|
Nu esti logat.
Tatici vs bebelusi#1 2010-02-22 15:01:09Tatici vs bebelusiDeschid acest topic, in speranta de a ma dumiri daca sunt eu exagerata si cer prea mult de la sotul meu, sau e el fff nepasator vis a vis de bebele nostru. Treaba sta cam asa : vine de la serv, EU ii preg masa, sta la calculator vreo 2-3 ore si-mi citeste bancuri ( in timp ce eu abia astept sa fac un dus sau sa ma ocup de spalat biberoane, sterilizat, calcat etc etc ); dak ii zic sa stea el cu bebe ( cu toate ca ar tb sa se ofere el...), ca sa ma pot ocupa eu de toate astea, ofteaza, e imbufnat, il vad ca nu-i convine; pana la urma, sta... dar cu nervi; dak bebele plange, eventual il lasa sa planga..."ce, copiii tre sa planga... nu-s eu aici? Doar vad ca n-a patit nimic..." ; dak isi bea cafeaua ( tabiet extrem de important ) si il rog sa stea cu bebele, sa fac si eu un pipi ( ma scuzati Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-02-22 15:03:45) "There are no miracles for those that have no faith in them.” - (Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele.) http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatar … fan+is.png Offline #2 2010-02-22 16:03:30
Re: Tatici vs bebelusiCris, imi pare rau pentru situatie, imi dau seama ca e tare dificil. mamica de Vladut pitic ![]() Offline #3 2010-02-22 17:18:02
Re: Tatici vs bebelusioff, crissy imi pare rau , eu sper sa nu trec prin asta, adica sunt 100% convinsa ca sotul meu nu o sa zica nici pas cand ii zic ceva de copil, si va sta cu el , mai ales caci cred ca voi mai avea si eu de lucru pt o firma careia cred ca o sa-i tin in continuare contabilitatea...oricum sigur cand va veni de la serv il voi pasa si ori se duce cu el in parc si eu sa mai fac cate ceva prin casa, ori sta cu el.... mamica super fericita si implinita de Ana Maria - un ingeras de fetita Offline #4 2010-02-22 18:16:38
Re: Tatici vs bebelusiCrssy... eu am avut aceeasi problema, poate putin mai grava. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... my baby boy ![]() Offline #5 2010-02-22 21:55:34
Re: Tatici vs bebelusiuffff foarte bun topic Crys....si al meu sot e foarte comod in sensul ca nu sta foarte mult cu Alex, foarte rar i`a schimbat pampersul cu pisu ca de cel cu kk nu s`a apropiat niciodata...sa iesim in parc ,am iesit rarut, eu am stat 2 ani acasa cu cel mic si ieseam peste zi numai eu cu el in timp ce sotul era la munca. de cele mai multe ori seara sta linistit la Tv in timp ce eu robotesc prin casa sau ma ocup de Alex... ![]() Offline #6 2010-02-22 22:03:28
Re: Tatici vs bebelusiNici pe al meu nu pot sa il laud prea mult.. Ce-i drept se joca cu el si s-a jucat de cand a iesit din burtica mea .. se prosteste, se ascunde, ii canta si ii citeste povesti .. dar daca il pui la schimbat sau mai stiu eu ce ... Fuge .. In schimb dupa ce am dat cu capul de pereti de 2-3 ori i-am prins punctul slab( m-am decis ca nu am ce sa castig oricum din certuri) .. il rog frumos si ii zambesc .. "Te rog frumos poti sa faci curat in dormitor... te rog frumos poti sa bagi in masina de spalat, te rog frumos poti sa speli vasele".. si face minuni.. inainte ii spuneam doar fa aia, fa cealalta .. si nu ii place cineva sa ii comande .. na` are si el origoliul lui desi nu ar trebui. Offline #7 2010-02-23 00:56:12
Re: Tatici vs bebelusi
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #8 2010-02-23 08:10:48
Offline #9 2010-02-23 08:26:28Re: Tatici vs bebelusiRux, Adina si restul viitoarelor mamici, sper sa nu treceti prin asta:* Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-02-23 08:27:03) "There are no miracles for those that have no faith in them.” - (Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele.) http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatar … fan+is.png Offline #10 2010-02-23 08:39:57
Offline #11 2010-02-23 11:29:08
12.01.2010: Cristian Matei a iesit din ambalaaaaj! ![]() Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fiii si fiicele chemarii la viata. Vin prin voi, dar nu din voi. Si chiar daca sunt alaturi de voi, nu va apartin. Puteti sa le daruiti dragostea, dar nu si gandurile voastre. Caci ei au propriile lor ganduri. (Khalil Gibran) Offline #12 2010-02-23 12:02:58
Re: Tatici vs bebelusiAm citit si eu cu MAREEEEEEEE interes ce ati scris voi. Experienta nu am in domeniu dar sper sa fie bine cand o sa apara bebe....eu il pregatesc de pe acuma are mama o Alessia cat un ghemotocccccc, are mama o Alessia frumusica foooooccccc 28+http://www.fertilityfriend.com/home/Ddana82 Offline #13 2010-02-23 12:03:41
Re: Tatici vs bebelusifaza e ca la inceput ii faceam amandoi baie,apoi cand a mai crescut si am inceput sa o spal la baie el o dezbraca in timp ce eu pregateam apa,iar acum imi baga motivul asta,ca s-a marit fata si ii e nu stiu cum sa o dezbrace(de fapt,asta e doar un pretext,ca a descoperit de curand un joc on line si nu se indura sa plece de la calculator).Dar stiti ce ma bucura,totusi?Faptul ca fetita,in unele seri,nu vrea sa adoarma cu mine si plange sa vina el,si atunci n-are ce face, vine si o culca el. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #14 2010-02-23 12:12:02
Re: Tatici vs bebelusiEu pot sa spun ca l-am avut si de la 8-la 5 si acum munceste de acasa....e mulllttt mai bine de cand munceste de acasa...ma ajuta mult mai mult chiar daca e 24 din 24 cu nasul in calculator. Dar cand venea de la munca se punea cu fundul pe canapea si acolo ramanea de ma luau toti dracii... Offline #15 2010-02-23 12:34:05
Re: Tatici vs bebelusiSa-mi cumpar si eu cartea de dresaj canin... pardon, masculin! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... my baby boy ![]() Offline #16 2010-02-23 14:09:41
Re: Tatici vs bebelusitrebuie sa spun ca am citit cu interes acest topic,pentru mine un pic cam depasit,ptr ca sunt mama de pubertos. O sa incetez sa mai fiu cine am fost si o sa ma transform in cine sunt Urmeaza fericirea si universul iti va deschide usi,acolo unde erau doar ziduri. Cataratorii – my blog Offline #17 2010-02-23 14:27:42
Re: Tatici vs bebelusimamicilor, si eu fac parte din categoria fericita! si da pipa, si eu o sa-l tzuc apasat cand vine; sotul meu nu numai ca schimba pampersi pe banda, cu pishu sau cu kk, ba o spala si singur pe rebeca! sta cu ea fara nici o problema, o scoate si la parc cat mai deretic eu prin casa! si sotu meu vine tarziu de la serv, dar il las sa-si faca siesta 45 de minute, stam cu el sa manance, il lasam sa se spele, sta si el 10-15 minute intins si apoi preia "legatura". din fericire, doar primele 2-3 luni a fost mai reticent, imi spunea ca ii e frica sa o tina in brate ca e mica, si chiar se citea pe fata lui "frica" cand o vedea asa micuta! dar intotdeauna a fost prezent si deschis fata de copilul nostru. si la schimbatul scutecului, si la papa, chiar se intampal sa manance mai bine cu el seara decat cu mine! cred cu tarie ca barbatii sufera un soc la venirea pe lume a micutului in familie! misiunea mea a fost clara, dupa rebeca, sotul a fost al doilea copil! dar, mereu am tinut sa-i arat ca reprezinta la fel sau poate mai mult pentru mine acum ca este si tatic! i-am insuflat mereu ca sunt asa mandra ca este tatal fetitei noastre! poate ca tre' sa fim un pic mai sirete cu ei! asta este experienta mea proprie! acum , nah, sunt si momente cand ar vrea sa plecam singuri, sau sa doarm amai mult in wkend, sa iasa mai des la bere cu baietii, si tot ce facea el inainte! dar idea e ca oricum are aceleasi tabieturi ca inainte, dar mai moderat! pana la urma un copil, nu schimba cu nimic tot ce faceam inaite, ci doar devine prioritate! va doresc sa aveti rabdare cu sotii vostri, si poate mai mult tact, acolo unde se poate! unde nu merge.... Offline #18 2010-02-23 16:06:07
Re: Tatici vs bebelusiAl meu cand vine acasa, o pupa pe pitica si apoi pe mine Are mama o fetita frumusica foc ![]() Va rog muuuult votati!!! http://www.institutulderelaxare.ro/masi … cu-ou.jpg/ Offline #19 2010-02-23 19:39:28
Re: Tatici vs bebelusice bine ca sunt barbati care au grija de copii lor, am crezut ca sunt specimene pe cale de disparitie mamica de gemeni: Darius si Clarisa ![]() Offline #20 2010-02-23 21:05:47
Re: Tatici vs bebelusiFleur ar fi fost si culmea s zici k nu t ajuta avand in vedere k sunt 2 Offline #21 2010-02-23 22:51:06
Re: Tatici vs bebelusiNoi ne "batem" ca unul sta mai mult cu fetita decat celalat...este innebunit dupa copil, o pupa continuu de strig la el sa se opreasca pt ca o sufoca. Si schimba scutece mai des ca mine ca eu (cica) nu fac bine, nu stiu sa o sterg bine in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #22 2010-02-24 12:07:55
Re: Tatici vs bebelusicu siguranta,conteaza foarte mult cum au fost ei educati si ceea ce au vazut acasa la parinti.Eram o data la socri,si socrul meu ma tot cicalea ba sa-i pun caciula copilului,ba sa-i pun fular la gura,ba nu stiu ce...Sotul meu i-a zis sa ma lase in pace,ca stiu eu ce fac,ca doar eu am avut grija de copil de cand s-a nascut,la care socrul meu zice:"Pai,normal,tata,doar nu era sa ai tu grija ,ce stii tu sa-i faci la copil?" Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #23 2010-02-24 12:21:19
subscriu la parerea cu soacrele care n-au stiu sa ii creasca. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-02-24 15:57:45) Offline #24 2010-02-24 15:29:19
Re: Tatici vs bebelusiMa ingrozesc despre ce citesc pe aici...sper sa am noroc cu al meu. Deocamdata e foarte preocupat de ceea ce mananc, sa primeasca bebe din toate, la noi el gateste - ca ii place - si daca as face eu, cred ca nu s-ar putea manca I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010Offline #25 2010-02-24 15:42:22
Re: Tatici vs bebelusiHai sa nu dam vina numai pe soacre. Ei ar trebui sa se simta si sa ne ajute. Eu m-am certat cu al meu in primele luni pt ca el nu se trezea deloc noaptea sa ma ajute. Si Anasasia se trezea de 3-4 ori pe noapte... va dati seama ce mult dormeam. Are mama o fetita frumusica foc ![]() Va rog muuuult votati!!! http://www.institutulderelaxare.ro/masi … cu-ou.jpg/ Offline #26 2010-02-24 15:50:04
Asa da, love! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010Offline #27 2010-02-24 18:37:05
Re: Tatici vs bebelusiCrssy, imi pare rau pt situatie. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #28 2010-02-24 19:55:56
Re: Tatici vs bebelusinu e vina soacrelor....am o soacra de milioane...fratele lui cel mai mare a crescut singur singurel 3 baieti pt ca sotia lui are probleme mari de sanatate si face curat, face mancare, are grija de ei si de casa iar fratele lui cel mic a stat cu fatita lui noaptea si ziua cate 3-4 ore si adormea pe la munca...ca ne povestea cum l-a prins sheful cu sacul de dormit la munca Offline #29 2010-02-24 23:28:46
Re: Tatici vs bebelusinoi ne incadram cred ca la fericiti,si tati merita un pup,al meu sot se joaca cam toata ziua cu bebe,ii da sa pape,il adoarme,(cate o data mai il pune sa doarma pe burta lui) baita fac numai impreuna cum zice el "ca barbati",pemparsi nu schimba dar ii duce la gunoi.la plimbare adica la cumparaturi mai mult am iesit in ultimul timp impinge fff mandru carutul, si tot el sa chiniuit sa il invete sa vorbeasca,dovada reusitelor este ca la 8 luni spune "tata,mama,papa,caca,tataie",si cate o data "apa". PS:si cand ma gandesc ca la inceput nici nu vroia sa auda de bebe,si am crezut chiar ca o sa ne lase singuri,deci oamenii chiar se schimba daca stii cum sa ii iei,bebe chiar la schimbat total.pup pt toate mamicile si pt ingerasi,pt ei merita sa faci orice sacrificiu Offline #30 2010-02-25 12:38:07Re: Tatici vs bebelusiDeci...LASATI SOACRELE "There are no miracles for those that have no faith in them.” - (Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele.) http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatar … fan+is.png Offline |
|