homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!

#1 2010-02-23 00:02:49

cristina123
New member
Inregistrat: 2007-09-19

milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!

buna

iau milligest de 7 luni deja m-am acomodat f bine, nu am avut sangerari peste, dureri, stari anxioase etc insa desi nu aveam un ten perfect nici inainte de cand iau pastilele fata imi e tot timpul plina de cosuri, ba mai mult am si pe fese si pe scalp+par f gras. toate aceste simptome nu le pot asocia decat cu antibebe insa de ce dupa asa mult timp? cum nu le iau in perioada dinre folii cum se observa o imbunatatire a aspectului pielii. mentionez ca sunt luate la prescrierea medicului, le-am luat si acum 2 ani timp de 1 an si am facut pauza 6 luni.  ce e de facut? sa le schimb daca nu am mai avut probl? a mai auzit cineva de asta? multumesc

#2 2010-02-23 00:05:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!

teoretic ele ar trebui sa te ajute cu cosurile...practic poate fi un efect invers...daca aceste lucruri te deranjeaza poti merge la medic sa ti le schimbe cu altele...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2010-02-23 12:12:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cristina123 a scris:

buna

iau milligest de 7 luni deja m-am acomodat f bine, nu am avut sangerari peste, dureri, stari anxioase etc insa desi nu aveam un ten perfect nici inainte de cand iau pastilele fata imi e tot timpul plina de cosuri, ba mai mult am si pe fese si pe scalp+par f gras. toate aceste simptome nu le pot asocia decat cu antibebe insa de ce dupa asa mult timp? cum nu le iau in perioada dinre folii cum se observa o imbunatatire a aspectului pielii. mentionez ca sunt luate la prescrierea medicului, le-am luat si acum 2 ani timp de 1 an si am facut pauza 6 luni.  ce e de facut? sa le schimb daca nu am mai avut probl? a mai auzit cineva de asta? multumesc

mergi la cabinetul de planning si schimba pastilele. intr-adevar e din pricina lor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-07-27 22:56:30

ramonizza
Membru
Inregistrat: 2010-07-24

doctoressa a scris:

cristina123 a scris:

buna

mergi la cabinetul de planning si schimba pastilele. intr-adevar e din pricina lor

Vai de mine !!!!!eu am fost la planning si am intalnit o dr ginecolog ff buna  care mi-a prescris miligest .....sper sa nu patesc la fel!!!!!!!!!!!

#5 2010-07-28 10:41:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ramonizza, daca cristinei nu i se potrivesc milligest asta nu inseamna ca nici tie nu ti se potrives. organismele voastre sunt diferite. ia-le cu incredere

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.