homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Zilele Babelor-6

#96 2010-03-06 16:38:01

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: Zilele Babelor

april sunset a scris:

eu mi-am ales-o azi lol dupa cum a zis maica-mea, e ziua in care te-ai nascut, in cazul meu, sambata si e asa frumos aici la mine acum al9leacer azi dimineata mi-am luat un mic dar, ceva ce gasesc foarteeee greu, i-am gasit si alui meu ceva ce voiam de ceva timp sa-i iau, deci totul a mers, pana acum, foarte bine big_smile 

daca era sa adun cifrele, baba mea ar fi fost ieri (fereasca sfantul lol )am avut cea mai groaznica zi. am inceput dimineata cu un accident de masina, nereusite la scoala, suparari spre dupamiaza + o vreme oribila cu o ploaie minunata...ce sa mai, o zi de toata frumusetea. chiar nu mi-as fi dorit ca tot anul sa fie asa lol

sa vezi ca toate ghinioanele pe care le vei avea anul asta, te vei gandi ca sunt din cauza Babei tale (cea cu data nasterii...) rotfl2

Ultima oara a fost editat de andora (2010-03-06 16:38:26)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#97 2010-03-08 08:49:18

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Astazi este baba mea. Si e frig si innorat. lol  Ma asteptam.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#98 2010-03-08 09:43:35

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Jessie si baba mea e azi rotfl aprindem un bec in casa ne punem langa calorifer si ne imaginam ca suntem in hawaii acolo probabil e soare rotfl

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#99 2010-03-08 09:46:50

Jessie
Platinum member

rotfl2 Deliria, hai ca mi-ai dat o idee. Imi fac si un cocktail, macar sa fie tacamul complet. rotfl2

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#100 2010-03-08 11:29:32

ryanna22
Hero member

Ieri a fost baba mea, a fost soare... dance  dance  dance

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.