|
Nu esti logat.
CiclScurgeri maronii#1 2010-02-24 22:58:22
ciclScurgeri maroniiBuna seara....mi-a trecut ciclul de cateva zile,insa de tot atatea zile am niste scurgeri maronii...In a 3a zi de menstruatie am intretinut relatii sexuale,insa...am inceput tot acum si sa iau anticonceptionale...Stiti cumva din ce cauza ar fii acele scurgeri maronii?Va multumesc. Offline #2 2010-02-24 23:01:07
Re: ciclScurgeri maroniiai inceput AC din prima zi de menstruatie? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-27 03:13:12
Re: ciclScurgeri maroniinu este nimic grav ,este spotting ,se intampla sa ai si dupa o perioada mai lunga de anti ,daca continui sa ai scurgeri mergi la un medic sa ti le schimbe Offline #4 2010-03-18 22:57:24
Re: ciclScurgeri maroniifa un test daca exista posibilitatea sa fii insarcinata ( sau pt linistea ta) dar cel mai important e sa mergi la doctor.succes life is timing. Offline #5 2010-03-19 13:57:17
Re: ciclScurgeri maroniidin a22a zi am avut o scurgere maronie iar azi sunt in a28a zi ,menstra nu mi-a venit iar eu tot am acea scurgere...niciodata nu am avut atatea zile acea secretie si mai ales incepand cu cea de-a 22a zi e cumva ciclu peste sarcina? asa se manifesta? sau acel ciclu peste sarcina nu vine decat 1 sg zi? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|