|
Nu esti logat.
Milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!#1 2010-02-23 00:02:49
milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!buna Offline #2 2010-02-23 00:05:09
Re: milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!teoretic ele ar trebui sa te ajute cu cosurile...practic poate fi un efect invers...daca aceste lucruri te deranjeaza poti merge la medic sa ti le schimbe cu altele... happy with him...inlove with him... Offline #3 2010-02-23 12:12:22
Re: milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!
mergi la cabinetul de planning si schimba pastilele. intr-adevar e din pricina lor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-07-27 22:56:30
Re: milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!
Vai de mine !!!!!eu am fost la planning si am intalnit o dr ginecolog ff buna care mi-a prescris miligest .....sper sa nu patesc la fel!!!!!!!!!!! Offline #5 2010-07-28 10:41:25
Re: milligest de sase luni= eruptie de cosuri ajutorrrr!ramonizza, daca cristinei nu i se potrivesc milligest asta nu inseamna ca nici tie nu ti se potrives. organismele voastre sunt diferite. ia-le cu incredere Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|