homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita.

#1 2010-02-23 11:26:47

oana2008
New member
Inregistrat: 2010-02-23

vaginita.

am si eu o problema.In urma cu aprox o luna in urma prietenului meu i-a aparut pe penis niste basicute.A fost la control in urma caruia a fost diagnosticat cu balanita candidozica.i-a fost prescris tratament atat lui cat si mie.Eu am luat ovule de Lomexin,el Difulcan si Lomexin crema.Problema e ca dupa ,desi s-a vindecat(cel putin asa parea) in scurt timp problema a reaparut.Adica dupa doar o sapt.
In urma tratamentului pielea de pe penis a inceput sa se curete si sa se ia.
Eu una la inceput nu am prezentat nici un simptom,dar acum am o anumita jena in zona genitala si durere in timpul actului sexual.Eu am fost sa-mi fac o analiza a secretiei vaginale si mi s-a spus ca nu e cine stie ce ,doar o vaginita si mi-a fost prescris Gyniel si Septovag.Cat am urmat acest tratament a fost mai bine dar acum cand am terminat,senzatia de jena mi-a reaparut.Nu stiu ce sa mai cred...
Se poate ca de la o vaginita de-a mea sa aibe el bubitele alea el pe penis,sau poate ca diagnosticul e pus gresit???cine ma poate ajuata astept rasp

#2 2010-02-23 12:22:00

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: vaginita.

amandoi aveti candidoza...sigur...si o transmiteti de la unul la altul.
pana dispar toate neplacerile ar trebui sa faceti sex protejat cu prezervativ.
si daca simptomele ti-au reaparut inseamna k nu a fost tratata 100%.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-02-23 12:22:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

vaginita e una candidozica...probabil. buletinul cu examenul de secretie ne-ar fi luminat.
Lomexin arde nitel ca sa zic asa, deci e relativ firesc sa se ia mucoasa de pe gland...insa daca simptomatologia a reaparut inseamna ca tratamentul nu e fost eficient.
cred ca merita studiat nitel mai mult de ce a facut el balanita aia candidozica(are diabet, e mare consumator de dulciuri, a luat multe antibiotice, etc) si eventual facut un examen mai aprofundat poate aflam despre ce ciuperca e vorba(poate nu e candida, desi ea e cea mai frecventa) si la ce e sensibila, deci cu ce o putem trata eficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-02-24 08:57:32

oana2008
New member
Inregistrat: 2010-02-23

Mc mult.Oricum sapt asta mergem amandoi din nou la medic poate aflam pana la urma care e problema si sper sa o rezolvam cat mai repede.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.