|
Nu esti logat.
Alergie sau intoleranta la polygynax?#1 2010-02-26 02:41:07
alergie sau intoleranta la polygynax?Anul trecut am urmat un tratament cu ovule de 3 luni [cate 10 pe luna] pentru o rana pe col si in urma lui m-am ales cu o candida de toata frumusetea. Am tratat-o cu diflucan si ceai de musetel si apoi nu a mai iesit la analize luni bune. Cu toate astea ramasesem cu usturimi si o iritatie si inflamatie a zonei de la intrarea in vagin insotita de dureri la contact in fiecare luna inainte cu o saptamana de ciclu si apoi o saptamana dupa aceea. Am asteptat o perioada sperand sa treaca de la sine, dar nu am avut norocul asta. Apoi am fost la doctor care mi-a pus disgnosticul de vaginoza bacteriana bazat doar pe un test de ph ce indica o aciditate scazuta si am facut un tratament cu antiobiotice [clindamicina] si ovule Meclon, care mai mult rau mi-au facut decat bine. Intr-un final am pus 6 zile feminella vagi c pt refacere, dar dupa aia am inceput sa am mancarimi si mi-a iesit candida din nou la analize. Am primit tratament cu polygynax si dupa 2 zile nu am simtit nici o ameliorare, in schimb am usturimi si zona pare destul de inflamata. Deci bine nu avea cum sa-mi faca. M-am hotarat sa nu mai continui tratamentul [trebuia sa fie de 8 zile]. Ar putea fi vorba de o reactie alergica? Ma gandeam sa las o zi doua si sa incerc cu macmirror, in trecut m-a ajutat in lupta cu candida. E ok sau ar trebui sa las mai mult timp? Mi-e teama oricum sa pun orice acolo pt ca de cand am urmat tratamentul ala asta-vara zona pare atat de sensibila incat reactioneaza in genul asta parca la orice, si la meclon a recationat asa in trecut si l-am intrerupt dupa 3 zile. Chiar nu sh ce sa mai fac. Un sfat mi-ar fi foarte util. Multumesc frumos! Offline #2 2010-02-26 09:26:55
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-02-26 14:27:20
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?
reactia(si sensibilitatea poate fi de tip alergic) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-02-26 15:56:35
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?Multumesc din suflet pentru raspuns doctoressa. Am luat 2 cutii de Biotics pana acum ca probiotice. Ar trebui sa incerc ceva probiotice local inainte sa institui tratamentul? Pana sa ajung la doctor mi-am pus putin actigel care mai ameliora simptomele, dar cam atat. Aseara aveam usturimi si mi-am dat putin la exterior si parca m-a ajutat putin, ma simt putin mai bine, chiar daca zona mai e inca putin inflamata. As putea sa mai incerc sa pun o zi-doua si apoi sa incep cu maccmirror? Sau sa incerc ceva gen viviflor? In trecut m-a ajutat desi mi-a marit considerabil si volumul de secretie. Hmmm... imi cer scuze ca pun atatea intrebari si multumesc inca o data pt raspuns si promptitudine. Offline #5 2010-02-26 16:52:40
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?ai putea sa pui viviflor...ca e bun,si eu l-am folosit "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-27 10:56:25
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?
Neaparat local...luate pe gura nu vor rezolva problema usturimii...deci fie viviflor, fie gynophillus...local insa, evident. Nu doar o zi-doua ci pina dispar usturimile si umflatura Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-02-27 21:05:07
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?Am incercat aseara sa pun viviflor. Dezamagire totala din pacate. Am avut usturimi chiar mai puternice ca la polygynax, de-abia am reusit sa adorm azi-noapte. Evident zona e inca inflamata. Chiar nu inteleg de ce am reactiile astea ciudate, mi-e teama sa mai incerc orice altceva. Din vara trecuta orice am incercat ca tratament nu a dat nici un un rezultat, si a avut genul asta de reactii, usturimi si inflamare. Mi-e teama sa nu am un soi de sensibilizare locala, alergie sau ceva, dar nu sh de ce sau la ce. In trecut am folosit si polygynax si viviflor fara probleme. E posibil ca tratamentul cu cervugid de 10 zile pe luna timp de trei luni facut primavara trecuta sa-mi creeze sensibilizarea asta excesiva si problemele cu candida? Nici nu mai stiu ce as putea face si la doctor am reusit sa fac programare de-abia peste 3 saptamani. Offline #8 2010-02-27 21:13:20
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?Incearca pana atunci sa pui iaurt natural. Ajuta si la refacerea florei si la diminuarea discomfortului cauzat de candida. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2010-03-01 19:23:24
Re: alergie sau intoleranta la polygynax?Am incercat sa pun iaurt vara trecuta dupa tratamentul pentru candidoza, dar am avut usturimi destul de intense si a trebuit sa ma spal la scurt timp. Asadar imi e cam teama sa mai incerc acum dupa toate reactiile astea. Am facut un tratament de 7 zile cu Nizoral, m-am gandit ca ar fi bine sa iau macar ceva oral pentru candida. Mai rau e ca sunt si cu psihicul cam la pamant si stiu ca asta "ajuta" mult. Insa e al naibii de greu sa-ti vezi viata intoarsa pe dos de atatea luni, de-abia reusisem sa-mi revin dintr-o dermatita de contact destul de nasoala primavara trecuta si nu am terminat bine tratamentul pentru rana ca am dat in altele si mai "dragute". Ma simt atat de obosita de toate problemele astea, care mi-au subminat increderea in mine si mi-au afectat destul de tare viata intima. Habar nu am ce as mai putea face sa revin odata la normal. Multumesc oricum pentru sfaturi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|