|
Nu esti logat.
Intrebare legata de anticonceptionale#1 2010-02-24 14:49:03
Intrebare legata de anticonceptionaleBuna ziua! am o intrebare. Am fost saptamana trecuta la ginecolog si mi-a recomandat anticonceptionalele yasmin. Problema este ca dupa 2 zile de la control mi-a aparut o sangerare brusca, ca in prima zi de menstruatie, care a disparut la fel de brusc (in aceeasi zi). Mentionez ca dupa control am avut contact sexual (fara niciun fel de sangerari). De asemenea, dr. ginecolog mi-a recoltat probe pentru analize de candida (am avut ceva probleme in trecut, analizele acestea sunt doar de rutina). Offline #2 2010-02-24 16:01:10
Re: Intrebare legata de anticonceptionaleincepe cu ele din prima zi de menstruatie. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-05-05 23:17:47
Re: Intrebare legata de anticonceptionaleimi puteti explica si mie cum functineaza adinistrarea cu anticonceptionalele marvelon 28......va rog Offline #4 2010-05-06 07:57:48
Re: Intrebare legata de anticonceptionalecristina....poate ai ovulat #5 2010-05-06 08:00:10
Re: Intrebare legata de anticonceptionaletelbisz ildiko iei cele 21 de pastile si dupa aia ai 7 zile de pauza in care nu mai iei pastile dar la marvelon 28 sunt 7 pastile inactive care nuau nimic in compozitie dar sunt acolo puse ca sa nu uiti numarul zilelor,daca vrei le iei daca nu nu ,dar sa fii atenta la zilele de pauza,ai inteles?eu de ex am marveon 21 care nu au cele 7 pastile placebo,si fac 7 zile de pauza Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-06 16:14:42
Re: Intrebare legata de anticonceptionalemersi mult pentru ajutor....... Offline #7 2010-05-06 16:16:25
Re: Intrebare legata de anticonceptionalecu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|