|
Nu esti logat.
Sarcina#1 2010-02-27 19:17:33
sarcinabana...!am si eu o mare neclaritate si anune...am avut menstruatie pana pe data de 1februarie supa care am facut sex neprotejat insa sotul meu nu a ejaculat in mine la pe data de 15 februarie in timpul unu act sexual mi s-a scurs cateva picaturi de sange unele pers mi-au zis k e posibil sa fiu insarcinata, la 3 zile mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ...insa sanii mei sunt foarte tari..e posibil sa fie o sarcina? Offline #2 2010-02-27 19:51:49
Re: sarcinaE posibil. Coitul intrerup are o marja de esec de aproximativ 40% si ea creste daca ai un ciclu menstrual neregulat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-02-27 20:00:16
Re: sarcinapicaturile alea de sange n-au legatura cu o sarcina. puteai fi in per ovulatiei atunci si de acolo sa fie sangerarea sau, la fel de bine poti avea o leziune pe col. testul de sarcina l-ai facut mult prea devreme. repeta-l daca iti intarzie menstra si ganditi-va la o metoda de contraceptie serioasa daca nu doriti copii acum. Offline #4 2010-02-27 20:30:16
Re: sarcinamultunesc!insa vreau sa precizez k menstruatia este regulata Offline #5 2010-02-27 20:40:35
Re: sarcinaRaspunsul e acelasi. Lichidul preejaculator contine si el spermatozoizi cu capacitate de fecundare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|