|
Nu esti logat.
Sangerare inainte de menstruatie#1 2010-02-28 17:47:19
sangerare inainte de menstruatiebuna ziua. iau anticonceptionale desorelle de 1 an si 3 luni fara pauza,si nu am avut probleme,pana acum ceva timp cand inainte de menstratie cu cateva zile am avut niste scurgeri maronii,si luna aceatsa inainte cu 5 zile fata de cum ar trebui sa am cm,am observat niste scurgeri f mici rozalii mai mult,care nu am persistat,si de asemenea ma dor sanii f rau.pastilele le-am luat bine si nu am luat nici altceva care sa-mi perturbe actiunea acestora. Offline #2 2010-02-28 20:58:35
Re: sangerare inainte de menstruatieParerea mea este sa faci o vizita la planning. Cel mai prbabil nu ti se mai potrivesc pastilutele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-02-28 21:40:59
Re: sangerare inainte de menstruatiemersi frumos,dar exista vreo posibitate sa nu fi fost protejata de ele? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|