homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teachers' corner-2

#20 2010-02-21 16:29:23

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Teachers' corner

PillBlast a scris:

Eu nu am avut serbae in clasa a 5-a, cel putin nu in clasa, s-a organizat una in scoala, in care fiecare clasa a facut ceva, clasa noastra a facut o sceneta din cate tin eu minte.

voi mai tineti minte ce ati facut in clasa a 5a ?  va

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#21 2010-02-21 16:38:59

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, am foat la o scoala in care se organizau o groaza de serbari si eram apreciati daca ne implicam. Imi aduc aminte cu placere de scenete si altele. Noi ne implicam foarte mult, faceam strangeri de fonduri, scoala organiza voluntariate pentru noi, nu stiu....

Plus si de la noi se astepta sa venim cu idei. La noi nu a venit diriginta cu sceneta ci am venit noi cu idea, noi ne-am gandit cum sa organizam etc. ea doar ne-a indrumat.

Plus, tin minte ca doar nu a fost acum atat de mult timp... 8 ani jumate nu e chiar asa mult.

#22 2010-02-21 21:15:49

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Cand erau ai mei a 5-a imi placea sa-i duc in drumetii sau vizite- muzee, fabrica de inghetata, whatever, avand in vedere ca e mai dificil nowadays de organizat o excursie- nu te ajuta instructoarea cu pionierii sau cum mai era pe vremea noastra..well..exista directoare cu probleme educative dar la scoala la care aveam eu dirigentie ea avea o clasa mai smecherutza cu copii dinaia cu bani etc si eu aveam un E tongue deci...na...mai bine ma simteam bine cu ratustele mele undeva unde sa nu se iveasca nemultumiri, frustrari etc...
Cand eram eu a V-a tin minte ca  tot excursiile ma "impresionau"...desi imi era cam rau pe autobuz
In privinta felicitariilor, cele mai faine sunt alea facute de ei, cu cat mai naive cu atat mai funny...
De serbare nu stiu nici eu numai pana in clasa a IV-a...

I love you. Remember. They cannot take it

#23 2010-02-21 23:24:47

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

andora a scris:

deealexx a scris:

adina84 ce predai? tin minte ca noi faceam cu profa de franceza sceneta despre primavara. eu eram primavara ;wink

in clasele mici 1-4 faceam cu invatatoarea felicitari pt mamici wink)

eu zic ca e prea speciala ziua de 8 martie pt o competitie...

..ideea era doar de concurs intre clase pentru a-i motiva pe elevi, dar am specificat la sfarsit ca vor fi castigatori toti participantii
...obtinerea diplomelor ii va stimula mai mult sa se implice, pentru ca ar da un caracter mai...elegant si modern..acestor activitati, comparativ cu cele din clasele 1-4

stiu ce vrei sa spui si ai dreptate. ziceam doar ca eu vad ziua de 8 martie mai delicata... nu pot sa explic :"> eu as face un concurs de Paste spre exemplu... cele mai frumoase oua pictate... sau felicitari... sau alte lucruri specifice acestei sarbatori.

#24 2010-03-01 13:42:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cum sta treaba cu concediul de 5 zile date cu ocazia casatoriei ? e la fel si la noi sau avem un regim special ? eu chiar vreau cele 5 zile libere. nu ma intereseaza ca nu are cine sa imi tina orele.

Art. 147 alin.1 C.mun. dispune ca, in cazul unor evenimente familiale deosebite, salariatii au dreptul la zile libere platite, care nu se includ in durata concediului de odihna.
Prin CCMN s-a stabilit ca, salariaţii au dreptul la zile libere plătite pentru evenimente deosebite ?n familie sau pentru alte situaţii, după cum urmează:
a) căsătoria salariatului - 5 zile;

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-03-01 13:43:08)

Publicitate

loading...

#25 2010-03-01 14:48:54

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

legea asta se aplică tuturor salariaților din această țară, adina, așa că stai liniștită. ?ți iei concediul de 5 zile, plus ce mai ai tu nevoie, iar după, duci o copie de pe certificatul de căsătorie la voi la secretariat și zilele alea ți se vor scădea ca atare

#26 2010-03-01 17:10:47

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ca sa nu mai deschid alt topic...o sa va intreb pe voi aici...ca sigur aveti experienta in asa ceva.. tongue
deci...am de sustinut un proiect la facultate (despre functiile consultantei) dar la final trebuie sa fac ceva interactiv,sa le solicit imaginatia, gandirea, inventivitatea ...
si as vrea sa-mi dati niste idei smile
ceva care sa fie rapid...si sa nu fie plictisitor,sau enervant sa ma injure colegii lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#27 2010-03-02 00:31:19

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

...imparte-i in grupe de 3-4 persoane si da-le teme de lucru diferite pentru fiecare grupa nou formata
...fiecare grupa va sintetiza sau va realiza o reprezentare simbolica/ desen (recomandabil pe o coala mare alba) care sa exprime cel mai bine tema  care o are
....dupa 10-15 minute de lucru, fiecare grupa isi va desemna un lider care va expune ideea finala a grupei sale

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#28 2010-03-11 21:36:40

alexi
Full member
Inregistrat: 2007-03-13
Site

fetelor, lucrez de curand la o gradi. predau engleza. ce cantecele si joculete sa fac cu ei? isi pierd interesul f repede. am grupele mari si pregatitoare

#29 2010-03-11 22:42:21

albinuta_vesela
Insomniac member

e crunt la astia mici. eu am clasa I si mi se pare un efort grozav sa ii tii in priza toata ora. practic este imposibil.
le duc cantecele scurte, le pun sa asculte, cant cu ei, fac concursuri pe randuri (cine canta "cel mai frumos/bine"). am luat de pe net cantecele. ultimul pe care l-am facut cu ei a fost Mary Had a Little Lamb. are 2 strofe, l-au invatat usor.. sau Ring Around the Roses este un cantecel dragalas. eu am facut si un joculet care sa acompanieze cantatul, sa le placa mai mult si sa invete mai repede.
le duci pagini de colorat. asociaza denumirea cu imaginea si invata in mod placut.
se pot face multe chestii. timp sa ai sa cauti si sa proiectezi. si desigur sa ai rabdare si pasiune, lucruri cu care nu prea ma pot lauda tongue

#30 2010-03-11 23:00:37

deealexx
Hero member
Site

poate ajuta pe cineva ce am gasit eu.. cautand niste joculete pentru copilasii de la semnatura mea, am dat peste siteul asta: http://www.kidsdomain.com/craft/cegif/bingo/bunny.htm. e un generator de bilete bingo. la fiecare refresh sunt alte numere. am bagat acu in word aproape 15 pagini cu cate 4 bilete. ideea e ca le extragi nr, ei le cauta pe bilete si daca il au, lipesc o bulinuta ceva pe nr respectiv. inca nu m`am gandit la ce ar putea castiga, dar mi se pare bun pentru ei. daca aveti si alte chestii, as fi recunoscatoare smile

#31 2010-03-12 15:34:32

alexi
Full member
Site

le dau de colorat poze pe tema la care ne aflam. acum primesc si stelute dak sunt cuminti. mi-e teama ca nu o sa mai dureze mult nici asta. deja ecativa imi zic k pe ei nu-i interesaza stelutele sau coloratul. se mai linistesc cand ii amenint ca ii dau afara sau ca vor merge cu mine la ora urmatoare.

#32 2010-03-12 23:34:22

deealexx
Hero member
Site

voi lua si eu pagini de pe net de colorat si dintr-alea de unit punctele.

#33 2010-03-21 16:34:59

albinuta_vesela
Insomniac member

am de sustinut o lectie deschisa la dirigentie la clasa a 5-a; se numeste "oamenii care ma influenteaza". e si prima, de altfel.
apartine de modulul "planificarea carierei" deci cred ca ar trebui tratata din perspectiva asta..

mi-am trasat eu niste directii :
influenta pozitiva / negativa
persoane din anturaj / familie/ publice.
calitati pe care le au / ar trebui sa le aiba.
expmple de personalitati celebre
dar.. nu mi se leaga nimci la ora asta..

aveti ceva idei ? a avut / are careva ceva asemanator?

#34 2010-06-14 17:26:45

alexi
Full member
Site

fetelor, mi s-a propus sa medited un baietel, trece acum in clasa 1 si nu stiu cam cat sa cer. evident, nu cred k pustiul rezista 2 ore, deci cam 1 ora. voi cum procedati? cat este tariful?

#35 2010-06-14 17:32:33

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu zic ca 15 lei pe o ora e chiar ok .. eu anul trecut dadeam 40 pe 2 ore si ceva..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#36 2010-10-03 13:46:51

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

fetelor ma puteti ajuta si pe mine va rog
m-a sunat azi cineva de la o gradinita si voi incepe sa predau de maine...
dar spuneti-mi si mie ce sa fac ..m-a luat prea din scurt.La grupa mica  ma gandesc ca-i invat sa salute sa se prezinte etc..
dar la cea mijlocie si la cea mare ce fac?
orice sfat ,idee etc este binevenita

#37 2010-10-03 21:13:12

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ii poti invata o mica poezioara sau cantecel sau jocuri haioase.pt inceput cam asta.succes.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#38 2010-10-04 13:15:50

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

ma puteti ajuta cu o problema?cam cat sunteti platite cele care predati engleza ca eu am un mare dubiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.