homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help...ce trebuie sa fac?

#1 2010-02-28 20:45:41

valentina.anda
New member
Inregistrat: 2010-01-06

help...ce trebuie sa fac?

Buna!as vrea sa ma lamuriti si sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema.
aseara am avut un contact sexual neprotejat.Menstruatia trebuie sa apara in cateva zile...cam 5 asa...ce fac?iau postinor 2?pilula de a doua zi?Va rog lamuriti-ma...chiar nu vreau sa fac vreo gafa!
Multumesc!

#2 2010-02-28 21:15:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: help...ce trebuie sa fac?

Cate zile are ciclul tau menstrual? Ai ciclul regulat? Contactul s-a terminat cu ejaculare in interior?

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-02-28 23:15:53

valentina.anda
New member
Inregistrat: 2010-01-06

Este regulat da.dureaza cam 4 zile...Contactul s-a terminat cu ejaculare si innauntru...
din ce calcule am facut eu....ciclul  ar trebui sa apara cam pe 4-5 martie....as vrea sa nu fac vreo gafa...tocmai de aceea va cer sfatul...va multumesc

Ultima oara a fost editat de valentina.anda (2010-02-28 23:19:20)

#4 2010-02-28 23:20:17

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

valentina.anda a scris:

Este regulat da.dureaza cam 4-5 zile...Contactul s-a terminat cu ejaculare si innauntru...

sansele sunt mici, avand in vedere ca practic esti aproape de menstra.  nu as recomanda postinor.

gafa..nu ai cum sa faci, decat in sensul ca ai decide sa nu iei postinor si cumva apare sarcina, pentru ca practic nu poti sti exact daca nu cumva tocmai luna asta ovulezi altfel sau eu mai stiu. deci doar in sensul asta poti considera ca ai facut o gafa. altfel..nimeni nu iti poate garanta ca nu vei ramane insarcinata, dar conform teoriei sansele sunt mici si nu e o situatie care sa preteze neaparat la postinor. in practica pe care am facut-o in alta tara cu un sistem medical mai performant care prevede ca postinorul sa se dea doar la medic pentru o situatie ca a ta nu considerau necesara administrarea. parerea mea ramane ca daca exista cel mai mic risc si sarcina e nedorita, decat sa apelezi mai tarziu la alte metode mai dure pentru tine, e mai bine sa iei postinor.

totusi, una peste alta, parerea mea e ca sansele sunt mici. si ca ar trebui sa optati pentru o metoda de contraceptie ok pentru voi, ca sa nu mai aveti aceste probleme.

succes!

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-28 23:23:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.