|
Nu esti logat.
Adeverinta de claustrofobie?#1 2010-02-27 22:42:30
adeverinta de claustrofobie?stiu ca suna stupid.. dar o sa va spun la ce imi trebuie.. Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #2 2010-02-27 22:58:06
Re: adeverinta de claustrofobie? condusul nu te afecteaza cu nimik...la asa perioada scurta de la operatie? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-28 00:25:22
Re: adeverinta de claustrofobie?eu stiu ca centura este obligatorie, indiferent de circumstante... pana la urma, esti constient ca la un impact poti sa treci prin parbriz pentru ca nu ai centura, nu ? Offline #4 2010-02-28 01:11:38
Re: adeverinta de claustrofobie?ca sa nu porti centura fa-te sofer de taxi garantez eu ca nu iti iei amenda... sau mai e o varianta ....dar nu poti sa o pui in practica...pentru ca ar trebui sa fi ...gravid Offline #5 2010-02-28 01:24:45
Re: adeverinta de claustrofobie? Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-28 01:59:12
Re: adeverinta de claustrofobie?centura nu e obligatorie la femeile gravide cu sarcina vizibila(deci nu e cazul tau:)) ) si la instructorii de scoala auto, din cate stiu eu. Offline #7 2010-02-28 03:04:21
Re: adeverinta de claustrofobie?o sa iti zica ca ai trecut testul psihologic fraudulos Offline #8 2010-02-28 08:54:44
Re: adeverinta de claustrofobie?
Nu sunt singurele variante...purtatea centurii de siguranta nu e obligatorie pentru: copiii sub 3 ani transportati in dispozitive speciale, femeia cu o sarcina vizibila, instructorul auto in timpul orelor de pregatire a cursantilor, soferii de taxi si orice persoana care poseda un document in acest sens. De exemplu eu am o dovada de la medic cu hipersensibilitate in zona toracica (ma dor sanii daca port centura) si m-a oprit politia de 2 ori sa ma traga la raspundere pt asta si le-am explicat, am aratat adeverinta si am mers mai departe. Eu am luat-o de la ginecolog. Offline #9 2010-02-28 09:02:40
Re: adeverinta de claustrofobie?"Singurele categorii de persoane care sunt exceptate de la purtatul centurii de siguranta sunt soferii in timpul manevrei de mers inapoi, soferii de taxi, instructorii auto, femeile insarcinate si bolnavii care pot dovedi ca le este contraindicata centura de siguranta." Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #10 2010-02-28 09:41:55
Re: adeverinta de claustrofobie?de taxi de ce sunt scutiti ? ei nu pot face accidente ? Offline #11 2010-02-28 11:26:17Re: adeverinta de claustrofobie?Te poti duce la psiholog sa iti iei adeverinta. Mama de acolo si-a luat acu catva timp, nu stiu daca acum tot acolo iti da. Oricum am convin-o sa o poarte, pentru ca daca in masina e o persoana care nu poarta centuara pune in pericol pe ceilalti. I-a fost greu la inceput dar acum resuseste sa o poarte. Offline #12 2010-02-28 12:10:35
nu e stricata,dar sunt claustrofob in cea mai grava forma de claustrofobie cred:)) nu merg cu liftul,nu stau in camera si cu usa si cu geamul inchise(unul trebuie sa fie intredeschise mereu,sa nu fie un spatiu ermetic)..in masina geamul putin deschis mereu,nu-mi place sa fiu tinut de maini,etc.. cat despre centura,daca o pun ma apuca transpiratiile,simt ca ma strange(nu fizic),simt ca sunt legat acolo,nu rezist mai mult de 10 secunde si va asigur ca nu-i vreo fitza sau alte prostii,chiar e o problema pentru mine.
pe asta ma bazam si eu cand ma gandeam ca poate exista vreo adeverinta ceva sper sa rezolv repede Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #13 2010-02-28 12:29:38
eu stiu ca astia sunt scutiti in cazul in care sunt agresati de clienti sa fuga repede Offline #14 2010-02-28 12:30:55
nu am zis ca sunt singurele...eu despre alea am vrut sa vorbesc ...si oricum pako nu cred ca mai poate face ceva in privinta variantei cu copilul de 3 ani Offline #15 2010-02-28 12:52:36
Re: adeverinta de claustrofobie?pako in Brasov ai luat amenzile astea? eu tot scap de amenzi de viteza sa vad pana cand Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #16 2010-02-28 12:55:32
Eu ziceam ce scrie in legislatie...nici sofer de taxi nu se face, asa ca cea mai la indemana e aia cu adeverinta de la medic. Offline #17 2010-02-28 12:57:18
ziceai ce scrie in legislatie si m-ai citat pe mine ...de asta ti-am explicat ce am vrut EU sa spun Offline #18 2010-02-28 12:59:45
Re: adeverinta de claustrofobie?Pai da, la ce ai zis tu am adaugat... Offline #19 2010-02-28 13:14:54
Re: adeverinta de claustrofobie?poarta centura sau nu mai conduce. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|