homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri in piept deasupra sanului stang.


#1 2010-02-20 10:30:22

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03
Mesaje: 27

dureri in piept deasupra sanului stang.

Buna ziua. As dori si eu o recomandare daca stie cineva. M-am mutat cu familia de cateva luni in Comanesti judetul Bacau, venim din curtea de arges mentionez ca nu cunoastem bacaul mai deloc de aceea as dori daca stie cineva un medic ginecolog in bacau sau un cardiolog sau oncolog sau cabinete chiar si particulare dar sa-mi spuneti si adresa chiar si orientativ.
       Doresc aceste informatii deoareca de luna trecuta am o durere puternica in piept deasupra sanului stang nu e constanta la frig la emotii si apoi dispare. LA Conanesti mi s-a spus la spital ca am angina pectorala dar vreau si alte pareri.E posibil nu zic, ca nu ar fi ,dar  am 26 de ani si vreau sa stiu sigur mai ales ca anul trecut am avut un accident rutier. Vreau sa fac un consult pentru linistea mea. Va multumesc.

Offline

 #2 2010-02-20 16:47:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19
Mesaje: 2238

Re: dureri in piept deasupra sanului stang.

Nu stiu sa iti recomand nici un medic in zona, dar stiu sigur sa iti zic ca diagnosticul de angina pectorala nu se pune chiar asa usor. De acord, el este mai degraba clinic, tipic cu durere in gheara in piept, care dureza putin, eventual iradiaza pe mana stanga sau in spate sau la nivelul mandibulei, se acompaniaza de lipsa de aer si dispare la administrarea de nitroglicerina. Asta e o caracterizare un pic superficiala, dar exista mai multe tipuri de angine. De aceea e bine sa te vada un specialist, e bine sa te faci un ekg sau un eco-cord, depinde de posibilitatile cabinetului.

La fel de bine daca te doare doar deasupra sanului stang poate sa fie ceva legat de peretele toracic sau chiar de san in sine, avand in vedere varsta pe care o ai aceste lucruri par mai frecvente decat o angina. La fel, in cadrul unor perioade foarte stresante, aproape ca incadram in normal "intepaturile" in piept.

Daca ti s-a spus la un spital ca ai angina pectorala, cu atat mai mult trebuie sa aprofundezi investigatiile medicale, nimeni de pe forum nu poate sa iti spuna mai multe decat ce ti s-a spus la spital, decat un specialist care te va consulta.

Sanatate multa!

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.