|
Nu esti logat.
VREAU SA AFLU#1 2010-02-25 15:56:29
VREAU SA AFLUbuna ziua.am si eu o intrebare la dumneavostra,in urma unui tomograf mi sa pus diagnostic de uter septat incomplet fundic ,problema este ca am mai facut 2 ecografii generale si surpriza acolo mi sa spus ca am un uter perfect normal.acum nu stiu ce sa mai cred mai ales ca imi doresc foarte mult un bebe.cu un uter septat as duce o sarcina la capat.....multumesc anticipat Offline #2 2010-02-25 16:57:39
Re: VREAU SA AFLUBuna.Vroiam sa va intreb cv in legatura cu anticc yaz si atibioticele zinat 250.Eu incep de azi sa iau anticc,fiind prima zi a menstruatiei,dar tot azi trebuie sa incep tratamentul cu antibioticul mentionat mai sus;in afara de scaderea eficientei contraceptive mai interactioneaza in vreun fel??astept un rasp Offline #3 2010-02-25 16:59:21
Re: VREAU SA AFLUnu, doar atat, trebuie sa te protejezi suplimentar pe durata tratamentului cu antibiotic + 7 zile dupa Offline #5 2010-02-28 11:48:24
Re: VREAU SA AFLUrentea loredana ai warn pt deschiderea a 3 topicuri cu aceeasi intrebare. Publicitateloading...
#6 2010-03-02 09:51:42
Re: VREAU SA AFLU
evident tomografia e o investigatie mai precisa decit echografia...nu prea vad surpriza deci... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|