|
Nu esti logat.
Oare am ramas insarcinata?-9#153 2010-03-16 16:00:16
Re: Oare am ramas insarcinata?
eu zic ca e ok testul asta, sa vedem ce zic si fetele Offline #154 2010-03-16 16:12:37
Re: Oare am ramas insarcinata?si eu zic ca e ok, il mai repeti peste 3 zile daca e si gata Offline #155 2010-03-16 16:20:20
Re: Oare am ramas insarcinata?Daca nu vine menstra pana vineri cu siguranta o sa il repet.Da e adevarat ca poate intarzia de la stres? Cam cat de mult? (ganuiesc ca doar cateva zile, nu?).Culmea e ca eu nu am absolut nici un fel de simptome inainte deci... nu pot sti daca e pe vine. Offline #156 2010-03-16 16:38:50
Re: Oare am ramas insarcinata?da, poate sa intarzie de la stres Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-16 16:54:44) Offline #157 2010-03-16 16:48:10
Re: Oare am ramas insarcinata?O sa incerc sa reduc stresul, poate vine. Offline Publicitateloading...
#159 2010-03-17 10:04:14
Re: Oare am ramas insarcinata?Buna dimineata fetelor in sfarsit mi-a venit ciclul sunt foarte fericita si sincera sa fiu chiar nu ma asteptem sa-mi mai vina.Totusi stau si ma intreb cum de n-am ramas avand in vedere ca am avut contact neprotejat in prima zi fertila?Defapt nici nu ma mai intereseaza raspunsul important e ca nu am ramas, si eu care credeam ca o sa ma mut dincolo la topicul mamici si burtici?!!Acuma trebuie sa ma gandesc serios la o metoda contraceptiva serioasa ca asa nu mai tine plus ca stresul in asteptarea ciclului te omoara incet dar sigur asa ca nu mai vreau sa se repete situatia prin care am trecut.Ce parere aveti despre testele pentru ovulatie? Nu ma refer la cele pe care le cumperi la bucata din farmacie ci mai exact e un aparat micut cu care in fiecare dimineata iti masori temperatura sau sunt si acele pe care pui o picatura de saliva si practic un astfel de test iti spune in fiecare zi in ce perioada a ciclului esti: perioada fertila perioada ovulatiei sau cea nefertila.M-ar interesa un astfel de test dar nu stiu cat de sigure sunt.Vreau parerile cuiva care are asa ceva sau macar daca ati auzit cat de sigure pot fi. Offline #160 2010-03-17 10:22:41
aparatul micut de masurat temperatura este un termometru, nu? am folosit sau folosesc toate metodele de care amintesti tu, in incercarea de a obtine o sarcina. nu iti vor fi de folos daca incerci sa eviti una pentru ca in momentul in care iti vor indica faptul ca incepe perioada fertila poate fi prea tarziu, spermatozoizii de la un contact anterior pot supravietui astfel incat sa surprinda ovulul. Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-03-17 12:34:44) Offline #161 2010-03-17 10:23:32
Re: Oare am ramas insarcinata? told you so!
pai din cate imi amintesc nu a ejaculat inauntru, nu? lichidul preseminal poate sa contina spermatozoizi, dar de cele mai multe ori, ei lipsesc din acest lichid. citisem pe blogul unui doctor, ca daca intre 2 ejaculari, barbatul are cel putin 2 urinari, atunci slabe sanse sa mai ramana vreun pe canal, de la ejacularea anterioara. nu te baza insa pe asta, ca nu e o metoda sigura!
nu sunt o metoda de contraceptie, pt ca spermatozoizii traiesc cateva zile. deci daca astazi testul iti arata ca nu esti la ovulatie si ai contact neprotejat, iar peste 5 zile iti indica ovulatia, poti ramane insarcinata cu spermatozoizii care au trait de la contactul din urma cu 5 zile. si nu, spalaturile intravaginale nu te vor proteja . Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-17 10:26:03) Offline #162 2010-03-17 10:32:48
Re: Oare am ramas insarcinata?asa-i anca, uitasem ca nici macar n-a fost vorba de ejaculare Offline #163 2010-03-17 10:37:09
cat ma bucur pentru tine pulhac Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-17 10:40:36) Offline #164 2010-03-17 10:50:41
Re: Oare am ramas insarcinata?crezi ca e sanatos sa il fortezi hormonal sa vina mai repede? lasa-l sa vina atunci cand ii e timpul. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-17 10:50:59) Offline #165 2010-03-17 11:00:14
Re: Oare am ramas insarcinata?b4rbie sper sa ai parte de acelasi rezultsat ca al meu adica sa iti vina menstra.Stiu ca e cumplit de stresant pana iti vine dar.. de ce nu faci un test de sarcina? sau e prea repede? Ai avut contacte neprotejate in perioada fertila sau de ce crezi ca este posibilitatea sa nu-ti vina? ca nu mai stiu povestea ta, am fost atat de stresata incat nu ma gandeam decat la ciclu pe care il asteptam ca pe o mana cereasca si in sfarsit Dumnezeu m-a ajutat.Ma intrebi de ce nu iau ac ? Pai ma gandesc tot mai mult sa incep sa iau dar mi-e frica sa nu ma ingras.Gargarita nu-i vorba ca o sarcina e egala cu sfarsitul pamantului dar eu am deja un baietel de 3 anisori si chiar daca voi mai avea inca un copil vreau sa mai astept putin ca acuma am altele de facut stii cum e...fiecare lucru la timpul lui, noi suntem in afara tarii si peste cateva luni vrem sa ne retragem de tot in Romania si ce faceam cu un copil nou-nascut? ca doar trebuie sa ma angajez undeva ca nu imi permit luxul de a sta acasa si ca sa stai 2 ani si sa nu ai nici un venit nu e usor ca putinii bani pe care i-am strans aici se termina repede asa ca......na, e mai bine asa dar oricum daca era sa fie sarcina acceptam situatia fara probleme in sensul ca mai stateam un an aici departe de tara noastra dar asa m-am saturat...de nu mai pot asa macar merg si ma angajez si pe urma daca se intampla sa raman macar cei 2 ani pe care ii stau acasa sunt platita si e mult mai usor.Cat despre acele aparate pentru ovulatie aveti perfecta dreptate ele sunt facute mai degraba pentru cine isi doreste o sarcina nu pentru cine vrea sa o previe.Va multumesc de raspunsuri si ca ati fost langa mine in toata aceasta perioada.b4rbie sa ma tii la curent cu ce ti se intampla dar iti doresc din tot sufletul sa ai parte de rezultatul scontat. Offline #166 2010-03-17 11:16:09
nu am facut coitus interruptus, doar ca a bagat-o de vreo 2,3 ori, fara prezervativ si nu facusem sex inainte, deci nu avea spermatozoizi pe canal, dar mai stii?? dupa unele calculatoare eram in ultima zi fertila, dupa altele nu eram in perioada fertila. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-17 11:21:10) Offline #167 2010-03-17 12:14:31
Re: Oare am ramas insarcinata?tu te legi la cap fara sa te doara. n-ai nici cel mai mic motiv de stres. Offline #168 2010-03-17 12:24:15
dar fetele imi spusesera sa iau postinor Offline #169 2010-03-17 12:40:05
pentru ca iti asumi un risc destul mare cand sfatuiesti pe cineva sa nu ia postinor. ce te faci daca iti asculta sfatul si apare totusi o sarcina nedorita? eu una am curaj sa sfatuiesc pe cineva sa nu ia postinor doar cand mi se pare aproape imposibil sa ramana insarcinata. gen: am folosit acelasi sapun cu care s-a spalat prietenul meu dupa ce am facut sex, sa iau postinor? ( caz real) Offline #170 2010-03-17 12:48:27
gargarita, da ce zici? crezi ca trebuia sa iau postinor? Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-17 12:48:54) Offline #171 2010-03-17 12:53:04
Re: Oare am ramas insarcinata?BUNA FETELOR AM SI EU O PROBLEMA POATE VOI MA PUTETI AJUTA UN PIC .Nu am un ciclu menstrual regul(odata imi vine la 30 de zile apoi la 40 ..), nu am avut niciodata contact sexual neprotejat am folosit mereu prezervativul, iar luna aceasta pe 10 am avut o scurgere vaginala maronie fara miros mancarimi .. am tot citit despre astfel de secretii cum ca ar indica o sarcina , nu mi-a venit in ca menstruatia iar ultimul contact sexual ca de altfel si clelelate a fost protejat nu au existat semne de rupere a prezervativului.Am fost la medicul endocrinolog si mi-a dat sa fac niste analize insa trebuie sa astept pana sa le fac,mentionez ca ultima menstruatie a fost pe 9 febroarie. Sunt cam ingrijorata pt ca nu imi doresc bebe acum si nu stiu ce sa fac .Credeti ca ar putea fi vb de o sarcina ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|