|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele dupa chiuretaj#1 2010-03-01 22:24:47
anticonceptionalele dupa chiuretajam o nelamurire: acum 12 zile am facut un chiuretaj ( cauza - gentamicina in sarcina ). medicul mi-a recomandat din a 4-a zi anticonceptionale Yasmin, fara contact sexual pentru 10 zile. va rog sa-mi spuneti daca sunt protejata la primul contact de dupa chiuretaj daca am luat deja 8 pastile sau ar fi nevoie de o masura suplimentara contraceptiva ( medicul mi-a spus ca sunt protejata din prima luna in felul acesta ) doar ca am citit altceva....si nu as vrea sa risc....multumesc! Offline #2 2010-03-01 22:27:42
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajopasi81 esti protejata dupa ce ai luat 7 pastilute , cu conditia sa nu folosesti in aceasta perioada antibiotice sau ceva ce poate scadea efetcul... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-03-01 22:52:40
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajam luat inainte sa incep sa iau anticonceptionalele doxiclina dupa chiuretaj....sper sa fie ok, multumesc! Offline #4 2010-03-01 23:28:33
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajdaca ai luat inainte nu este problema O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|