|
Nu esti logat.
Rezultat pap proooooost si cervicita#1 2010-02-23 14:41:00
rezultat pap proooooost si cervicitaam facut un pap in ian si rez a fost: se constata prezenta unor gramezi de celule epiteliale parabazale cu nucleu marit de volum si cromatina activa. sunt prezente celule cilindrice endocericale si metaplazice normale. CLZ: celule scuamoase atipice, fara a se putea exclude prezenta unei leziuni scuamoase intraepiteliale de grad inalt (ASC-H). Ultima oara a fost editat de mela06 (2010-02-23 14:46:53) Offline #2 2010-02-23 23:30:25
Re: rezultat pap proooooost si cervicitamela i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2010-02-24 09:18:48
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaiti multumesc fff frumos Offline #4 2010-02-24 22:16:00
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaincearca la dna dr virginia tarlea (bucuresti, sanador sau medsana). nu stiu daca e disponibila asa repede, dar merita sa incerci. Offline #5 2010-03-05 12:04:31
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaMultumesc pentru raspuns. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-05 12:11:53
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaeu am avut sangerari dupa ERAD si mi s-a spus ca e normal. numai ca la mine au inceput dupa vreo 7 zile si au tinut destul de mult. e imposibil sa se intample la toata lumea la fel Offline #7 2010-03-05 12:26:36
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaMi-a zis si mie doctorul ca e posibil sa imi apara sangerari (din acest motiv a si zis sa il sun daca sunt abundente), dar ma gandesc ca e ff repede, adica a trecut efectiv doar 1 zi. Si e mai degraba o secretie albicioasa cu sange in ea, nu sange curat cum a fost atunci imediat dupa ERAD. Offline #8 2010-03-05 12:29:16
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaeu am avut doar secretii apoase imediat dupa si apoi sangerari. de curand povestea cineva pe forum ca nu a avut nici o sangerare dupa ERAD. deci... probabil depinde de multe. daca te ingrijoreaza, suna medicul. Offline #9 2010-03-16 19:45:33
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaAm nevoie urgenta de ajutor. Am primit rezultatul histopatologic n urama ERAD-ului, care suna cam asa: Offline #10 2010-03-16 22:59:26
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaEste foarte bine. Ti-a iesit doar o displazie usoara pe buza anterioara, ceea ce inseamna modificari minore. Vezi pe google ce inseamna asta, dar in esenta nu ai de ce sa iti faci griji. Oricum, avand in vedere pap-ul tau este cel mai bun lucru care iti putea iesi, asa ca stai linistita. Offline #11 2010-03-17 12:52:37
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaAm citit si eu ce insemna aest CIN I si m-am mai linistit. Sunt constienta ca putea sa iasa muuult mai rau, vand in vedere pap-ul. Iti multumesc pentru raspuns. o sa merg si la doctor sa-mi spuna si parerea lui si sa vad ce am de facut in continuare. La Medlife am fost la dr. Albu Dragos. Offline #12 2010-03-22 08:05:04
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaAcum m-am trezit cu alta problema. Am de mai mult de o saptamana - cam de vreo 10 zile mai precis - sangerari post ERAD. Nefiind fff abundente u mi-am pus asa problema lor, atata doar ca acum m-am trezit ca mi-a venit si ciclul peste (stiu ca este ciclu din cauza ca mie imi vine regulat si am si manifestarile specifice - adica o usoara durere cum am avut dintotdeauna). Offline #13 2010-03-22 09:00:29
Re: rezultat pap proooooost si cervicitasangerarea dupa ERAD este normala. nu este problema ca s-au suprapus cu menstra. urmareste ce se intampla dupa ce trece menstra. Offline #14 2010-03-22 13:51:16
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaMultumesc pentru raspuns. Sper intr-adevar sa nu fie nici o problema ca s-au suprapus. O sa mai vad sapt viitoare dupa ce imi trece menstra ce se mai intampla. eu ma gandeam sa nu apara ceva complicatii din cauza menstrei, gen infectie sau altceva din cauza ca nu s-a vindecat rana dupa ERAD. Si cam cat ar tine in mod normal sangerarile astea post ERAD? Nu e mult ca le am deja de 10 zile? Offline #15 2010-03-22 13:56:42
Re: rezultat pap proooooost si cervicitala mine a durat 11 zile sangerarea. dar nu e ceva batut in cuie. vezi sa nu fie prea abundenta, in cazul asta ar trebui sa vorbesti cu medicul tau. in rest nu-ti face probleme. Offline #16 2010-03-22 19:25:16
Re: rezultat pap proooooost si cervicitaiti multumesc pentru raspunsurile prompt, mai ales ca ai darul de a ma mai linisti. Totusi, tu ce intelegi prin sangerare abundenta? Adica si doctoul meu mi-a zis tot asa, sa-l sun dc e abundenta, iar eu bulversata cum eram atunci dupa interventie nu l-am intrebat ce intelege prin asta. Si te rog sa ma scuzi dc sunt sacaita, dar imi tot pun mii si mii de intrebari. Ultima oara a fost editat de mela06 (2010-03-22 19:26:09) Offline #17 2010-03-22 19:44:49
Re: rezultat pap proooooost si cervicitae destul de relativ termenul la mine cel mai abundent a fost ca o zi de menstra cu flux usor spre mediu. dar si aici e interpretabil ca ce e la mine flux mediu poate la tine e altceva. ideea e ca sangerare abundenta se intampla daca pateste ceva un vas de sange in zona, uneori se intampla asta dupa ERAD. in cazul asta mai trebuie facuta o mica cauterizare ca sa fie rezolvat vasul respectiv, dar cred ca o sa-ti dai seama daca se intampla, cred ca o sa fie serioasa sangerarea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|