|
Nu esti logat.
CeCHISTURILE#1 2010-02-28 16:54:31
ceCHISTURILEBUNA fetelor am o rugaminte pentru cele care imi pot da un raspuns sau pt dna doctoressa am nascut acum 4 ani fara 1 luna cu doc ciupilan in iasi atunci ea nu mi-a spus ca as avea o rana pe colul uterin desi am fost "atenta" cu ea acum dupa 4 ani am avut luna asta intarziere de menstruatie desi dupa 5 teste de sarcina am decis sa merg la gineco m-am programat si m-am prezentat ce credeti diagnostic CHIST OVAR DREPT " de formatiune rotunda cu contur usor neregulat de 52/42/54 mm cu ecostructura neomogena "asa scrie in bilet plus aceiasi rana pe care dna doctor a zis ca e de mult cum de nu mi-a vazut-o ciupilan marti sunt programata iarasi pentru indovaginala sau cam asa ceva sunt disperata trebuie sa ma operez? imi scoate un ovar ? culmea ca chistul e spre uter sau lipit nici nu am inteles ? ce o sa fac ati avut asa ceva va rog lamuritima multumesc Offline #2 2010-02-28 18:31:54
Re: ceCHISTURILERana se poate sa fi aparut dupa ce ai nascut. Chiar daca ti s-a spus ca e veche. Poate fe de trei ani, nu de patru de exemplu. Cat despre chist, pana sa iei decizia de a te opera, mai cere o a doua parere. Intotdeauna este binevenita. Cel putin eu asa as face. Nu stiu sa-ti spun cum va decurge operatia si ce ti se va scoate. Insa medicul ar trebui sa te lamureasca in toate aceste privinte. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-03-16 20:26:07
Re: ceCHISTURILEbuna seara am cerut si cea de a doua parere la alt doctor dl doctor socolov iasi de la avicena si ce credeti dupa o echografie endovaginala nu am nici un chist acum nu stiu ce sa zic de dna doctor ce o fi vazut de mi-a zis ca e un chist? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|