi am avut concursul dimineata... a fost si dupa amiaza de latino dar nu am mai stat sa dansam (eram f.obositi deja).

De data asta n-am avut o zi prea buna (partenerul meu statuse pana noaptea la serviciu cu o seara inainte, eu n-am prea dormit de grija ca el nu se va trezi la timp sa vina sa ma ia si o sa intarziem etc) Asa ca in conditiile in care am ratat finala la concursul unde era punctul nostru "forte" am decis sa nu mai stam pt sectiunea unde  suntem ceva mai slabi rodnar mai ales ca s-ar fi adunat si mai multa oboseala in cele cateva ore dintre concursuri

... dar tot nu mi-ai zis din ce oras esti wink

Ca idee, eu anunt in fiecare saptamana concursurile din weekendul respectiv in topicul CONCURSURI DE DANS (la discutii diverse)

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#22 2010-02-22 13:08:24

Madalina85
Addicted member

December a scris:

Noi am avut concursul dimineata... a fost si dupa amiaza de latino dar nu am mai stat sa dansam (eram f.obositi deja).

De data asta n-am avut o zi prea buna (partenerul meu statuse pana noaptea la serviciu cu o seara inainte, eu n-am prea dormit de grija ca el nu se va trezi la timp sa vina sa ma ia si o sa intarziem etc) Asa ca in conditiile in care am ratat finala la concursul unde era punctul nostru "forte" am decis sa nu mai stam pt sectiunea unde  suntem ceva mai slabi rodnar mai ales ca s-ar fi adunat si mai multa oboseala in cele cateva ore dintre concursuri

... dar tot nu mi-ai zis din ce oras esti wink

Ca idee, eu anunt in fiecare saptamana concursurile din weekendul respectiv in topicul CONCURSURI DE DANS (la discutii diverse)

imi pare ra ca nu te-am vazut sad

pe invitatie era trecut 6 30

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-22 13:27:59)

#23 2010-02-22 13:27:20

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

ala de la 6.30 era cel la care am renuntat noi (latino) dar concursul de standard a fost dimineata

poate ajungi vreodata cand dansam la Pitesti ca e aproape wink

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#24 2010-07-14 15:24:25

Madalina85
Addicted member

stie cineva vreun magazin de body piercing mai decent asa lol ? adica sa nu fie 200 lei piercingul de argint ca in  magazin sunt sub 100 si se presupune ca eu caut ceva mai ieftin chicot

Publicitate

loading...

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Recomandare magazin online/societate cu bijuterii pietre semipretioase

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.