|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala-2#20 2010-04-20 12:51:01
Re: dereglare hormonala
duphaston e un progesteron... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2010-04-22 20:58:13
Revin cu informatii certe. Cu siguranta excesul de estrogeni este cel care favorizeaza candida, pentru ca exista o crestere a vascularizatiei si prin urmare o crestere a capacitatii de hranire si inmultire a ciupercii. Exista o explicatie mai vasta, dar oricum, raman la ideea mea cu hiperestrogenismul pe care o mai sustin si altii Offline #22 2010-04-23 13:49:32
Re: dereglare hormonalaBuna ziua, Offline #23 2010-04-23 14:00:33
Re: dereglare hormonaladupa cele 10 zile duphaston nu mai iei si astepti sa-ti vina. menstra o sa apara in maxim 10 zile de la terminarea tratamentului. ini nici un caz nu iei mai mult de 10 zile. Offline #24 2010-04-23 14:55:03
Re: dereglare hormonalaam urmatoarele rezultate in a 4a zi fara anticonceptionalele mercilon(pe care le iau de 6 luni) si a 3a zi de ciclu: Offline Publicitateloading...
#25 2012-05-07 17:53:04
Re: dereglare hormonalaPostez aici ca sa nu deschid un topic nou. Stie cineva inainte de analize hormonale e voie la contact sexual? as vrea sa merg maine sa dozez prolactina si azi am avut un contact sexual. Pe net am mai citit ca dupa contactul sexual nivelul de prolactina din sange e marit. Ar trebui sa mai astept o zi? Ce ziceti? Offline #27 2012-05-07 18:29:51
Re: dereglare hormonalaAm inteles. Am uitat sa precizez ca la prima dozare, acum doua luni, mi-a iesit destul de marita.Acum urmeaza sa o refac sa vad daca a mai scazut. Nu influenteaza nici in cazul asta, nu? Offline #28 2012-05-10 12:23:34
Re: dereglare hormonalabuna ziua! Offline #29 2012-05-10 12:37:22
Re: dereglare hormonalavorbeste cu un endocrinolog, el iti va spune cum sta treaba si ce trebuie sa faci. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #30 2012-05-11 18:23:55
Re: dereglare hormonalain ideea ca ce am de intrebat tine de dereglare hormonala, o sa postez aici, pt a nu mai deschide alt topic. Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-11 18:28:06) That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #31 2012-05-21 14:08:28
Re: dereglare hormonalabuna ziua! sunt noua pe acest forum. am siu o problema care ma streseaza din sep 2011, mi-a aparut ca un fel de iritatie sau bubite mici de tot pe labiile mici si in pliurile dintre labiile mici si mari. tin sa mentionez ca nu ma mananca nu ma ustura nu miroase ciudat, am fost imediat cum le-am obs. la ginecolog mi-a facut lama si mi-a iesit candida, am facut tratament insa iritatia nu a disparut, am repetat lama si mi-a dat feminella pt reglarea ph parca si mi-a zis ca iritatia o sa dispara in timp. am asteptat 2 luni si nici o schimbare astfel am mers la un alt medic mai renumit (adica foarte scump) si mi-a iest iar candida, am facut alt tratament, amrepetat analizele si nu mi-a iesit nimic, dar eu aveam inca scurgere specifica pt candida si bineinteles nelipsita iritatie, am facut alte analize si plus antibiograma (cred ca asa se numeste) si mi-a iesit stafilococ auriu, am facut alt tratament si iritatia nu a disparut. tin sa mentionez ca eu nu am avut nci un simptom specific pt candida adica manacrime, usturime misros urat, am avut o singura data secretia ingrosata, dar nu mirosea urat. nu stiu ce sa mai fac am cheltuit o gramada de bani fara nici un rezultat, m-am umflat de medicamente degeaba. Am uitat sa spun ca am facut tratament timp de mai mult de jum de an pt mastoza fibrochistica (primele 3 luni cu duphaston progestrogel si mastodynon, iar dupa inca 5 luni doar cu duphaston, dupa care l-am intrerupt), iritatia mi-a aparut cand faceam tratament cu duphaston. Nu stiu daca are vreo legatura dar m-am gandit sa mentionez. va rog daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sa ma ajute sunt disperata. va multumesc. Offline #32 2012-05-22 13:23:45
Re: dereglare hormonalanu ne putem gindi deloc ca nu e in fapt o iritatie???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2012-05-23 07:38:21
Re: dereglare hormonalava multumesc pt. raspuns. mai am o intrebare poate fi de la dereglarile hormonale? intrucat eu sufar de mastozafibrochistica si a inceput sa ma doara iar sanul, durerile au inceput brusc si destul de mari. si vroiam sa va mai intreb daca vreau sa raman insarcinata cum afecteaza mastoza acest lucru, adica pot sau nu? va multumesc! Offline #34 2012-06-07 15:45:56
Re: dereglare hormonalabuna, fetelor! nu v-as scrie daca nu as fi un pic disperata! nu am mai avut menstruatie de la 2februarie(adica fix 18 saptamani). in saptamana 7 de amenoree am facut ecografie endovaginala si am aflat ca am un uter micut, deci nu-s gravida. mi s-a prescris utrogestan si l-am luat desi simteam ca sunt drogata din cauza lui. am asteptat o gramada menstruatia. am fost la endocrinolog si mi-am facut analize. fsh este extrem de mic(0,1), estradiol este de 15 ori crescut fata de normal, prolactina este 53(ca in trimestrul 2 de sarcina). am facut azi al 7 lea test de sarcina si a iesit pozitiv(toate celelalte fusesera negative). nu stiu pe cine sa intreb sau ce sa intreb.. stiti ceva despre estradiolul asta? eu am citit pe net, dar nu ma pricep... va multumesc mult!! imi cer scuze daca mesajul e alambicat si nu face parte din topicul care trebuie. sper doar ca nu sunt gravida.... Ultima oara a fost editat de vera.vera (2012-06-07 15:48:33) Offline #35 2012-06-07 18:34:12
Re: dereglare hormonalaam facut din nou eco. e foarte important sa gasesti un medic ginecolog bun. eram insarcinata si cand am fost prima data la eco. doar ca dna dr nu a vazut. e prea tarziu sa am optiuni Offline #37 2012-06-08 09:39:16
nu stiu daca .... ea spera sa nu fie gravida.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2012-06-15 15:03:59
Re: dereglare hormonalaBuna! Am o problema: in martie am inceput o folie de anticonceptionale pe care am intrerupt-o dupa 14 pastile. Mi-a venit menstruatia imediat dupa, cum era de asteptat. Urmatoarea menstruatie a venit cu 2 saptamani intarziere, pe 27 aprilie. De atunci nu am mai avut menstruatie, deci sunt 3 saptamani intarziere. Iar. In ziua 28( nu 28 aprilie, ziua 28 de la ultima menstra) am avut contact sexual neprotejat (cu ejaculare in afara). Nu era prima oara, dar evident m-am panicat. Am zis totusi sa astept pentru ca foarte des, ciclul imi vine la 35 de zile (sa zicem 3 luni la 35, o luna la 28 ). Am facut 4 teste de sarcina. Unul la 11 zile de la contact, respectiv intarziere-negativ. Unul la 16 zile-negativ. Astazi- la 20 de zile- 2 teste de la firme diferite, negative amandoua. Ieri am fost la control la un ametit de doctor, care nici nu m-a intrebat cand a avut loc contactul, dar care a decis sa imi faca eco abdominala, desi stiam ca e mult prea devreme pentru asa ceva si i-am sugerat o ecografie endovaginala. A zis sa iau duphaston 5 zile si daca nu apare menstra in 2 saptamani sa revin Ce sa fac, sa-l contrazic? Ultima oara a fost editat de Cristina731 (2012-06-15 15:06:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|