homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat

#1 2010-03-02 15:22:05

Diana Alexandra
Membru
Inregistrat: 2010-03-02

Am nevoie de un sfat

Bun ziua.
Sunt noua pe acest forum si va rog sa ma scuzati daca ceva nu am facut bine cand am scris acest mesaj.
De cateva zile am o durere in zona ovarelor nu este intensa si o simt mai mult ca pe o jena.Desi am 27 de ani nu am fost la ginecolog.Stiu ca nu este ok doar ca mi-am inceput viata sexuala destul de tarziu(acum 1 an jumatate).In data de 12.03 am prima programare la medic dar pana atunci poate ma ajutati cu un sfat sa dispara aceata durere.
Multumesc

#2 2010-03-02 15:35:47

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Am nevoie de un sfat

Intr-adevar era bine sa fi mers pana acum la un medic, pentru o ecografie macar de rutina, chiar daca nu ti-ai inceput viata sexuala decat acum 1 an, era important sa faci asta. Acum insa nu conteaza, important e ca ti-ai facut acea programare.

Din pacate fara un istoric sau un consult nu pot sa imi exprim o parere vizavi de cauza durerii, mai ales ca tu spui ca e in zona ovarelor, dar de fapt localizarea exacta nu o poti sti. E posibil si foarte multe femei acuza dureri surde la ovulatie, poate fi orice.

Cu siguranta insa nu este nimic grav, asa ca asteapta cu rabdare consultul si analizele pe care ti le va recomanda. Eu in locul tau as face si o ecografie.

Sanatate!

#3 2010-03-02 15:39:40

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Am nevoie de un sfat

Diana Alexandra a scris:

Bun ziua.
Sunt noua pe acest forum si va rog sa ma scuzati daca ceva nu am facut bine cand am scris acest mesaj.
De cateva zile am o durere in zona ovarelor nu este intensa si o simt mai mult ca pe o jena.Desi am 27 de ani nu am fost la ginecolog.Stiu ca nu este ok doar ca mi-am inceput viata sexuala destul de tarziu(acum 1 an jumatate).In data de 12.03 am prima programare la medic dar pana atunci poate ma ajutati cu un sfat sa dispara aceata durere.
Multumesc

Poate ai racit,. Important este ca ti-ai facut programare la medic, el este singurul care te poate ajuta. Probabil dupa consult, va tb sa faci o analiza a secretie, PAP asta pt. linistea ta, dar repet doar dr. te poate ajuta. Sanatate!

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.