homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Citire rezultate

#1 2010-02-25 10:36:30

oana2008
New member
Inregistrat: 2010-02-23

citire rezultate

in urma cu  vreo 3 sapt am facut un examen de secretie vaginala si as dori sa-mi citeasca cineva rezultatul.Dostorul mi-a zis k nu e cine stie ce si mi-a prescris gyniel si septovag.Desi am urmat tratamentul jena din zona vaginala inca nu a disparut si persista.Si deasemenea am dureri de intensitate medie in timpul actului sexual si asta nu in vagin ci exact la intrarea in vagin.Si nu stiu daca asta are vreo importanta sau vreo legatura dar am cateodata niste senzatii de mancarime pe tot corpul.
rezultatul suna cam asa:

celule epiteliale paremcutoase (sau cam asa ceva ca nu inteleg scrisul)
leucocite
bacili greu (+)

eu as vrea sa repet analiza dar momentan am ciclu.cam la cate zile as putea sa o refac dupa ce-mi trece?
Multumec anticipat

#2 2010-02-25 12:26:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: citire rezultate

asta e analiza de secretie, este absolut ok dar perfect irelevanta daca tu ai simptomatologie. asteapta cateva zile dupa ce iti trece ciclul si fa culturi - bacteriene si fungice plus antibiograma, respectiv antifungigrama.

sanatate!

#3 2010-02-25 13:56:31

oana2008
New member
Inregistrat: 2010-02-23

Re: citire rezultate

merci mult!o sa incerc sa repet analizele.Sper sa fie bine... neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.