homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2010-02-26 21:32:02

secretyk
New member
Inregistrat: 2010-02-26

buna

am primit raspuns de la laboratorul de analize,nu prea inteleg multe din el,puteti sa-mi spuneti pe intelesul meu despre ce este vorba?acesta este rezultatul:frecvente cel etip,absenti PMN si lactobacili,frecventi cocobacili si bacili Gram labili poliformi,aspect de Gardnerella vaginalis.Despre aspect Gardnerelle am inteles ceva dar restul nu pricep,imi puteti da relatii?multumesc anticipat

#2 2010-02-26 22:31:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna

Trebuie sa tratezi gardenerella si apoi sa refaci flora baginala. Absenta lactobacililor nu e ok. Acestei sunt bacilii curateniei in mediul vaginal.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-02-27 17:54:19

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Medicul lui nu i-a dat tratament si pentru tine? Daca nu, fa testul clamydia si mergi la medic sa iti dea tratament pentru ea. Nu stiu daca se pot trata in paralel. Insa medicul trebuie sa stie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2011-07-13 16:30:56

secretyk
New member
Inregistrat: 2010-02-26

buna ziua,sper sa imi raspundeti si mie,am facut analize la secretia vaginala si raspunsul este acesta:NUMEROASE CELULE EPITELIALE in placarde granulate,RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE,FOARTE FRECVENTE HEMATII,FOARTE FRECVENTI COCOBACILI g(+)gardnerella vaginalis,CANDIDA ABSENT,GONOCOC ABSENT,TRICOMONAS ABSENT,nu prea inteleg la primele 4 ce este cu ele,am priceput doar ca am gardnerella pe care am mai avuto odata si de care am mai vorbit acic si v-am cerut sfatul,va rog frumos daca ma puteti lamuri astept raspuns ,multumesc frumos,sanatate maxima.

#5 2011-07-13 17:44:47

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Acele leucocite indica o infectie(gardnerella)hematiile=sange,erai inainte de ciclu sau dupa,sau poate ai o rana pe col,pt reglare sunt ovule gen GYniel,Viviflor,dar mergi la medic pt un tratament complet..

pc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.